7

Анонимен

преди 1 година

Ако не се разберат, ще изчезнат в историята. Чакаме консесус, известни компромиси заради нас, а те мислят за власт, чегъртане, реваншизъм, постове в ключови министерства и тем подобни несъществени за народа неща. Ако зависеше от мен, бих избирал депутатите с конкурс за пригдност, а не с бюлетина. Плюс психотест и изпит по български език. Казах!

6

Не разбирам защо

преди 1 година

След всеки пореден избор се мисли за следващите избори, а се работи тук и сега. Вероятно мижавите партийки смятат, че другият път ще са мнозинство, ще командват парада и затова искат да ходенето до урните да се повтаря отново и отново, докато си постигнат целите. Блокират всяко разбирателство. Вярно е - мечтите умират последни, но е вярно също, че избирателната активност намалява, че вотът се разпилява на повече партии. Колко избори трябва да минат, за да си преодолеят егото заради страната?

5

емигрант

преди 1 година

43 години демокрация, 78 години ЦИРК ! Половината българи избягаха в чужбина заради психиатрични политици, 70% от останалите не искат и да чуват за политика. И на президентството, и на народното събрание окачете табели ЦИРК, за да ви вземаме насериозно.

4

Българин

преди 1 година

Политолозите и социолозите от различните партии се сблъскват с какви ли не трудности, за да им се чуят мненията. Същите са като политическите им лидери в парламента. Все спорят и не могат да се разберат кои да бъдат министри и депутати. Толкова много се смениха, че вече само политиците се интересуват кои са настоящи и бъдещи министри.

3

Анонимен

преди 1 година

Големият вой, паниката и стреса на модурко-вците, съвсем неочаквано потвърждават съмненията на хората, че парадоксалното извеждане на "преден план"на п.п.-тата в последния момент на миналите избори са били??? Познайте какво? И сега? Те губят ума и дума какво падение и омерзение ги очаква с така мразените от тях ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ на отново задаващите се, но не вече "техни" избори. Окайвайте се, и се жалвайте уважаеми модур-ковци. Много, много ви жалим и съчустваме...

2

Хаха

преди 1 година

Коя избирателна активност бе господа, тази на мъртвите души и тези които не желаят да гласуват ли ?То е ясно че списъците и бюлетините ще бъдат подправени тотално !

1

МАДУРО

преди 1 година

С МАШИНИТЕ НА ПРОМЯНАТА - ЩЕ МИ ЯДЕТЕ К***РО....