173

Анонимен

преди 1 година

"Масирани въздушни удари с до 10 загинали" явно това са им силиците. Путин ако можеше да направи нещо друго извън ядрено оръжие до сега да го е направил. Иначе нямаше да седи в изолация и отдавна да е поставил другите пред свършен факт. Ама не

172

mitko

преди 1 година

Хуманност, която украинците не заслужават. Масирани въздушни удари с до 10 загинали. Мисля че на всички е ясно, че ако Русия иска, ще смаже Украйна с килимни бомби и един няма да остане....

171

Анонимен

преди 1 година

И какво като Русия извършва въздушни удари? Последно след такива удари хората си върнаха Херсон и 3000 кв.км територия. Тези удари са да седят копейките мирни имитирайки, че уж нещо се случва.

170

До реалист

преди 1 година

Първо, няма сепаратисти, а рускоговорящи. Второ, ако клоуна в Киев не подлагаше на геноцид рускоговорящите в Украйна сега война нямаше да има, ако беше спазил минското споразумение война сега нямаше да има.И трето Крим винаги е бил и ще бъде руски, независимо дали това се харесваили не на зеления и неговите фашисти в Киев!

169

Анонимен

преди 1 година

"Некъпаните ко стана бе събрахте ли достатъчно заплати за да победите Путин" Дааа, а вие достатъчно копейки да сринете ЕС и САЩ? ххаах

168

Благодарете на Русия

преди 1 година

Като влезнете в магазина и видите новите цени, "благодарете" на Путин и Русия.Ч

167

Прави дифърънс

преди 1 година

Руските военнолюбци воюват за правото на родителите технитеде деца не могат сами да решават да сменят пола си и дъщерите им на 14 години да не могат да ампутират гърдите си за да станат момчета. А европацифистите умират в Украйна за да могат децата им сами да решават да сменят пола си и дъщерите им на 14 години да могат да ампутират гърдите си за да станат момчета.

166

Анонимен

преди 1 година

Ако западът не беше подкрепил укронацистите от бившата УССР сега нямаше да има криза, нямаше да има инфлация, нямаше да има студ, нямаше да има обедняване, ЕС нямаше да се разпадне, войната отдавна щеше да е свършила и в бившата УССР хората щяха да живеят спокойно.

165

!

преди 1 година

Глупости, според DW, клуб z, ТВ Европа и други западни медии раша е свършила ракетите още пролетта. Започнете да четете архивите на посочените медии. Тези ракети са от северната Корея.

164

Дддф,АтиБра

преди 1 година

Браво.

163

Фактчекиджия.бг

преди 1 година

Не е вярно, че Русия може да нанася ракетни удари. Вярно е, че Русия е загубила бойната техника, санкциите я затрудняват. Русия свърши ракетите, заради санкциите в Русия има недостиг на резервни части и вече има проблеми с производството и ремонта на бойната техника. Руските военни са принудени да свалят чиповете от съдомиялните машини и да ги инсталират на ракеите.

162

Анонимен

преди 1 година

Германският икономически модел се срина.

161

Анонимен

преди 1 година

Преди да имаме хляб и отопление, трябва да имаме F-16 и оръжия, защото иначе ще ни отнемат и хляба и топлото които имаме! ЕС ще увеличи бюджета за въоръжения.

160

Нискочелия

преди 1 година

е чел Шпренглер в оригинал преди 30 години,Ти умнокрасивия знаеш ли въобще кой е?🙂

159

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че социализма и системата на СССР се оказа много по-ефективна от западната ситема. СССР показа много по-бързи темпове на развитие от запада. Да не говорим за малка България, която за 30 години след ВСВ с помощта на СИВ и със СССР успя да постигне това което западът постигна за 300 години чрез див грабеж от колониите.

158

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ще стане интересно - според русофилите, това доказва, че техния Господар Путин е голям, зъл и могъщ. Убийството на жени и деца!

157

до ОхБооли

преди 1 година

на твое място, не бих се радвал на подобни прогнози. Последния път се роди СССР при тези обстоятелства, които така трепетно очакваш. А възродили ли се СССР едва ли ще си толкова отворен...

156

Само стандарт

преди 1 година

До 170 двоен стандарт........А кой стоеше зад сепаратистите в Донецк и Луганск?Кой ги ръчкаше да се бият с Украинците,при все че си бяха територия на независима държава от 1991?Русия е в основата на цялата трагедия,която се разиграва в Украйна от 2008 до днес!

155

Лаврентий Берия

преди 1 година

Е на такива статии онанират русофилите! Мачкани цял живот, четейки за това, че техния идол мачка невинни хора - това ги превъзбужда! Значи - "има справедливост". Русофили, вие не сте хора - диагноза сте!

154

Ще стане интересно

преди 1 година

Когато и Украйна ще има възможност да обстрелва руска територия.Така някак си не е честно,не мъжествено,подло е!