29

БАНко

преди 1 година

Така става на тва ви учи холивутската пропаганда гадни американофили засложавате си го оставихте истинските чесни българи без пари що в Русия тва не се случва???? щото Путин ще нарвди затвор за всеки които уткрадне чуждото а вие се кланяите и гладуваите на ФАЩ. СЛАВА РОССИИ!!!

28

Маг Жуел

преди 1 година

Виждам го, ей там под земята е!

27

кракра пернишки

преди 1 година

В този случай прави впечатление странното поведение на МВР. Издирват го, но не съобщават никаква конкретна информация, която би била от полза на стотиците доброволци. Сякаш се прави умишшлено. Не се публикува снимката от видеото направено в самия ден на изчезването, а се твърди че има такова. В същото време се спори за цвета на якето на детето, но се вярва, че мечето е розово. В същото време няма точно описание и на мечето. облечено ли е било със шотландско каре или е само по козина?

26

как е умряло???

преди 1 година

може да е паднало някъде и да си е счупило нещо следва хипотермия и ....

25

минал полиграф

преди 1 година

това го казва той, вчера писа че е отвличане , онзи ден врачките му говорят, не е на център този

24

Зозо

преди 1 година

До ПроСоТо............. Хапчетата веднага!

23

Анонимен

преди 1 година

До хм 21намериха госамо се е крило и се е вързалопричинатане му давали да излиза навънслучаят е разрешен6 деца ги държат вкъщи заключенине ходят на училищене учат езицинямат социални контакти сирийска му работа особености на етноса

22

петроний

преди 1 година

Търсят се нови свидетли? Ако свидетиели не са намерени в първия ден, какви свидетели от 7-я ден? Кой може да потвърди, че момчето е било заведено там, където бащата твърди, ако кучетата не надушват никаква следа? А в Брезник търсили ли са? И изобщо телефонът на бащата проверен ли е? Как изобщо всичко се приема за чиста монета, ако няма свидетел на този излет в гората? А в действителност свидетелят е датата 11.11. Огледало.

21

Фифи перото

преди 1 година

Бащата е писал преди малко в профила си във ФБ, че е минал полиграф и казва истината.

20

Анонимен

преди 1 година

Хората с подобни отклонения имат много утвърден режим и не се губят лесно

19

хм

преди 1 година

а онова 12 годишно сирийче от някакво село беше.в къща на името на чужда фирма.6 деца били, нищо не казват, намериха ли го.много странно

18

Анонимен

преди 1 година

За какво им е увредено дете ?

17

Анонимен

преди 1 година

Не може да се разчита на МВР .Нямам нищо против тях ,но с действията си доказват че има нещо сбъркано при тях .Едно дете не могат да намерят 6 дена ,дрога по улицата масово ,дрогирани пияни шофьoри ,масова битова престъпност ,даване на книжки ей така като подарък ,ало апашите на мода ,побой над възрастни продължава с години по селата .

16

Анонимен

преди 1 година

За един психар цяла България се вдигна, а когато наритаха насред улицата възрастна жена, никой нищо не направи. Сбъркана държава и народ.

15

Поп Ангеларий

преди 1 година

Лека му пръст

14

Анонимен

преди 1 година

Под земята е. Убили са Сашко

13

Lina

преди 1 година

Да разчитаме , че полицаите са хванали следа и събират доказателства, иначе изглеждат изгубени . Много неща се разминават. А най - странни са тези врачки и доверието на един човек с висше образование ( несериозно е , противоречи на всякаква логика) . " Разпознаването" в друго дете от кадри. Ще видим

12

Watch

преди 1 година

толкова дни и най вече такъв голям периметър претърсен,няма как да не го намерят ако е живо детето . според мен е мъртво детето...но какво се е случило и как е умряло??? Загадъчно е всичко

11

Анонимен

преди 1 година

В Испания имаше случай майката ходи рева и накрая се оказа че като стигнали почти до тялото на детето и тя вечерта отишла да го премести.

10

Анонимен

преди 1 година

Пукнало е вече. Погребали са го в гората някъде. Амин! Бог да го прости!