164

Анонимен

преди 1 година

Купуването на гласове с машините излиза по скъпо.Затова се иска хартиената бюлетина да е по евтино.Партиите се охарчиха заради тия машини.

163

Анонимен

преди 1 година

Баце остави Киро настрана. Нали щяхте да правите правителство, да смъквате горивата под 2 лева и тока да стане на цени от преди 2 години?

162

СССР

преди 1 година

Апокалипсисът дойде след 12 годишното ти управление сикаджийско ,Барселонско ЧЕКМЕДЖЕ няма какво да кажеш просто тиквооо проста ,през твоето управление детската градина беше 100 лв ,при Киро безплатна стана,а ти нищожествоооо и от децата ни крадеше ,Мутро грозна.

161

Дидо

преди 1 година

Горките ни политици!Не могат да осъзнаят,че не начина на гласуване е проблема на България,а тяхното крадливо,некадърно и обслужващо чужди интереси продажно управление.Всико е толкова прогнило вече,че за съжаление си плачем за диктатура.

160

р

преди 1 година

Поредната лъжа на Киро, че машините са поръчани от Борисов.Я си спомнете кой написа закона за машините и кога - Мая Манолова.След този вой от ПП е пределно ясно, че "почтените" са правили шменти капели с машините на Мадуро.

159

Анонимен

преди 1 година

Великия комбинатор.

158

akud

преди 1 година

ДПС и Бойко Борисов ИСКАТ да изолират Българите от чужбина. НО не и българските роми от турция!!!!,,

157

Тато

преди 1 година

ДемУкряцията ли? Майчице колко сте неграмотни..

156

Щ vi + Щ

преди 1 година

ПП да излиза от парламента и да не се връща. Толкова поразии за 32 години не са направени колкото за 6-7 месеца. Крайно време е народът да си отдъхне от случайници.

155

Анонимен

преди 1 година

Този да се пъне още малко, на местните избори почти няма да имат кметове, а след това и в парламента няма да влязат. ББ е стар и много му личи.

154

Сълза и смях

преди 1 година

Борисов,трябва да почиваш в мир..време е вече

153

СССР

преди 1 година

В затвора отивам крадецццц,не се напъвай със главния мултак пияницаааа.Само изчадияяяя на снимката.

152

Анонимен

преди 1 година

Аз пък си спомням как преди време ГЕПИ блокираха парламента.Явно те като го правят не е проблем :)

151

ЕВРОТЛАНТИЧЕСКИ

преди 1 година

партий нямат работа в парламента ни! ГЪРБ-СДС,ПП,ДПС,БСП И ДБ, СА ПАРТИИ РОБУВАЩИ НА ФАЩ.ТЕ ВЗИМАТ ПАРИ ОТ ТЯХ ЗА ДА СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ ДО 10-20ГМАСОВ ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ***!!! ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА.

150

Лаврентий Берия

преди 1 година

Борисов на 17-ти - "..Ние зор за хартиена бюлетина нямаме.."! Борисов на 18-ти - "..Ние от хартиената бюлетина няма да се откажем.."?!? Това сега какво е - шизофрения или откровени лъжи?

149

Анонимен

преди 1 година

Ромската десница от ГЕРБДПС трудно може да оцелее без хартиени манипулации на местните избори.

148

този

преди 1 година

Не познавам по-голям душманин на България от този на снимката. Хора този иска да ни дозатрие не го ли осъзнавате. Това е най-голямото зло за България - ББ.

147

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ НА САТУРН

146

СтоянеОтговаряй

преди 1 година

имаш право на избор както и в белите държави! --- Стояне дай ми пример с тия бели държаеи че вече ставам разноглед... В САЩ - черни, в Гермаиия Араби, Франция и Араби и Черни.... Кои са тия бели държави.... Аз лично знаме - 1) Беларус - бели са, 2) Полша, 3) Унгария и след това са другите "бели"...

145

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК