6

Хората знаят

преди 1 година

Цецко Цветанов както ги ползваше Боба. И за МВР какво представлява и ДАНС. Намалее малко дрогата че бльскате деца и ги обивате

5

ГДБОП отчита дейност

преди 1 година

Иззетите монети,статуетки,лампи има ги и в други статии са от сайта https://coinlandia.net/.Всички са ментета ,човека който ги продава е от Варна ,копира ментетата на Петроний,закупува други от Алиекспрес и ги продава и на варненската сбирка.И тези позлатени дукати на Франц Йосиф са копия ментета от Алиекспрес .

4

Пепе

преди 1 година

Аз на снимката виждам Златни инвестиционни монети от Австрия (4 Дуката Франц Йосиф). Показаните монети нямат нищо общо с Рим, Византия, Тракия етц. Показаните монети са напълно законни и легални за търговия. Другото нещо е, че законът в България е писан с цел да защитава разни черепи и други, и да ощетява обикновените търсачи и търговци, целта е проста, като е контрабанда и извън закона цените са ниски! АМАН!!!!

3

Анонимен

преди 1 година

1: много грешиш - това че ги има не значи че е законно. Тези в ибей въпреки че са в немския ибей всъщност ги продав Гочето от Перник. Купи си и ще видиш от къде ще ти дойде колета - БГ. На запад тези неща са незаконни, и ако те хванат и не се откажеш доброволно от изровеното отиваш в панделата.

2

Въпрос

преди 1 година

А на Боко и компания чекмеджетата с готови отлети златни кюлчета и пачки кога?И на Горанов дето с тиквата взеха 70 милиона от черепа че да не му търсят данъците кога?Че и на цялата гербаджийскс шайка кога?

1

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави няма такива абсурди. Хората по целия свят свободно си търгуват с такива неща. Можете да видите в Ибей примерно е пълно с обяви. Стари римски, гръцки и др. монети колкото искаш. Всякакви бижута и "ценности" всичко се продава, никой не ги закача. Това си е бизнес като всеки друг. Само в България има такъв закон според който всяка вехтория може да се обяви за културно наследство. Нищо че 99% от намерените предмети не са български. Тогава България изобщо още не е имало.....