49

Анонимен

преди 1 година

само никой не е проверил майката, както и версията, майката да е поръчала отвличането...

48

Анонимен

преди 1 година

Бащата твърди, че е минал детектор на лъжата. МВР обаче не потвърждава. Защо?

47

до 47

преди 1 година

Бащата е нотариус? Това обяснява нещата. И вместо тия хора да се щурат като гламави по полето - да отидат и да му дръпнат един бой на нотариуса и да казва как и защо се е издънил. "Каквото и да ти приказват, знай, че става дума за пари." - написал го е Стайнбек преди 100 години.

46

анонимен

преди 1 година

До Анонименмного е богат и затова кара на газ

45

анонимен

преди 1 година

До Фифи перотовярвам му, изглежда много читав човек

44

нота

преди 1 година

До 999Не разбрахте ли че тях няма никакво значение как изглежда мечето. За тях това не е важно. Ако случайно видите дете с розово мече , да знаете че не е Сашко. Даже писаха че е плюшена играчка. Така е по-сигурно, че няма да го намерите. А мечето може да се окаже най-важната улика. Даже голямата европейска мечка Урсула ще падне от стола си, когато бъде намерено розовото мече.

43

Анонимен

преди 1 година

НЕ РАЗБРАХ,КАКЪВ Е НОВИЯТ НАЧИН!!...

42

Анонимен

преди 1 година

В другите държави в такива случаи се обявява и награда, бащата бидейки нотариус е не по-малко богат от Рашков с неговите 26 имота, защо не обяви награда?

41

333

преди 1 година

В някои медии писаха, че бащата 4 часа е бил подложен на разпит и на детектор на лъжата днес. излиза от резултата, че казва истината, и се съмнява, че детето е отвлечено. А къде е майката?

40

тото

преди 1 година

Бащата казва да търсят в кв.Люлин, защото една врачка казала така. Никой обаче не казва, че в Перник има улица Люлин, която извежда на Скоростна магистрала, тази улица е на километър от мястото, на което е изчезнал Сашо. Друга врачка виждала бетон без прозорци и врати, а по-малко от километър се намира стария бетонен трафопост. А някой знае ли какво означава името на улицата "Протожерица", от чиито район изчезва детето? А гледате ли още стари български детски филми?Например един от 18.11.1982?

39

Анонимен

преди 1 година

с това до Нова година ли ще ни занимавате? толкоз няма новини. И не приемам популистки възражения.

38

Преди

преди 1 година

...2 години намериха на ОСМИЯ ден 4 годишно изгубено или отвлечено в гората над Якоруда май беше?После семейството се премести в Пловдив.

37

Снощи

преди 1 година

...имаше снимка на плюшеното мече в тревата.

36

999

преди 1 година

НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА НАМЕРЕНОТО ВЧЕРА РОЗОВО МЕЧЕ. ЧИЕ Е? БАЩАТО РАЗПОЗНАВА ЛИ ГО?

35

Анонимен

преди 1 година

В БеГето полицията е с издънените астри с "полицаи" които козируват на мутрите ине помагат на хората, прокуратурата не прави нищо тя е добре платена от дълбоката държава, съда той работи по 3 месеца годишно щото винаги е в отпуск и досега няма нито един осъден за нищо ,в БеГето за изнасилване дават условна присъда 2 години в САЩ например е 20-25 години затвор да не говоря за мутрите като Бонго.

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя път няма да слушат врачки. А дано.

33

БАНко

преди 1 година

Всичките млади пият наркотик боцкат се сигурно и тоя сащо!!! тва ни докараха американофилите а в Русия пише ПУТИН ЗАБРАНИ НАРКОТИЦИТЕ КОИТО ХВАНАТ С НАРКОТИК 50ГОД ЗАТВОР. В фб го четох. СЛАВА РОССИИ!

32

Анонимен

преди 1 година

да не тръгнал към морето, ходили са там на почивка , може и на влак да се е качил

31

Ursa MinYor

преди 1 година

А всъщност кога е рожденият ден на Сашко? Скоро ли е бил, или предстои? Мечето за кой рожден ден е получил? Кой му го е подарил и кога, че е толкова привързан към него? Можем ли и ние да си купим такова мече? В кой магазин го продават? Или е поръчано по интернет? Кой прибира Сашко от училище, и защо не го е прибрал и в четвъртък? Ако не го е прибрал, значи не е трябвало да го прибира, защото е знаел че не е на училище. Въпросите са много, а полицията казва, че отговорите не били противоречиви.

30

Питанка

преди 1 година

''Общо шейсет служители на МВР продължават издирването''Ама говедата от МВР как така изведнъж станаха толкова активни, бе?? Защо не бяхте толкова активни с отвличането на Мирослава Николова преди 10 години, А??