78

Подпираме Парапета

преди 1 година

ПП и ДБ никой не ги иска във власта ,само в платените им фейс кампании ги искат ,щото им плащат да ги искат иначе народа не може да ги трае вече.Имат и едни 500 протестара дето на заплатка в разни сошъл проджекти и чекат само съобщение да излизат да реват за правата на джендарите и олигарха ,който плаща.Добре, че наляха едни милиони през министерството на спорта и в телевизиите да не ги закачат.

77

Анонимен

преди 1 година

Идват местните избори, а там изборните манипулации имат много по-голяма тежест. Затова мафията от ГЕРБ-ДПС-БСП се обедини.

76

Анонимен

преди 1 година

Сладурана недолюбена.3-то десетилетие след промените са на финалната права да ни затрият.надявам се да се преродите всички във Мали или Судан продажна зган такава.

75

Анонимен

преди 1 година

Нещата са прости - Щом ДПС са против машините и искат да се гласува на хартия, значи това е вредно за България.

74

Анонимен

преди 1 година

Доган иска да няма машинен вот. Само това трябва да ви говори достатъчно. Останалите отломки на мафията просто го подкрепят.

73

Анонимен

преди 1 година

това, че ПП и ДБ не искат да има друго правителство, освен на доминирано от ПП, е ясно отначалото на 48 НС! Предишните избори манипулираха резултатите в тяхна полза, но се провалиха. Сега наглеят с реваншизъм! Ще бъдат наказани от избирателите!

72

Случаен минувач

преди 1 година

На калпавата ракета - Космосът й е крив.

71

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Чук и Гек - Браво Другарю Ч'ук! Здорово Товариш Гекь! Само България намери начин да смаже главата на Мафията - с Машинките на Тавариш Мадуро! Ета Демакрация! Тавариш Путин ета многа, многа радуется! Тавариш Путин ета приветствует!

70

Анонимен

преди 1 година

За първи път в историята на България комисия заседава цяла нощ. И то по какъв въпрос само - изборния закон. Мафията се бори за оцеляването си с всички сили.

69

БКП :

преди 1 година

сега вече ще съберем 10% с хартиените бюлетинки!

68

Чук и Гек

преди 1 година

Запомнете! Ако машинното гласуване не пречеше на мафията, то щеше да бъде въведено в цял свят! Не Ви ли прави впечатление, че в САЩ на актуалния вот 40% са гласували чрез Български пощи и всички за Демократите!?Екзит половете пред секциите показват категжричен превес на Републиканците, но пощата оправя %!

67

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-БСП, Доган, Борисов, Пеевски, Гешев: Отечественият фронт на мафията и грабежа отново обединен срещу българските граждани, които просто искат да живеят в нормална държава.

66

Зает

преди 1 година

До Петров - България никога не е имала шанс да се оправи, защото е малка и незначителна страна, никому ненужна, с раболепен и *** народ, който е свикнал да го оправят, винаги и под всякаква форма, а единсвеното, което прави в замяна този народ е да си чеше пръстите във фейса и по коментари под *** новини.

65

Анонимен

преди 1 година

48юНС беше гадният парламент.49 НС ще е нелегитимният парламент.Никой няма да признае изборите.Радев ще извърши официален преврат догодина и чао на Нато.

64

Аз казах ли ви

преди 1 година

ИТН ви беше проблема а? "БСП са най-надеждния ни партньор"?! Ще го търсите Слави, ама късно е либе за китка...!комуниста си остава комунист, каквото и да ти разправя!

63

Анонимен

преди 1 година

До Петров - и само за протокола - кой ще излекува проказата Господин Петров? Не ми казвайте, че доктора е Кирил Петков, че ще падна възнак!?

62

До 56 Гошо Тъ

преди 1 година

Е, то това е целта, де, да е по сложно и объркано, защото тогава по лесно се правят шашми! Ти, ако си член на комисия, ще следиш, ще гледаш, ще внимаваш и все ще трябва да отидеш до двете 00, за кафе и сандвич! И тогава гербераста ще напише всички негласували като гласували точ в точ!Примерно! И като стоиш там 15 часа, накрая ще си съгласен на всякакъв резултат и протокол, само да се добереш жив до леглото си!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 - и бре? Маските паднале! А докато двамата канадски комсомолци се гушкаха с това нещо - БуZестата Корнела и удобно пратиха помощта за Украйна под килима - в "..интерес на стабилността..", тогава с маски ли беха или не?

60

Ха ха ха

преди 1 година

Сега ще има и видео наблюдение при броенето....ТАКА че.... всички ще гледат какво се прави и няма как да се правят на невалидни!!!!!! Народа показа при смесените гласувания, че си иска хартиените бюлетини...факт!!!!! Кои сега ги е много страх от връщането им????

59

Анонимен

преди 1 година

Тея буZи и тая шия от спестените от оръжие "социални плащания" ли са?