18

Ралица

преди 1 година

ТОЯ НИКУМУ НЕИЗВЕСТЕН НИЩО НЕ НАПРАВИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ Е ДОКОГА БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ГЛАСУВА СЕ С ХАРТИЯ МАНИПУЛАТОРИ ДЕТО БАРАТЕ МАДУРОВКИТЕ ЗАТОВА РЕВЕТЕ

17

Маджо звъня,

преди 1 година

обади му се след лайфа...

16

някои бивши, а други

преди 1 година

като Бойко - ВЕЧНИ комунисти

15

ДБ=ЧЕНГЕТА=ДС/БКП

преди 1 година

ГНОМА, ЧАШКАТА, БОЙКИКЕВ - ВИДНИ КОМУНИСТИ ОТПРЕДИ 1989....

14

Анонимен

преди 1 година

Хаха, фалшификацията с хартийките е пълна списъците на ръка а бюлетините в чували в Арена се разпределят на правилните партии !По 10 дена се броят докато направят стъкмистиката да отговаря ХАХАХА

13

Анонимен

преди 1 година

Държавите, в които са забранени хартиените бюлетини: Бразилия, Венецуела, Сомалия, Саудитска Арабия, Оман, хахахаха , май точно сред тях ни е мястото, Радев даже от Венецуела ги купи, да живее демокрацията

12

123

преди 1 година

Ох завалията, и той политик бил.

11

До 9

преди 1 година

В малките села се гласува с хартиена бюлетина .Но ти откъде да знаеш Важно е да се ***.

10

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън. Вече се чудят какво да си изсмучат от пръстите. Та Радев да се докопа до поредното си служебно правителство. Скъсаха се да го рекламират Радев преди година сега били евроатлантици.

9

Анонимен

преди 1 година

Щом от ДБ знаят за престъпление и не са докладвали на органите, са съучастници, а сега вече и изнудват, това са две отделни престъпления с това изказване, има ли прокуратура?

8

Анонимен

преди 1 година

Добре, при машините няма невалидни бюлетини, но кой ми гарантира, че в края на деня от малката комисия в село Х няма да използват картата за гласуване вместо неявилите се или т.нар. мъртви души? Винаги остават и съмненията в софтуерния код, който може да бъде манипулиран.

7

карачанаков

преди 1 година

Да не е като онова с пачките и чекмеджетата,дето май не е много читаво.И да питам разни гномчета и водолазчета защо не коментират видеото с Кирчо Лъжеца ,любовната квартира и купчините пари на ,,Афера БГ.,,ко викаш не са го гледали ли,амчи да го гледат там купчината пачки изглежда по голяма от на Борисов

6

Анонимен

преди 1 година

ПП-то, нали все дават акъли на Герб да се изчистели, т.е. да разкарат Борисов. Що не посъветват и дружките си от ДБ да хванат метлата. Там има повече за разчистване, ама както са пет човека и половина, ще остане само половинката. Големи негодници останаха в ДБ, а Атанасов успешно разгонва и малкото разумни, задържали се в партийката им. Да видим докога ще продължи "дружбата" му и с Ристьо лодкаря, че и там нещо скърца.

5

Леля от детската

преди 1 година

Ще ги загубят от кой? ДБ ли?

4

Орлов мост

преди 1 година

цяла България чу за маджо и лодкаря ицко :)

3

Майора

преди 1 година

Вие ли наследници на олигарсите , говорите за манипулации? Та не аз , а Бойкикиев се среща с олигарсите , а ген. Гном прав компромати! А за това че на предните избори ваши IT специалисти се занимаваха със софтуера на машините? Спрете се при нормални избори вие с ПП няма да ви има!

2

Един Българин

преди 1 година

Много лесно се правят...с още един Х, което за съжаление не е смешно, а ЖАЛКО особено за продажницата КОРнелия!

1

Анонимен

преди 1 година

Като нямате акъл почвате с Атанасовските компромати.Скандали,само това можете.Друго не.Идете до Румъния да видите как е трябвало да мине прехода.Ама там нямаха Ж.Ж ,Костов и царя.