37

Случаен

преди 1 година

То няма смисъл, какво ще му гледаш на мача, два часа като на партийно събрание. това е забавление. По принцип алкохолът е вреден в жегите, бирата не разхлажда всъщност, но това е друга тема. Обаче това е фанатизъм. Страшни мерки. Не става въпрос за мастика или водка.

36

Зайцев

преди 1 година

Футбол и бира ,вървят ръка до ръка ,тия какво си мислят ,че запалянковците ще отидат и няма да има пиячи и напушалки ,че и законът е строг.Не ми се мисли ,какви неща ще се случат.Хората са свикнали на свобода ,тия ще ги пращат в каменната ера.

35

Анонимен

преди 1 година

Да забранят направо и световното. По принцип съм за спазването на конституцията и законите когато си в чужда държава, НО когато кандидатстваш за такова мероприятие си наясно, че ще идват запалянковци от целия свят. И в случая държавата трябва поне до една степен да се съобразява с тях , а не обратното.

34

Анонимен

преди 1 година

Дядовците от ФИФА погребват играта. Футболът не е част от културата на държавите от Арабския полуостров. Египет, Мароко и Алжир са футболни държави в сравнение с тези.

33

брех

преди 1 година

Добре де, к'ъв беше тоя зор, световното да е в тази римска държавица?

32

Samo minavam

преди 1 година

Няма да се учудя, ако пияни англичани, изплющят, някоя камила. Голям майтап ще е

31

съдис

преди 1 година

на камилите орината е на вкус същата като будвайзер. голям праз че нямало да продават бира...

30

Анонимен

преди 1 година

Евала - страхотно световно се очертава заради глупостите и алчността на ФИФА. Мисля да се включа за полуфиналите чак

29

Astarot

преди 1 година

Съвсем не мога да разбера, защо наливаш милиарди (за подкупи, стадиони и прочее), за да си популяризираш държавата като туристическа дестинация, а реално си правиш такава здрава анти-реклама. Ако туристите ти не могат да се чувстват комфортно, нямаш туристи.

28

Анонимен

преди 1 година

Направо да ги облекат с водолазни костюми. Какви са тия шорти? Развращават! Оня си татуирал името на детето си на ръката... На бесилото! И не мога да повярвам, че това се случва през 2022 година. Ама... имат нефт тия ***. Определено ще е най-скучното първенство. Без феновете, без агитките... то направо да сложат един телевизор в джамия и оттам да го гледат.

27

Че какво е световно

преди 1 година

Първенство по Футбол без бира?Нещо като секс със ***,илиплуване в пясъци,вместо във вода?Самия избор на Катар за домакин е една голяма грешка,несъвместима с философията на тази игра,с традициите й,с фенската маса и с културата на футбола!

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Исляма е велик, сложи фередже и на ритнитопковците .!.

25

Анонимен

преди 1 година

Ти смятай за каква корупция става дума, да дадеш първенството на страна дет не може да жулнеш няколко бири, да се опънеш и да си гледаш мача в някое кафенце или ресторантче, футбола не е част от тяхната култура, защо да има там първенство. Дори Япония и Корея имат традиции във футбола, страна като Катар, просто нелепо. Човешката алчност може да доведе до всякакви куриози.

24

Анонимен

преди 1 година

Ок ще забранят продажбата на алкохол а от вкъщи ако си носиш може ли

23

Мухаха

преди 1 година

Бай Футболен запалянко докато гледа любимия си отбор на стадиона ще лочи лимУнада докато жена му/ приятелка / либовница седи до него омотана от главата до петите с чаршаш по последна катарска мода......

22

Пако

преди 1 година

MoдepaTop4e... E, щпм и това се крие, явно, сте си за cpaм!!!

21

Пако

преди 1 година

Политкоректното затриване на коментарите ми, уви, няма да повлияе в ползва на промяна на ypoдливата реалност там, мило ***!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Чичко Блатер сгъна едни милиони и сега се прави на сърдит :)??

19

Камиларски драми :)

преди 1 година

Чак сегя ли разбрахте, че тия дето ходят завити с чаршафи през главата не са като хората, а само приличат на тях???? Аз като чуя Анадолла, Африка и Арабия и веднага ми е ясно за какво диващина и мизepия иде реч.

18

Аз

преди 1 година

Наистина не разбирам тази псевдо политическа коректност! Защо се правят такива събития на подобни места?! Само проблеми създават! Все едно се свършиха белите страни!