16

Дочева

преди 1 година

Този очилат миризлив съсел,предаде българщината,за да си пълни миризливият *** с пари,подсигурявайки фамилията си до девето коляно.Простаци сме и ще си останем такива ние българите "юнаци",ако мислим с костния си мозък.

15

киро

преди 1 година

Ахааааа, Продължаваме Покварата, ултиматумчета поставят, иначе за много честни и почтени се имат.

14

Амнезия ли имате

преди 1 година

бе гербопитеци ? Я си спомнете кога бяхме последни заедно с Румъния и кога румънците ни "издухаха" ? Или сте будали или хамави ! Какво завариха ПП и какво реално оставиха при световна криза и война ? Да взема овчарят ви от Банкя да ви събира и хубаво да ви доиздои, че да мирясате !

13

Анонимен

преди 1 година

Цонев,БРАВО! Както винаги си много коректен,точен и ясен! Едва ли някога К.Петков ще се научи на такова държание като Вас! Едва ли му е изгодно обаче,защото за него лъжата и задкулисието са задължително и нормално поведение!

12

Анонимен

преди 1 година

Простотията Киро я носи и, верно, към бедност и мизерия вървим. Благодарение на него и промЕната!

11

11-ти

преди 1 година

Като е "прозрачен" Киро как го видя бе ? Ей какви мишки сте, нямате собствен разум, само като папагали "Какаду" правите опити да повтаряте на тарикати изказите ? П'ростотията ви носи само бедност и мизерия !

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя Киро много прозрачен, бе! Само за прозрачност говори, а цялата му дейност задкулисна. И щял да бори мафията, неговата срещу друга. Как им се ловят шараните на гола кукичка, ей това ме интересува?

9

анонимен

преди 1 година

12.12.2018 г. Борисов: - "Венецуелските машини са гарант за честни и демократични избори" - край на цитата !

8

На предходните

преди 1 година

избори телевизията показа как в Турция гласуват хора които не разбират български, интересувам се как тези сега ще разчетат какво пише на хартията, как ще прочетат името Йордан Цонев например за да го вкарат пак в парламента, нали карадйътъ каза, че симпатизантите им се затруднявали като него много какво пишело на екрана на машината, а на хартийката написаното е повече как на нея го разбират ? Хартийката гарантира измама ! От робството това ни остана като наследство !

7

Анонимен

преди 1 година

Няма как да имаш читави политици, когато нямаш читав народ!

6

Анонимен

преди 1 година

Това не е парламентА ЦиркБог да ни е на помощАко имахме читави Политици малка България щеше да е райИмаме 4. Сезона плодородни земиМоре Планини Но Уви!!!!

5

Цонев е алчно

преди 1 година

ненаситно същество, вече е пенсионер, но не мисли да се оттегли, смуче днес пенсия, заплата, от кражби и далавери, няма спирка за такива същества щом г'лу'паци му предлагат това !

4

до 2

преди 1 година

А защо симпатизантите на тази партия която ти се струва толкова социална си останаха най-бедни и най-неграмотни, дори има които и не знаят български толкова са неграмотни, а ги водят БЪЛГАРСКИ граждани ? 30 г. в парламента тези турски измамници обещават само "добрини", а х'ам'авите им симпатизанти 30 г. и те чакат като нас обещаното "добро" ! Толкова ли си изт'ъпял вече, че всяко обещание те снишава по-ниско от тревата в чакане ?

3

Асан

преди 1 година

Бийте са не са карайте :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Как се обърнаха нещата, ДПС от партия асоцирана главно с мафията, сега ми се струват като балансирани политици, мислещи и за избирателите си...

1

Този из'ме'

преди 1 година

за депутат ли е учил, ще търка стола в НС 30 г. и смуче и краде без срам ? Докога няма да има ограничение за мандата на депутатите ? За нищо правене не е коректно спрямо СУВЕРЕНА тези к'р'е'тени да крадат до пенсия от държавата !