14

Анонимен

преди 1 година

До 8. А от кого са купени комисиите бе, тарикат? Както могат едните, значи така могат да ги купят и другите. Е, и? А софтуера от кого е купен, а?

13

Анонимен

преди 1 година

Срамът за ИТ общността дава разяснения, които са още по-объркващи, не трябва ли машините да отпечатват вота ми и да се брои него или няма значение как гласуваш, важно е какво отчита машината.

12

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ БРОИ----И БЮЛЕТИНИ И КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!..НЕМА ЛАБАВО!!

11

Анонимен

преди 1 година

До Майора Нещо удобно не споменаваш САЩ що така?

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 - Като не са мислили тия, дето дадоха милионите за мадурките, така ще е, сега ще се дават още за дооправяне на недомислиците им.

9

перко

преди 1 година

Аз искам да гласувам по телефон и да мога спокойно да си ходя за гъби или риба.

8

Анонимен

преди 1 година

Не виждам проблем с машините ако оставят и хартиена следа за сверяване. Някои хора много искат да се гласува на хартия за да може лесно да правят измами с купените изборни комисии. Случва ли се на едно място такова нещо значи се случва и на други места.

7

Анонимен

преди 1 година

Това ли е най важния проблем на ***, дали ще гласуваме с машини или на хартия? Ами ако работите за хората, демек суверена, а не за чужди интереси, няма да има значение как се гласува?

6

Анонимен

преди 1 година

Купихме си машини за няколко милиона, сега ще ги ползваме за принтери. Богата държава сме, пари има за всичко.

5

Анонимен

преди 1 година

Тия само за техните си ползи мислят, ние се надяваме нас да оправят. Какво ги бърка, ако има машина и бюлетина? Всеки да избира как да гласува, още повече в цяла Европа е така. Значи европейци са, за евроценностите, ама само както те ги разбират и им изнася. Пак стигнахме до попското "слушай какво ти говоря, не ме гледай какви ги върша".

4

някой

преди 1 година

би ли ми обяснял защо да е толкова страшно и нечестно, ако се броят и разписките от машините,не е ли по добре да се съпоставя резултата от флашките и разписките и ако има разлика на ново да има проверка! Така смятам , че всички съмнения ще бъдат изчистени, така че тоя драматизъм и изкуствено създаден проблем, прерастващ в истерия идва доста в повече!

3

Анонимен

преди 1 година

Тинтири минтири че така е от 1944г досега бе лигльо

2

Майора

преди 1 година

Абе Божанов и ти както и твойте хора се правитт на ощипани ,а публична тайна е че машините на Мадуро са свързани със вас и ваши хора отговаряха за софтуера! В цял свят машините на Мадуро не се използват асвен в България и Венецуела и ако бяха ефеетивни , нямаше да са използваеми е Германия , Франция и друго развити страни! И Затоваи заради мсшинациоте Чадуро ги използва постоянно!

1

Анонимен

преди 1 година

Че какво очакваш, зализан джeнд ъp, да ги направят във ваша полза ли?