99

Щ vi + Щ

преди 1 година

Кой ги вкара в парламента тия бе? Не ми се вярва да има толкова глу-пави хора, но пък според ПП има умни флашки-велики помагачи и трябва да са им благодарни като на живи спонсори.

98

Бай Ментор

преди 1 година

То пък Кирчо и Кокорко са едни желани палтньори , пази Боже !Вървят по пътя на Борисов към пълна изолация!

97

Анонимен

преди 1 година

Кирчовците и дб силно разгневени, че им се отнема възможността да манипулират изборите чрез машинките. До такава степен, че бойкотират влизането в залата и спъване на работата на НС. Ама чакайте бе хора, нали искате демократични промени. Напълно демократично е да се предложи на хората избор да гладуват- с хартия или машинно. Световна практика. Нищо нередно.

96

Анонимен

преди 1 година

Справедливо е да се нарекат талбаните от ПП - "Пълен Погром"! Заедно с пормоутъра им ДБ започнаха с истерии! Айде по-скоро на нови избори, че да си вървят в политическото небитие!

95

Анонимен

преди 1 година

Щом Киро и Асен толкова държат на гласуване само с машини това е доказателство, че правят далавери в машинното гласуване. Те не искат да се броят бюлетините, защото ще лъсне измамата. Тогава ПП не първа а 6-та политическа сила ще е, а ДБ няма да влезе в НС

94

Далай Лама

преди 1 година

Про100 Киро да пада на колене пред Чалгаря и да ми ближе обувките, та барем едно място да има и за него в чалготеките. Колко бързо харвардските мошеници показаха некадърността си ! Учудващо бързо! Но пък каква посредственост - погледнете мутрата на Про100 Киро - селянин с гел по косата !

93

Психиатър

преди 1 година

Все по-трагичен става Про100 Киро и Кокорчо с него ! Тези клоуни усещат , че с хартиена бюлетина може и да не влязат в Парламента след новите избори . И истерията ги тресе, че ако нямат имунитет чичко Гешев ще ги излови по бели га.щи ! А га.щите им са оцапани в кафяво !!! (от страх)

92

Анонимен

преди 1 година

ВЯРНО, ЧЕ НЯКОЙ БОЛНИЦИ СА ПРЕПЪЛНЕНИ, НО ГЪЛЪБОВА ДА НАМЕРИ МЯСТО ЗА СВОЙТЕ И НА РАДЕВ ЕЛИТНИ ......

91

мдааа

преди 1 година

Туй ПП бавно, но упорито върви по пътя на Славчовто ИТН.... пътя надолу!!!

90

Ралица

преди 1 година

*** реват здраво защото отиват при Слави

89

ах вие

преди 1 година

Коя печатница ги отпечатва бюлетините? Кой печели парички.Защо не кажете на хората че в секциите и при машинно гласуване има 100 процента хартиени бюлетини. Само непокътнати ги прибираме в архивите. Парите се изразходват, но без право да използваме бюлетини. Това право се връща, а не хартията , която 100 процента е в секциите. Нечувано разхищение и губене на време, шикалки на ПП

88

Хайде де

преди 1 година

Кирчо *** , да не лъже! В чужбина имаше смесено гласуване! А където нямаше машини, беше само хартиено! Лично съм гласувал с хартия ! Не лъжи Кирчо и не намесвай българите в чужбина! Свърши вече твоята! Филма ТЯ ТАНЦУВА САМО ЕДНО ЛЯТО, вече свърши!

87

До сега

преди 1 година

не сме имали в НС по-деструктивна личност от Кирил Петков. Този чоеек освен да създава разкол нищо друго не прави. Ругае, обижда и налита на депутатите от другите партии. Вреди както на себе си така и на съпартийците си с лошия пример, който им дава. Най-добре е да напусне политиката и да напусне НС.

86

Щом

преди 1 година

ПП-Партията на провала ритат толкова яко срещу смесено гласуване,значи бърникат в машините,както и да се гласува на следващи избори,тия са под 10%,а на по следващи при чалгарите,хората разбраха що за стока са.

85

Анонимен

преди 1 година

Кирчо днес е запукал белото от сутринта. И му личи.

84

Аз казах ли ви

преди 1 година

ИТН ви беше проблема а? "БСП са най-надеждния ни партньор"?! Ще го търсите Слави, ама късно е либе за китка...!

83

Писимист

преди 1 година

ПП подписа да не купуваме руско ядрено гориво,подписаха закриване на ТЕЦ овете 2025г,2024г ще връщаме милярди на ЕС за недовършените пътища(спрени проекти от 2 години вече няма време) Долу горе 2025 година може да няма ток за машинките и да гласуваме на свещи ...Резултатите с гълъби от София ще ги пращат на кметските гълабарници...

82

Падаря

преди 1 година

Киро съди Бойко за 500 хилки ,ама внесъл депозид само 12 лв. в съда вместо 20 000лв,и иска бил частичен само за 10 бона ,ако му ги дали щял да иска и другите.СМЕТАЙ КОЛКО Е АЛЧЕН И КВИ ТЪНКИ СМЕТКИ -ТРЪГВА С 12 ЛВ ПЕЧАЛБАТА Я ВКАРВА В ДЕПОЗИД В СЪДА И ТАКА ДОКАТО ИЗМЪКНЕ 500 К ЗАНИМАВАЙКИ ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА....

81

Далавератана ПП умре

преди 1 година

Обешали са едни 5 милярда за некви куци батерии да складирали ток фирмите на ПП.С теа батерии ако наредиш 100 км контейнери с батерии ще имат ток за България достатъчен само за един час! Тотална схема за умно крадене с % не с черни чували а със сметки бели в острови дъжд не видели.

80

Роко2

преди 1 година

Тия за две лета ни направиха 40% по-бедни .Изнасяме ток ,а си убиваме бизнеса.Тока за бизнеса в България е с 53Е по-скъп от тока в Белгия в момента.После оти немало инвестиции .То българските фирми бегат в чужбина.Фирмата за ел-коли Син се изнесе в Германия... Иначе лъжата на Киро и Асен е ,че Хорупцията е виновна... За газа нема да говорим като махнаха схемата на киро и асен газта падна с над 50%,а на търга се появиха десетки продавачи-а уж немали и затова купували руска газ ама с 30% за офшор