133

до до до русофобите

преди 6 месеца

Няма нужда от танкове..Ще си вземат по няколко по-намазани украинки да им ги носят..

132

Ха ха ха

преди 6 месеца

Да не спира. Бой по канчето.

131

До Колкото Киев

преди 6 месеца

Колкото падна за 3 дни, колкото беше за 9-ти Май, колкото беше за Ден Победи, сега Коледа бленувате, след Коледа, ще кажете че е за Велоик ден и т.н. не те ли напушва смях брат, или си толкова жалък че ...

130

до келеша

преди 6 месеца

Подаръците са си подаръци..Всеки ги обича..Като не са за Коледа, ще са за Нова Година..Не бих казал, че разликата е кой знае колко съществена..

129

До Анонимен 143

преди 6 месеца

А коко перални е гепила от Полша, пишат ли? Че в Бурятия имат недостиг в НарМаг-а.

128

До воюник

преди 6 месеца

С тази разлика, че Хитлер бомбеше безразборно и неефективно, докато руснаците хем целенасочено, хем не пропускат целите..Ся резултатите може би са невидими за теб, но това се дължи на липсата на достатъчно осветление предполагам....

127

Анонимен

преди 6 месеца

Кремълското, плешиво, прocто джyдже не печели абсолютно нищо с тези ракетни обстрели. Франция до края на месеца ще предаде на Украйна крилати ракети "Скалп" с обсег до 1000 километра и тогава ще стане интересно за Москва.

126

До до до до русофоби

преди 6 месеца

Дали старите танкове които са в Украйна, могат да натоварят повечко перални от новите, които станаха на скраб, запознат ли си ?

125

анонимен келеш

преди 6 месеца

До Колкото КиевТе в русия са комунисти бе.Ква Коледа?:):):)

124

Анонимен

преди 6 месеца

През тази седмица украинската противовъздушна отбрана е демонстрирала много по-голяма ефективност, като уцели един трактор и утрепа двама поляци..

123

Анонимен

преди 6 месеца

Днес, по обед, укронацитата напуснаха позициите си югозападно от гр. Бахмут, след като ги поизпържиха с "ГРАД"-ове и с ракетки въздух-земя от СУ-25... Пращат чуждестранни наемници от района на Угледар да попълнят "дупката", ама малко късно, че вече оркестрантите от "Вагнер" бръмчат към центъра на града )))

122

до русоробите

преди 6 месеца

русия вече е загубила войната, гледането на руска телевизия няма да промени този факт.

121

До Анонимен 135

преди 6 месеца

"Американците заради това предзивикаха войната" това ли са ви новите опорки, Американците ли взеха Крим, те ли нападнаха Русия, явно или мозъчетата ви са се скапали или опорките сте объркали. И защо стрелят по заводи и Елктроцентрали? Това са цивилни обекти, що не стрелят по военните, като са толкова хуманни. Имбецили сте това ***!

120

Колкото Киев

преди 6 месеца

Споко, Киев е отреден за коледен подарък на ВВП

119

до до до русофобите

преди 6 месеца

Никакво намерение нямам да те лишавам от вярата ти..Особено пък от тази в снимковия материал..Само че, с вяра нимойш спечели войната..Глей само инфаркт да не получиш като видиш как Зеленски се гърчи следващия месец..

118

До Анонимен 133

преди 6 месеца

за това взима от Иран и е пуснал бъоражение от 60-те годии (Т66)

117

Анонимен

преди 6 месеца

До ВасилевВасилев, цялата украинска икономика е в Донбас. Айде, почти. И защо да губят руснаците жива сила. Американците заради това предзивикаха войната. Да се изтощава руската армия и икономика. Руснаците не се връзваха. В началото на операцията независимите анализатори го казаха. Тази операция ще влезе във военните учебници. И главната битка ще е за Краматорск-Славянск. Та"евакуирани"ама в противниковия затвор."Героично отстъпление". Свалени всички ракети, но цята страна без ток и т.н,ит.н.

116

До Войната е към кра

преди 6 месеца

Колкото Киев щеше да падне за 3 дни

115

О_Р_К_И

преди 6 месеца

А украинците са норки

114

Войната е към края с

преди 6 месеца

Га си прав, прав си..Още преди февруари Зеления ще моли за пощада..