71

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам машинно за по-лесно, но не ми пречи, че някой ще гласува на хартия. Какви са пак тези разделения? Над главите им пише "Съединението прави силата". От Радев насам - само разделение. Не че преди го е нямало, но чак пък такава непоносимост към инакомислещите отдавна е нямало.

70

Анонимен

преди 1 година

Страхливците са силни само в тълпа.

69

Анонимен

преди 1 година

До ГЕРБерастите Разчиташ на бъзливата Копейка ли? Недей. Той е силен само срещу украински знамена и да протестира срещу ковид мерки два дни след премахването им. Твоят популист никога няма да иде на който и да е фронт. Егото му е мило, но животецът му на синекур - хептен

68

ГЕРБерастите

преди 1 година

познаха, че идва нова Жан-Виденова зима, и нов 10-ти Януари. Разликата е, че този път освирепелият народ ще нахлуе в народното събрание, за да изкорени веднъж за винаги мафията ГЕРП, ДПС, БСП. Явно в България нещата няма да се случат по демократичен начин, а със силата на народния гняв.

67

Анонимен

преди 1 година

Гей парад е по-почтено мероприятие все пак, отколкото митинг на бисексуала Костадинов. На гей парада поне се вижда кой какъв е, а "възрожденецът" - и така, и вака! Ваксиниран антиваксър, български патриот за Кремъл, папащ пари и от Русия, и от ЕС, и от къде ли не. Патриот, който отрича Ботев, Левски, Раковски, Стамболов, късния Вазов, Захари Стояянов и другите идоли, които са предупреждавала да стоим далеч от Русия. Че това, Копейкиновото е бетер обърната резба. Тотална неадекватност!

66

Анонимен

преди 1 година

Те да не видят нещо от безсмислените митинги на Копейкин! Пак копират. Копи - пейст.

65

Анонимен

преди 1 година

Комунисти. Вари ги, печи ги...

64

Анонимен

преди 1 година

Протест? Е и? Сефте.

63

1313

преди 1 година

Аз не разбирам какво пречи смесена система? Лично бих гласувал с бюлетина. Не вярвам на машинките. Конкретни обяснения от специалисти, че не може да се пипа в софтуера не съм чул.В малко страни по света се гласува само с машинки. Фирма приближена до бившия шеф на ВКС и псевдо демократите ги доставя. Неистовия вой само за машини буди у мен съвсем основателно подозрение, че явно има полза за псевдо демократите от машинките. Т.е. подменя се вотът. Ако не е така, какъв им е проблемът?

62

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП. (Излиза. Дей-Бъ и Политиците Пр"ос, ти)

61

Кънчо

преди 1 година

Политически недоразумения.И недейте да говорите, че народа иска машината. Много са малко тия които я искат и те са на хранилка при вас.Щом толкова настървено защитават машината да знаете, че има защо...нагли, некадърни, истерични, чуждопоклонници.Нямате място в парламента и дано хората в София да излязат на контрапротест и изобщо всички да излезем и да ги подпукаме всички, че не се занимавате с важните за народа неща, а с това да си осигурите власт...миз*е*ници

60

Класация

преди 1 година

Само Копейкин умее да лъже повече от тези дрОгари. Еша си нямат!

59

Анонимен

преди 1 година

Тая със синьото сако оная от Майко Мила ли е? Боже, пази България от политиците ни.

58

Анонимен

преди 1 година

Абе тия психодесни навлеци не са ли пред военното окръжие да се пишат доброволци.Че през последните дни само за войни и запаси дърдорят.Сега е моментът като се съберат на тая седянка да им връчат каските и мешките.

57

Анонимен

преди 1 година

ХА.ха, тия упорито се натискат да минат под 4%.

56

ВРЕМЕ Е

преди 1 година

...НАРОДА ДА ДАДЕ ОТПОР НА "ТРОТОАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ" И "ВНОСНИТЕ ПОЛИТИЦИ" ОТ КАНАДА.....НОМЕРАТА ИМ НЯМА ДА МИНАТ!....БЪЛГАРИ --ЗАЩИТЕТЕ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС И СВОБОДАТА НА ГЛАСУВАНЕ!

55

Зоро

преди 1 година

Глуопакааа Пинокио не вдява ли че ПП го закриват. Завинаги. Защо им се повлича по детския акъл???????

54

П.К.

преди 1 година

Крадците крещят в хор: Дръжте посочените от нас крадци???...

53

Гларусъ

преди 1 година

Да не забравят да вземат гумения броненосец за атака на НС. А полицията да не забрави, че тези ... ще провокират. Ще искат да бъдат набити.

52

Анонимен

преди 1 година

Пълни Простаци докога ще си правят простотиите? И тия нещастници от ДБ- те ли са баш демократите? Успяха ли да активизират футболните агитки пак?18+18+18+18+18+18+18+18+++++++18818181818 и ***..