144

Анонимен

преди 1 година

Апокалипсиса е от 30г Кражби ! Толкова е лесно бе Бойко -виж палатите около Витоша,хотели по Морето и Планините - тея МИЛИАРДИ са Крадени ! -влез в някоя панелка на 12ет в Обеля 2 на тоя дето бачка нощна смяна в хлебозавода , счупената табуретка и буланата са от баба му-е това е апокалипсис.....

143

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК

142

Анонимен

преди 1 година

Айде чакаме нафтата да падне с 1 лев, къде е хасковския крадец които обещаваше и ни лъжеше?

141

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК

140

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че без хартията и ромеите гербавите догодина на общинските избори ще загубият София , Пловдив и другите над 60 000 жители и това ще бъде края на вожда от Банкя . Видяхме как Данчето спечели София само с няколко хиляди гласа от Факултета, където заедно с ДПС организираха образцови избори, без нито един сгрешен протокол и 98% за Данчето, това е целта и каквото и да ви говорят целта е тази, а ромеите на машините не ходят защото не им плащат, когато не могат да им контролират гласа,а с

139

Анонимен

преди 1 година

Бyдa,какво стана с евтините горива, които обещаваше и подлъга плeбeсa да гласува за теб, а?

138

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Радев да дава мандата на ББ и да се приключва.Обвинява ПП,че искали нови избори.Самият той участва в свалянето на правителството,а след изборите каза:"На мен ми стига,че сме моралния победетител".Хем ги плюе,хем иска да го подкрепят.Радев да привиква мутрите+ДПС+Възхода +БСП и да съставят правителство.С времето стана ясно,че ББ и Радев играят театър.Не дава мандат,за да се продължи обругаването на ПП,докато българите разберат,че без ББ не може.Затова Радев бави,а озлоблението на герберите расте.

137

Стоян

преди 1 година

Вие наистина ли не разбирате че такова нещо да не се гласува в чужбина няма,наистина ли не разбирате че машините никой не ги премахва както направиха с хартиените бюлетини просто имаш право на избор както и в белите държави! вие наистина ле не разбирате какво сътвориха как ни смляха тези шнорхели начело с резидента, славчо чалгата намери канадският шнорхела предложи го на радев резидента и не видяхте резултата дали найстина не виждате резултата!

136

И още 500г

преди 1 година

Да минат,този етнос на султана се интегрира единствено в Аушвиц за рибни храни и продукти.

135

Анонимен

преди 1 година

Ако направят на всеки гласувал да ползва 50% отстъпка при плащане на данъци. Тогава и аз ще отида да гласувам.

134

Анонимен

преди 1 година

Пейте за Победата и прескочете барикадите, нека напред ви води Свободата! И от север, и от юг, тромпетът на войната ви призовава за въоръжена борба срещу военнатаФатмашка диктатура! Треперете, врагове на Свободата, генералиФатмаци и ТиквиПростаци, суверенният народ идва за вас и ще ви вкара в гробовете ви!

133

Анонимен

преди 1 година

Партиите на статуквото герб - дпс и бсп искат да връщат хартиените бюлетини . А бюлетините направо попълнени ли ще ги дават на гласоподавателите като костинбродска бюлетина или ще може да се попълват от гласоподавателя ????????? Само питам а не че не им вервам .

132

Анонимен

преди 1 година

Тия за 12 години разсипаха България и още има *** да гласуват за тях.

131

Анонимен

преди 1 година

Бай Гуню прави избори....нищо ново....

130

М

преди 1 година

И за почти два месеца каква я свършиха безполезните партии? Гласуваха оръжие за Украйна под диктат на САЩ и сега гласят промени в изборния кодекс. Нещо за народа??? Нищо. По добре диктатура от един било той президент, цар, император или както и да се нарече но да се знае кой носи отговорност за всичко. Сега куче влачи диря няма. Тъй ако продължава и след 10 години ни България ни българи.

129

Върне ли се отново

преди 1 година

100люпенския премиер на различните орди и етноси без история,отивам за АК-47,че ми писна от джагАЛИ.

128

Анонимен

преди 1 година

Гледайки го,виждам какъв гений е бил Алеко.Описал го е едно към едно точно преди 127 години....

127

Анонимен

преди 1 година

Само с интернет гласуване ще гласуват повече народ. Но те не искат защото ще трябва да ги съкратят заедно със ЦИК.

126

Мдааа

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-БСП водят държавата към диктатура и вечното им царуване !

125

НЕ ВЕРВАМЕ НА МАШИНИ

преди 1 година

...БРОЙТЕ ---ВСИЧКИ БЮЛЕТИНИ!!!!....АЙДЕ СТИГА ДАЛАВЕРИ ОТ КАНАДСКИТЕ КХМЕРИ!