35

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

34

Анонимен

преди 1 година

тая даже няма да я коментирам !

33

Странно,

преди 1 година

..има някои/като "Хитлер"/, които нон-стоп пишат за това ,което е обратното на истината! И руските таракани се разпознават лесно! Винаги пишат с омраза за всичко "...българско и родно"!

32

До Хитлер

преди 1 година

Навсякъде в Европа се гласува с хартийки, скъпи. Само в "умна" България, гласуваме с машини. А, колкото до гласуване по пощите, трябва да имаме първо, сериозна пощенска служба, а после да го обсъждаме. Питайте си Еконта направи ли нещо за пощите. Питайте и Кирето и другата част от бандата, защо дадоха милиони за машини, след като цял свят се е отрекъл от тях

31

анонимен

преди 1 година

Всеки да гласува както си иска ,машина/хартия, но трябва да се приеме законно решение, който живее над 3 години извън България да няма право на глас

30

Анонимен

преди 1 година

Тя прави отчаяни опити да я забележат.

29

Хитлер

преди 1 година

Абе българи пrости, защо не напуснете ЕС и НАТО и да си заминавате в Сибир или където ви видят очите из руската тундра, какъв че*п търсите в цивилизована Европа ? В Европа отдавна се гласува по интернет и поща, а в отделни държави и с машини, хартийки и листчета няма никъде, а в Германия която толкова често споменавате няма закон за забрана на машини, махайте се от ЕС и си вадете визи след това за всяка цивилизация, айде къш ! ПROST народ, взимайте си Тиквата с тиквеничетата и въс !

28

Анонимен

преди 1 година

До слабоумник11:пише се -КАСИРАТ!!!!

27

КВА СТАНА ТЯ?

преди 1 година

МАЯ МАНОЛОВА, ИЛИ МАТА ХАРИ, КАКТО Я ЗНАЕ БОЙКО, Е ГОТОВА НА ВСИЧКО. МАЛКО ПОЗАСТАРЯ И МЕРАКЛИИТЕ НАМАЛЯВАТ, СЕ ВИЖДА ОТ СНИМКАТА.

26

То е срамно

преди 1 година

да се застоиш тук и да четеш пrостотиите на х'амали които искат да върнат и боздугана в употреба вместо съвременно оръжие ! Машина срещу човек това е състезание на ума което за жалост в пещерна България все още няма как да се провежда, защото българинът е истински пъ'зльо, той няма смелост да се изправи срещу една обикновена машина, а иска да го мислят за НЕглупак ?

25

Майора

преди 1 година

Мая общата пак се прояви! Та нали по нейно време се прие кодекса за избор на депутати! И не сегашните , а тя Хаджигенов , Минекян и Бабикян са защитници на мафията , която плати протестите и ги доведе на власт! Да не говорим и за Бойкикиев , Атанасов и Патртията на Прокопиев , които закриха спец звената да не ги разследват!

24

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ВИЖ ТИ, МАЯ ИМА ГОЛЯМА НАРОДНА ПОДКРЕПА ОТ 8 ЕЛЕКТОРАЛНИ ЕДИНИЦИ??? АМА МАШИНИТЕ Я НАПРАВИХА ДЕПУТАТ САМО НО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, НЕЯ И ТАТЯНА ДОНЧЕВА? КАК НЯМА ДА ПРОТЕСТИРА ЖЕНАТА. ПАК Й СЕ ИСКА!

23

Анонимен

преди 1 година

Ами за да няма чували с бюлетини не трябва да се допуска регистрация на 30-40 партийки. Това го гледаме вече повече от 30 години. Малка България с бюлетина като седмичник. Сега му е времето да се хлопнат всички вратички за политици-самозванци.

22

И.Б.

преди 1 година

Българите са големи артисти. Този уличен театър ми хареса много.

21

Луд умора няма..

преди 1 година

Ама ние защо да страдаме...... Лекувай се бе лельо...

20

Грета Тунберг

преди 1 година

С хартиена бюлетина гласувам само във WC-то

19

Анонимен

преди 1 година

За Борисов принтера е машина за гласуване. Защо този, човек дава каквито и да било малаумщини от плиткоумният му мозък.

18

Анонимен

преди 1 година

Така и не можаха да се преборят с ГЕРБ и с машини и без машини. Някой /КОЙ/ има голяма нужда да нямаме правителство. И точно като преди две години ще донесат от 100 кладенци вода та нищо да не се случва в държавата и да затъваме все повече.

17

Анонимен

преди 1 година

Всички изпаднали от "народната софра" мишки подушиха мирис на поредни избори и изпълзяха от "дупчиците" си. Очакваме включване от Цвъки 6-ака Цветанов, Бялата Златка, Паспорто продавача, оня с Хамъра. Пък и за къде са без лудата Луна

16

Зоро

преди 1 година

до 14 защото щеше да вземе 45 %а ПУпу 10%.