15

Колева

преди 1 година

Нищо подобно ! Най-много продължаващите пропадането искат да фалшифицират изборите и след тях БСП !

14

Анонимен

преди 1 година

До КиреНевиждан нещо да се е променило! Промени се съдържанието в моя джоб!Яйце 50 ст сирене 20 лв.всичко нагоре ЗАПЛАТАТА СЭКАТА!ЧАКАМ ПАРНОТО ДА МЕ СУРВАКАТ И ДЯДО КОЛЕДА С ПРАЗЕН ЧУВАЛ!МАЛКО ЛИ Е!МОЖЕ ОЩЕ!МАШИНИ МАДУРКИ!АМА НИЕ ЩЕ ЧЕШЕМЕ М...ДАРИНА тоя заплатата е 11 хиляди!

13

Анонимен

преди 1 година

кокоро, вие също използвахте Нинова, и купихте па-рца-ляс-и като Гела. Ама, тогава не крякахте, защото знаехте, че мадурките и спецонете от ДБ пак ще ви класират в Парламента. Свърши тая, вън, вън, вън крадци, лъжци и измамници...в дън земя да се продъните, или в затвора во веки!!!!! Да добавя: мразя ви безплатно, не съм като платените и дрогирани *** на прокопиев и черепа.

12

А теб

преди 1 година

за тоалетна?

11

Щ vi + Щ

преди 1 година

Използват Нинова за маша, а теб за ръжен.

10

MaйMyнaтa

преди 1 година

Гpyx гpyx....гладно съм

9

Отврат

преди 1 година

Нямало нито една грешка в протоколите? Не бе , Радостинчо, просто никой няма достъп до софтуера, който се прави от една "частна" фирма! И всички се напъваме да и верваме! Щом успяха да ни наложат и Чалгата като първа политическа сила, които след това оттекоха в канала, хайде позволи ни да не верваме на разни гелосани индивиди! Мислещите по-скоро ви подозират, че при хартията ще блеснат всички манипулации, които извършихте с Мадуровките!

8

Анонимен

преди 1 година

Защо не е гелосан този предател?

7

Кире

преди 1 година

Абе какво става тука? Всичко започнало с него, с Киро, С Радев и незнам кой си:) Какво е започнало? Той е първия човек ли:) Аз не виждам нещо да е почнало или да се е променило.

6

хахаха

преди 1 година

пп са като деца в забавачница , сърдити и недоволни че не става тяхното :) чак и с краченца тропкат .

5

1313

преди 1 година

Чудесен коментар. Но какво всъщност да се очаква от комплексирано момченце, дето се мисли за голям мъж. Явно няма да му се случи в тоз живот.

4

Анонимен

преди 1 година

Голям рев за тез машини , до година и 4 процента няма да хванете мошенници

3

Майора

преди 1 година

Руди Гела неуспелия адвокат и предател на ИТН , пак се изказа неподготвен! Руди , когато прихте по къдна доба машинното гласуване и сутринта пбнародвахте в "Държавен вестник" нормално лие? А гласуващите без машини във развитите демокрации , вярват ли на тях?И защо Мадуро винаги печели с тези машини? Не другите , а вие променили кодекса за машините във ваша полза сте виновни!

2

ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК !!!

преди 1 година

От Радев и неговите некадърни марионетки начело с ПРОСТо-Киро започна всичко. Омразата не е градивна. Заради този човек и болните му амбиции държавата ни върви от криза в криза.

1

Анонимен

преди 1 година

Юда Искариотски!