153

Бой по каската

преди 1 година

докато омекне

152

До До До До воюник

преди 1 година

Не съди за другите по себе си..Нищо от изброеното от теб не съм казал..Твърдя единствено, че моралът е несъвместимм с войната..На тия тънки струни можеш да свириш, само сред себеподобните си..Апропо, сигур твойта жена е дебела щом се надяваш моята да е такава..

151

как така

преди 1 година

въздушната отбрана става все по-добра, а със всеки ден все повече ракети минават? Освен това, като споменахме "ракети", нали свършваха? Що не свършват тия ракети? От месеци ме лъжете как ей сегичка и няма повече!

150

До До до до до русоф

преди 1 година

Къде в поста ми прочете за страх..Страхът е единствено в главата ти..В случая иде реч за предпочитания..щом си решил насосвай си ти както си искаш, това не променя нищо по отношение на трагичната съдба, която очаква Украйна..

149

двоен стандарт

преди 1 година

Осем години не казахте думичка, когато укрите обстрелваха целенасочено болници, училища, административни сгради и избиваха мирното население на ЛДНР, нищо не писахте когато Масул беше сринат от масирани американски и техните западни съюзници бомбардировки, а мирното население беше погребано под развалините, сега ревете, че руснаците унщожават енергийната с-*** на 4.0.4 страраейки се максимално да избегнат жертви сред гражданското население на укро-бандерлюгите!

148

Д-р ОхБооли

преди 1 година

Още малко ще издържат пияните ватeнки, и ще се повтори историята от края на първата световна война, когато войниците от фронта отиват в Масква и режат главите на Император Николай и семейството му. Историята има това свойство. Украйна ще я има, колкото и да не ви се иска. Щом САЩ и останалите цивилизовани държави искат да я има. А пари има много, забравяте, че се печатат в Америка :)

147

До До До До воюник

преди 1 година

Щом за теб е нормално един войник да бяга от врага и да избива само жени и деца, да граби покъщнина, тогава си личи кой е с лакирани ноктенца. Ходи сега шибни една пърцуца и тресни 2 шамара на дебеланата до теб която от Райсъвета са я обявили за твоя жена. Ти явно си *** не можещ да се изправи срещу мъж и поставяш всички до твоето ниво.

146

Келешче

преди 1 година

Истина е това в което вярваш..Демек няма как да е една.Виж действителността е нещо различно..тя действително е само една..и в повечето случаи е грозна..Капиш?

145

Анонимен

преди 1 година

Най жалкото е че всички лежачи русофили във форъма трябва да бъдат сложени под камшика и една паница ориз и бъдат пратени на източния фронт обаче децата и парите съ им в америка и те не смеят да гъкнат щото лежачката е по-добре от фронта нал тъйДа живее "Расия" това го слушаме от 1945 година все едно и също долара ще фалира а вие фалирахте 10 пъти през това време

144

До До до до до русоф

преди 1 година

Страх а, щом солдатите ги е страх да се заниват с мъжаги, значи и Крим скоро ще бъде свободен. Благодаря ти за информацията, сега разбрах що за рмия е втората армия с Украйна! РЕСПЕКТ!

143

До До До воюник

преди 1 година

Още един път да ти го кажа..Моралните вопли са за мъжленца с лакирани ноктенца като теб.По време на война, никакви конвенции не важат..Те влизат в сила, чак след приключването и..Анадънму2

142

Анонимен

преди 1 година

До 151 До Колкото Киев Абе, аз не съм чул срокове от Вовата. Иначе Зеленски щеше да изгони руснаците до средата на септемри. То и с гранични колове се снимаха.

141

До До Колкото Киев

преди 1 година

Гладн кокошка - просо сънува

140

До До До воюник

преди 1 година

Това само нискочел бивш затворник може да го каже. Дори и Русия е подписала Женевската конвенция за правата на хората по време на война, но както се убеждаваме, за *** е важно да има трупове не зависимо какви. за това сте пътници другарЕ!

139

анонимен келеш

преди 1 година

Руски тролеи истината е една!Никой не иска с вашата любима русия и другаря путин:):):)Никой от бившето ссср и никой от бившия Соц лагер:):):)БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ:_:):)

138

До до до до русофоби

преди 1 година

Интересно до сега, що на танковете ги качваха, май "намазаните" украинки им се опъват нещо. Те да внимават да не срещнат някой от украинската армия, че ще стане кофти, явно само с украинки могат солдатите да се занимават

137

До До воюник

преди 1 година

Радвам се , че схващаш.На война, като на война.Всичко е позволено.Моралните вопли ги отнасяй към жена ти..

136

До Колкото Киев

преди 1 година

Ситуацията е динамична..Очаквай изненади..За теб неприятни, ама такъв е живота..

135

залупен

преди 1 година

До Василев Ще спреш ли с глупостите? Муджихдините от Чечения 2006 година бяха обявени за терористина организация не от който и да е, а от САЩ! Южна Осетия е с над 90% руско население? Кой е съсед на Руската федерация? След военната намеса на Руската федерация, нНе СССР и РСФСР в Чечения и Южна Осетия да си чул за проблеми? Саакашвили, дето нападна Южна Осетия, след войната изибяга от ГРУЗИНСКОТО правосъдие.....в Украйнааааа! До 2013 Украйна нямаше проблеми с РФ, с изключение при Тимошенко.

134

До До воюник

преди 1 година

Прав си , важното в една война е да се неутрализира цивилното население и да им се окраде имуществото. Ще измрат от дезинтерия про невъзможноста да си изперат дрехите!