184

Анонимен

преди 1 година

Сега почва сеирът. Тези гербодепесари пак си мислят, че ще мамят на изборите и пак запалиха фитила на народа. Бейко Доганов Пеевски пак пресоли манджата и ще му я изсипят на главата.

183

след герб нещата са

преди 1 година

По добре да бутнем всичко и да го правиме наново ,отколкото основен ремонт !

182

???

преди 1 година

12 години не ти ли стигнаха, че продължаваш да изтезаваш български народ с нарцистичното си его????

181

Анонимен

преди 1 година

Бате Бойко,бате Вежди и разбира се най големия бате Сали.Това са хората.С тези хора не в Шенген а в Космоса ще отиде България.

180

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем, че ТИКВАТА трябва да се изхвърли завинаги, защото виждаме след тези 12 години на кражби и власт как са се окопали и притежават държавата.При честни избори, Герб и ДПС нямат шанс.Всичко зависи вече от народа.Ако се допуснат отново до управление, може спокойно да закрием държавата.Повече няма да става за живеене.Да започнем от разрухата в болниците и навсякъде.Крали са колкото и когато могат.Шест месеца бе се краде и се виждаше лека светлинка.Герб -ДПС - шайка крадци.Бой им е малко.

179

Анонимен

преди 1 година

Де тии феса

178

Доган

преди 1 година

Колкото повече му дават думата на Борисов по медиите, той става все по-нагъл. Нали управляваше България толкова дълго време. През тези години хората в България намаляваха. Иска му се на лидера им на Герб да се върнат мутренските години от 90-те на миналия век, но то само с обещания не се получават нещата. А и куките вече са други, не са от неговите хора и приятелски кръгове.

177

Анонимен

преди 1 година

Апокалипсисът настъпи, когато този изпрати полицаи, жандармеристи, че дори и пожарникари срещу собствения си народ. Когаот свалиха редовното правителство с вот на недоверие им беше хубаво. Предишният редовен премиер каза простичко какво е финансовито състояние на държавата, в началото на мандата си. Навсякъде е батак. Повечето политици от ПП са великолепни финансисти и икономисти. За разлика от ченгетата от Герб.

176

Анонимен

преди 1 година

Нашите любими ръководители Вежди и Бойко.

175

Хаха

преди 1 година

Интересно защо след като имало непоправими щети и не им се управлява ПАК СЕ НАТИСКАТ от ГЕРБ-ДПС-БСП ......Ами хайде махайте се от управлението и политическия живот и никой няма да ви тормози

174

Хммм

преди 1 година

То по-големи щети от тия след управлението на Бойко трудно ще видим. Отивай си Борисов, купеният, контролиран и зависим вот няма да ти помогне.

173

Анонимен

преди 1 година

Значи и тая мутра е с ПП,ИТН..всички са един дол дренки

172

Анонимен

преди 1 година

Да се чете: ПП и ДБ така ми го туриха с 200, че не мога да се оправя сега.

171

В края на 1996

преди 1 година

Банкет на СИК! Годината е успешна! Отборът е станал шампион на България! Лее за алкохол, приповдигнато настроение. Държавата е в разруха, а мизерията и гладът витаят в сумрака на заснежените софийски улици. Р.П. се обръща към К.М. - Абе, дай да го поканим тоя Бойко да влезе, ще измръзне, от 3 часа пази мерцедесите и си духа в ръцете. К.М. сърдито...Ми това му е работата, той това умее, а и съм по сигурен като ги пази в тези размирни времена. Подхвърли му 50-тачка и му кажи още 3 часа и тръгваме.

170

Анонимен

преди 1 година

За да я има България, Кратуната трябва да влезе в гроба! Не в затвора, в гроба!

169

Въжето

преди 1 година

На алчната Тиква бих и ритнал столчето без никаква жал!

168

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, тези за 6 месеца били направили апокалипсис. Апокалипсиса си е на тиквата след десетилетие управление, ако всичко беше тип топ, нямаше как за 6 месеца да се срине.

167

ПроСоТо

преди 1 година

ама въдворете го тоя най-после бе!!...Не разбирате ли какво прави?..-Той НАЛАГА СОБСТВЕНИЯ си МУТРИНСКИ СТИЛ в обществените отношения !!!..Лицето,което за 12 години беснеене в Територията КОРУМПИРА ВСИЧКО И ВСИЧКИ,което СЪЗДАДЕ Апокалипсиса,чиито последствия берем в момента,сега с чутовната си наглост обвинява другите за това !..Не разбирам какво става в тая наша "Измъчена географска територия" !...А уж сме една от най-интелигентните нации на планетата...?!?!

166

Сълза и смях

преди 1 година

Дизела стана 2 лв.,или нещо се бъркам

165

СССР

преди 1 година

Главния мултак на републиката ще ти изяде ушитееее ,че го направихте председател този нищожеенн ДС пияница .И двамата с мултак сте за затвора умреляцииииии.