41

1

преди 1 година

До ФактТи май от България не си излизал за това приказващ тези глупости *** да видиш как се краде във Франция,Италия и Испания. Пък за мързел да не говорим даже и прехвалените Германци с които съм работил. И не си мисли ,че не завиждат и не са двуличници и измамници повечето от тях пък да не говорим как третират по-тъмничките. Мафита на запад е толкова развита ,че е в политиката и бизнеса много отдавна.

40

Осъзнат Българин

преди 1 година

До Факт - НЕ е срамно да си признаеш недостатъците приятел - Напротив това е много важно преди да направиш следващата грешка ! Ние ИЗОБЩО НЕ СМЕ най- бедни ( така ни харесва да се правим ) , Били сме " роби" - ние сме си виновни , били сме (крадливи , лъжливи , завиждащи и мързеливи ) - ПРОБЛЕМА си еНАШ и никой няма да дойде да ни възпитава , а само ще го използва срещу нас ! За Мафията - тя се храни и живее от ВАШИЯТ СЛУГИНАЖ , за дребни пари и самозаблудата че сте значими !

39

Факт

преди 1 година

Да си турчин е синоним на роб и това било проклятие,човече ти осъзнаваш ли че с твоя коментар буквално и преносно описа какво е всъщност да си българин.ние смеси били ок...и кое точно ти е ок бе пич,че сме най бедната държава..че сме били вечно роби на някой,че сме най крадливото племе,че сме най завиждащото и мързеливо племе,че ни управлява мафията, Че сме най расисткия народ ..че държавата ни е тотално пропаднала а народа три пъти повече..а бе кое въобще ти е наред..??!!!.ти самия наред ли си?

38

Анонимен

преди 1 година

Моля да не обиждате само българите! Ако някой от Вас се чувстват зле от този факт, това си е Ваш проблем! Българите сме много по- човечни и добри от много нации - украинци, холандци,американци...! Имаме проблеми и ние трябва да отстояваме те да се решат. Иначе сме си супер!

37

Анонимен

преди 1 година

И само да ви отговоря на един от въпросите, мои познати в Чорлу, за огромна къща за октомври газ при температури като при нас 6 /шест/ лева, аз за същия месец 120 квдрата 135 /сто тридесет и пет/ лева.Без коментар.

36

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и се чудя нколко е *** българския народ, или може би платените драскачи. Какво знаеете за Турция бе. На колко години се пенсионират там а??? Колко плащат за болница а???? Има ли нещо което да не произвеждат??Колко плащат за газ а??? И стотици други въпроси дето няма да ви харесат.

35

Анонимен

преди 1 година

Каква 200 милна зона бе? Гръцкият Остров Кос е на 4 мили от континентална Турция.

34

Анонимен

преди 1 година

Нашето си е чиста злоба , че всички си мечтаем да имаме такива политици като Ердоган и Путин , защото България щеше да е съвсем друга , но по стар Български обичай НИКОГА НЯМА да си го признаем ! Национализмът не е непременно нещо лошо , но той се нуждае както от сплотен народ , така и от ВОДАЧИ - Ние нямаме нито едното нито другото и затова сме на този хал !

33

Аз заради Ялдъз

преди 1 година

До Анонимен 27 - За другото *** доди , ама за сериалите - Има такива хубавици , не мога да им устоя !

32

Етнически турчин

преди 1 година

Факт ,е че модерната,съвременната и светската Р Турция от както е създадена никога не е имала лоши намерения към България,не веднъж е показала ,че е най-добрият съсед на България ,не веднъж е помагала на България ,в бедствия ,Факт ,е че при турците българите са били чорбаджии-демек работодатели ,Факт е ,че ако утре Ви нападне Гърция,Русия,Сърбия която и да е държава,Турската армия ще е тук за броени часове

31

честно

преди 1 година

90% от хората ненавиждаме държавата и това, в което се е превърнала. Ако реши Ердоган да идва. Поне няма да се събират пари за лечение на деца, щото ние великите българи това направихме ежедневие. Реално нас държавата ни таксува, за да може други да си въртят бизнеса и нищо насреща. А да, и да ни таксува, за да ни забрани да работим и да имаме бизнес също, 2:1. Когато и да я няма тази пародия на картата, все ще е късно.

30

Анонимен

преди 1 година

До ZV - Искаш да "си ПЪРВИЯ РОДИЛ ТУРЧИН ..." - Технологиите напредват , отиди в Турция и го кажи - може и да родиш накрая ?!

29

27

преди 1 година

До До 27 - А , аз съм само на банани !

28

Анонимен

преди 1 година

До До до факт 39 - Ааа и жена му беше там !

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Ама ти си чул , че имало календар ?! И каква е разликата м/у календара през 1-ви в. , 17-ти и сегашния 21 в. ?! За твое сведение , в момента човешките права и живот са много по-маловажни от 17в. , но както ти каза и 36-ти - Да беше прочел нещичко освен да зяпаш в тик-ток ! Това с което ти пълнят всеки ден празната глава за "права" и " свободи " - Са си чисто КУХИ ФРАЗИ за наивници - НЯМАШ никакви права освен да си консуматор и заблуден кредитен роб !

26

До 39

преди 1 година

Радвай се. Цяла Европа ги праска. По този начин правят страхотно интро за туризма на България.

25

До факт

преди 1 година

Фактите говорят друго. В Амстердам всичко на витрините е чисто българско месо.

24

До 33

преди 1 година

Ако не беше седял по цял ден в тик-ток, а беше прочел нещо полезно, ще ше да разбереш да ли Турция е в топ 10.

23

Анонимен

преди 1 година

Кой знае колко е кофти и срамно да си българин? В западна европа българин= ром, затова и не ги искат българите никъде.

22

До 27

преди 1 година

Ами тогава си купи български телевизор, български хладилник, български портокали и лимони, български резервни части и т.н.