69

Обективно

преди 1 година

ТЪРСЕТЕ ДЕТЕТО СЪВСЕМ БЛИЗО ДО МЯСТОТО НА ПЪРВОНАЧАЛНОТО ИЗГУБВАНЕ! ПРОВЕРЕТЕ И ВСИЧКИ КЪЩИ В БЛИЗОСТ ДО РАЙОНА!!!!! ТАМ Е!

68

Анонимен

преди 1 година

До всички критикуващи полицията.Вие какво си мислите, бе? Че ще седнат да ви се обясняват. Не може всичко да се казва, има следствена тайна.

67

Овод

преди 1 година

До АнонименСнимал го е един режисьор, който е роден на същата дата, за която питаш, а е починал точно на 100 годишнината на Тато. Сценарият го е написал един сценарист, който е роден на Бабинден и познава фалшификатора от Черния кос, а директорът на Пернишкия театър по онова време, пише шестица на Тото. Забележка: Тато и Тото са две различни имена.

66

Анонимен

преди 1 година

Вече се издирва и момиче от Годеч на 16г. Дано се намери живо и здраво.

65

Абе...

преди 1 година

Абе Трагедия ...Да не дава Господ. И само дано да се окаже , че детето да е живо и здраво....По цял свят стават такива трагедии и за съжаление част от *** дето са виновни за тях не получават заслуженото ...в този живот. Сещам се за изчезналото преди 15тина години Maделин , дето още се плащат пари за издирването и , за дъщерята на Албано и Романа, за нечовешките усилия които положи бащата на Съвестин....

64

Анонимен

преди 1 година

До тото - Какъв е този филм от 18. 11. 1982 г.?

63

Анонимен

преди 1 година

До тото - Какъв е този филм от 18. 11. 1982 г.?

62

До Анонимен 56

преди 1 година

Спомням си случая със Съвестин, листовки със снимката му бяха разпространени навсякъде. Помня също, че родителите му бяха разведени, родителските права бяха дадени на бащата, а майката имаше втори брак с арабин. Детето, с което Съвестни излязъл да си играе било арабче и дало противоречиви показания - казвало едно, после го отричало и казвало нещо друго. Затова предполагам, че вече четвърт век момчето живее в чужда държава и не се знае как са му промили мозъка. Възможно е вече да е мюсюлманин.

61

Фифи перото

преди 1 година

До 50Нали! Интересно, ако лъже на профила си във Фб, че е минал полиграф, а всъщност не е минал полиграф, за какво по дяволите става въпрос.. Тотално трябва да е откачил човек за такава безумна лъжа

60

Анонимен

преди 1 година

Детето не е живо според мен. След 7 дни без следа ......Бащата ще живее с грях че не го е наблюдавал .

59

Мето

преди 1 година

Детето е на тавана в къщата на бащата... А нашите мозъци ченгета го търсят в Радомир, Никопол и Айтос. Щеше да е смешно ако не беше трагично.

58

Анонимен

преди 1 година

защо не проверят майката, според мен тя е поръчала отвличането

57

точно обратното

преди 1 година

До Анонимен 53 На бащата са предложили да се яви пред детектора,но ТОЙ ОТКАЗАЛ!И веднага си наел адвокат!

56

Има ли отговор

преди 1 година

Проверен и доказан ли е маршрутът на колата за разходката? Има ли камера, която доказва тезата на бащата? Има ли поне една камера, която е засекла колата и защо жена твърди, че на нейната камера няма нищо, а би трябвало. Ако това не се доказва по безспорен начин е ясно как изглежда тезата на бащата.

55

Анонимен

преди 1 година

Ясно разледващите са кухи *** като телеохранитела на бате тоти който се яви зод него 1989 г.

54

999

преди 1 година

А бащата потвърждава ли, че намереното плюшено мече е на Сашко? Или никой не му е казал?

53

астора

преди 1 година

До найтингелТова откьде го измисли. Камерите на Федята са записали всичко да ама полицията не ги интересува. Абе Станка ти не ги ли гледа или нямаш глас. Това и пьтя за Цоцевица ама там Сашко не е минавал . Е баща му да ама без него

52

найтингел

преди 1 година

Протожерица е в кв. Ралица, "Ралица" пък е една от най-известните поеми на Пенчо Славейков, същият чиито *** беше откраднат в центъра на София на 14 ноември 2019г. И кой беше единствен свидетел на тази нощна кражба? Баща му, Петко, който седял безмълвно до него. Камерите на Фандъкова нищо не видели, а Петко нямал глас, защото бил от бронз и не можел да свидетелства. За сметка на това пък днес има рожден ден- прави 195. По ирония на съдбата Протожерица 195 се пресича с ул. Славей 153-155.

51

Анонимен

преди 1 година

Предо малко четох материал за изчезналия Севастин Деянов през далечната 1997г., който и до днес не е открит. Тогава е бил на 8 години. В следобедните часове на 6 май 1997 г. Съвестин напуска дома си, за да играе пред блока с друго момче и никога не се прибира. Този случай със Сашко ми прилича на неговия.

50

Анонимен

преди 1 година

майката живеела в Англия, може да е поръчала да и заведат детето, защото не е успяла да го вземе по законен начин... ама този вариант явно не са вариянти за разследващите