128

Петър

преди 1 година

Тримата *** май са много уплашени. Знаят, че без мадурките ще гледат НС през крив макарон, или по телевизията в столовата на затвора.

127

ожщгктнв

преди 1 година

Хубаво, че ПП и ДБ са извън НС.....там им е мястото. Реално те са депутати само поради измамите с машинните на мадуро. Очаквам с нетърпение вкарването на киро, кокоро и лена в затвора, за кражби, измами, предоставяне на секретна информация и невиждана инфлация. Ако тези наглеци и "баща им" - радев знаят колко са мразени от българите.... Но, ще разберат, чрез избори или с камъни и дървета.

126

Shark

преди 1 година

До Нещастници ПП и ДБ. Ами ние не искаме в зала също и ГЕРБ и Възраждане! Както и ДПС! Хайде друм и те да се пръждосват!

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131. Че той така или иначе ще остане извън следващия парламент. Харесвах идеите им, но откак станаха комунисти, се отвратих от тях.

124

Анонимен

преди 1 година

Имам мнение, но то не е сред тези кандидатури, така че... не ги подкрепям и държа да го знаят чрез подобна бюлетина. Но ако се наложи, бих гласувал за онзи, който ще забрани партия Възраждане и БСП.

123

Анонимен

преди 1 година

Наш Ристю проумя, че може да остане вън от парламента и се залепи за Кирето и Асенч0. Голям хитряга, но и него ще го изработят.

122

Значи

преди 1 година

си съгласен другите да решат каквото и да е и нямаш мнение.

121

До 128

преди 1 година

Аз гласувам бе! С последното квадратче - че не подкрепям. Така гласът ми не се разпределя. Разпределя се само на онези, които въобще не гласуват. Научете ги тези правила най-после, вместо да крещите. Писането само с главни букви означава, че крещиш на форумците.

120

ДО НЕ МИ ПУКА

преди 1 година

АМА ТЕ ТОВА И ИСКАТ. ХОРАТА ДА СЕ ОТВРАТЯТ, ДА НЕ ГЛАСУВАТ И НА СПОКОЙСТВИЕ С ПО-МАЛКО ПАРИ ДА СИ КУПЯТ НЕОБХОДИМИЯ ИМ ЕЛЕКТОРАТ.

119

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

И ДВАТА МЕТОДА СА ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ. ЕДНИТЕ ПРАВЯТ БЮЛЕТИНИТЕ НЕРЕДОВНИ, А НА ДРУГИТЕ ПРОСТО ПРОГРАМИСТИТЕ ИМ НАЧИСЛЯВАТ ИЗМИСЛЕНИ ПРОЦЕНТИ. ИСТИНАТА Е ПРОСТА - ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА МАШИННО, НО, НО, НО - ДА СЕ БРОЯТ ОТРЯЗЪЦИТЕ ПРЕД КАМЕРА И ТОВА ДА Е ОФИЦИАЛНИЯТ ПРОТОКОЛ. ТОГАВА НЯМА ДА ИМА МЪРДАНЕ. ДА АМА ТЕ НИ СМЯТАТ ЗА ПРОСТИ И СЕ Е....ВАТ С НАС.

118

Нещастници ПП и ДБ

преди 1 година

Ама не влизайте в зала - никой не ви иска !

117

София

преди 1 година

Няма по-големи гнусари от ДБ и ПП. Айде, ПП са сравнително нови и могат да се оправят, то ДБ са толкова гнусни, че дори след толкова години си тъпчат една и съща реторика и се чудят защо имат покъртителни резултати на всички избори. Всички видяха що за стока са, само заблудения им *** павиански електорат все още живее в някакъв измислен свят. И ако аз бях на другите партии - щях моментално да се дистанцирам от тях и да ги изолирам в опозиция.

116

Не ми пука

преди 1 година

какво ще им е гласуването. Моята бюлетина "не подкрепям никого" не подлежи на фалшификация. Автентична е.

115

Анонимен

преди 1 година

Защо са изпаднали в такава истерия, май защото няма да могат да си гласят изборите.

114

Ганди

преди 1 година

Тия вървят усилено по пътя на отровното трио,Мая Манолова ,чалгаря,Бареков,малко повече от година и изтичат в канала

113

Анонимен

преди 1 година

До Конкурс за мистър Права е май. На двамата двойкаджиии са им малки и свински очичките. И мойта би харесала най-много Асенчо.

112

Тримата ле Ш пери

преди 1 година

Ама моля другарко!!! На ти си куклата дай си ми парцалките

111

ПОМООЩ МАДУРКО

преди 1 година

САМО МАДУРОВКИТЕ МОГАТ ДА НИ СПАСЯТ. ТЕ НИ НАПРАВИХА ПЪРВИ ПРЕДИ, СЕГА ВТОРИ! БЕЗ ТЯХ СМЕ ПРИ ЧАЛГАТА.

110

По

преди 1 година

добре да ви няма в НС,един показва среден пръст,друг си бърка в носа,на друг му бъркат в г.....,превърнаха МС в бардак,ако са повече и в НС ще е така.

109

Конкурс за мистър

преди 1 година

Жена ми ги класира по красота и сложи Добър 4 на Кокорчо по десетобалната система, а на Христо и Кирчо - Слаб 2. Да ѝ имам вкуса!