35

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

34

Анонимен

преди 1 година

Тя политическата криза в България съществува от доста време. Дали ще е машинно гласуването или с хартиени бюлетини, политиците принуждават хората да гласуват през месец - два. Скоро отново започнаха да говорят за предсрочни избори. Само преди месец и половина гласувах. На тях само избори, пари от субсидии и обещания са им в главите. На политиците имам предвид.

33

Анонимен

преди 1 година

Машините са поръчани от СИК, доминирана от ГЕРБ и ДПС. А фактите в България ясно показват, че при гласуване с хартия половин милион гласа стават невалидни т.е. става грубо изкривяване на вота !

32

Гел и хартия,

преди 1 година

нЕма такъв мазен лисунгер,баце!

31

?????

преди 1 година

До Само смях!Без лъжи ! Когато се проверят бюлетините от машините и протоколът от машините пред комисията и в присъствието на застъпниците , тогава ще стане ясно има ли истина. Всеки застъпник ще получи протокол , който ще предаде на отговорника над него или по мейл.

30

Само смях!

преди 1 година

"Протоколът от машината е специфичен, той се чете на машина, няма как да се фалшифицира".

29

Ужас !

преди 1 година

Този ренегат и далавераджия , с гелосания перчем , след новите избори ще трябва да дава обяснения къде са отишли парите за спорта - пред Гешев !

28

Анонимен

преди 1 година

Аман от празните приказки и елементарни заключения на тия пепейци. Нито Нинова е маша, нито някой я използва. Това че от три парламентарни групи са преценили, че е трябва да има избор на гласуване за избирателя, защото е демокрация, защото в цяла Европа и други страни е така, не означава, че някой е маша. Новоизлюпените политици не могат да преглътнат нито една загуба или, че нещо не е станало, както те искат. Некадърност и комплексарщина, това е. Нормалните хора мислят, а не подскачат.

27

Един Българин

преди 1 година

До Пенсионер Ами напълно прав е ама няма как да го проумееш вече. Нинова е жадна за власт и е готова да предаде и майка си...

26

Пенсионер

преди 1 година

Политициииииииии, ЗАЯВЯВАМ че вече няма да гласувам, ама наистина няма да гласувам, няма значение с какво ще е, с машина, с хартия, с имейли, със СМС или там каквото си изберете. Всичките така "загрижени" политици сте егоисти, ама най голямите егоисти защото мислите единствено само за Вас. Вече ми писна всеки ден да Ви гледам бедните душички.

25

...

преди 1 година

Тука някакъв пък кълне? Няма "гербави" ***, има нормални хора ,които виждат какво става в държавата, а не какво говорят разни гелосани индивиди! Всякакви *** разнасят омраза, а пък който е скъсал нишката с главния, само "кълне"!

24

BG

преди 1 година

Юдата си е Юда ! За вълка и козината.

23

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ с турците и комунистите! Няма такова падение!

22

BG

преди 1 година

Използват Нинова за маша,казал кюмура..

21

Анонимен

преди 1 година

Че Нинова е сватосана за ГЕРБ стана ясно още при избора на Вежди Рашидов! А с хартиените измами, върна ГЕРБ на куца Ниновица, и от тук нататък режима ГЕРБ - Пеевски е непоклатим за дълги години напред!

20

BG

преди 1 година

*** борец за справедливост,гения от столипиново,гордоста на България,ти си нашия герой ,спасителя на нацията

19

Ганди

преди 1 година

Руди гела,предателю,вземи се скрий някъде и не ни дотягай с глупости,просто изтекохте в канала,това е изстината

18

Радостинка Василева

преди 1 година

Аз съм незаконна дъщеря на бившата финансова министърка и шефа на НАП! За това нося фамилията на майка си!

17

Анонимен

преди 1 година

ПП-Пълен Погром!

16

Беновска пипа

преди 1 година

Някой е фалшифицирал мозъка на този ПолуПроводников ИТНист!