3

МЛАДЕЖ

преди 1 година

Като знам как "добре" работи Картовия център,не знам как ще се доказва,че човекът е студент.Иначе няма лошо да се премахне голяма част от хартията в университетите.В БДЖ се случи да искат уверение на мой приятел,нищо че имаше асик-карта.Трябва всички институции да бъдат добре инструктирани какво е необходимо да се представи,за да докажеш,че си студент.

2

Виготура

преди 1 година

Само с 20 години изоставаме от нормалния свят. Аз като бях студент трябваше на всеки 6 месеца да нося копие от смъртен акт на баща ми в УНСС, за да взимам стипендия за починал родител. След като стана и телевизионна новина най-накрая малооуумната администрация на УНСС спря с тази гавра.

1

Анонимен

преди 1 година

При наличието на интернет тези неща стават бързо и лесно, стига някой да не реши да прибегне към услугите на сръчен хакер-фалшификатор. Преди ерата на интернет този тип легитимиране ставаше чрез студентската книжка и измама беше възможна само при условие, че онзи, пред когото се легитимираш, не знае, че трябва да погледне дали в книжката ти е заверен текущият семестър.