79

Ние сме новите

преди 1 година

С хартия трудно се фалшифицира трябват ти хиляди схеми и човека ,с машинка само двама умни и убави бели хакери могат да ти вкарат още 5 депутата с два клика.

78

Мадуро

преди 1 година

В цял ЕС се гласува на хартия и машинките са махнатаи само нащите ПП само се правят на Венецуелци(най-богатата на петрол и най-бедна държава -парадокс).

77

Вън БСП

преди 1 година

Аз съм бил хикса на ПП единствено и само заради любовната им афера с БСП. Друго нищо не ме интересува. Имам една мечта и тя е разпад на БСП. Това дали са им сърдити, дали ще преговарят с тях или не не ме вълнува. Ако сменят главния прокурор и погнат членовете на БСП, особено тези били на власт през 90те години и съд за тях до дупка, тогава вече ще ги подкрепя.

76

Щ vi + Щ

преди 1 година

ПП и ДБ мечтаят с мадуровските машини да бъдат като Чавес и Мадуро несменяеми. Според тия две групировки, като се прави предателство към избирателите с връщането на хартиените бюлетини, какво правим ние сред европейските страни-"предатели" гласуващи с хартия. Според тяхната логика трябва да излезем от ЕС , защото кой общува с предатели? Тия са напълно не-аде-кватни.

75

ХоХо

преди 1 година

До Дневника е подправенПо въпроса питайте Пинокио, е ба че на ленето и аскьовлията с мекте китки....

74

Анонимен

преди 1 година

Бийте им Х -са на това БСП - те не знаят какво искат вече .

73

анонимен

преди 1 година

Тия сбиртоци изобщо стават ли за нещо ?

72

Зозо

преди 1 година

Пък на изборите ние ще бием дузпата на ПП

71

БСП

преди 1 година

отдавна трябваше да ви бие шута на вас...некадърници

70

Ддд

преди 1 година

Най глупавата партия която е съществувала до сега е ПП.Винаги съм бил срещу БСП,но тези от ПП,се имат за диктатори!

69

Анонимен

преди 1 година

До Гирманка Обаче ние сме на последно място по киберсигурност и някой драпа да докаже, че не е така! България е тестов полигон за еднополюсен модел на управление на света, чрез машинно гласуване. Никой ли не го разбира, или се прави на умрял?

68

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи, ха-ха ПП искат сигурно да кажат, че ще гласуват за БСП, ако хартиената бюлетина се върне - това се разбира от заглавието, уважаеми работнички/авторки по публикацията.

67

до 67

преди 1 година

Нинова никога не е напускала прегръдката на Борисов когато герб управляваше, преди често пиеха кафе при Иван Пилето в имението му на старозагорските бани през уикендите. Иначе през седмиците се караха по медии и в парламента.

66

Дневника е подправен

преди 1 година

Дневникът е подправен....по ясно от това няма.....и никой не смее да каже как се е появил този надпис

65

Заплатаджии

преди 1 година

Очаквй тези толупи да управляват България ,щом за една хартия не могат да се разберат. Цяла европа ни се смее вече

64

123

преди 1 година

тия на какви се правят. Нинова отдавна им би шута.

63

Анонимен

преди 1 година

Какъв хикс ще бие като още преди 10 дена Василев обяви, че БСП не са техен вероятен коалиционен партньор. Или пак се изметнаха?

62

Щ vi + Щ

преди 1 година

По логиката на ПП , управленията в европейските страни са мафия, защото гласуват с хартия,а управленията на страните от третия свят където гласуват с мадуровски машини са ангели небесни и за това Мадуро и Чавес не са губили избори.Скоро и американците ще се усетят, освен ако не са измислили сигурен контрол над софтуера, което тук го няма.Гюров явно призовава за безредици, щом казва, че битката ще продължи на улиците. Да не даваш избор на хората при гласуване е тоталитарен .похват. Не-нор-малници

61

Анонимен

преди 1 година

Е тия са излагацията гласуват,накрая не могат да се разберат да вземат някакво решение пък чакайте да ви управят

60

Анонимен

преди 1 година

Цял демократичен свят гласува с хартиена бюлетина само нашите умници не щат. Съжалявам, че гласувах за тях. Но ще се коригирам следващия път.