107

Случаен минувач

преди 1 година

За Герб гласуват чантаджиите, хората с чанти. Около 300 000 са в България. А уж ПП щяха да намаляват държавните чиновници... Нищо не намалиха, всичките калинки са по местата си. На какво не е способен човекът с чанта, за да запази чантата си!(продължение)

106

Анонимен

преди 1 година

Напишете в Гугъл "Bulgarian train" или "бугарски воз", както е познат в страните от бивша Югославия, за да разберете защо ГЕРБ, БСП и ДПС искат да върнат хартиеното гласуване. Това е най-известното българско изобретение след "българския чадър" и около 300-400 хиляди гласа безпроблемно се манипулират по този начин. Това е горе-долу колкото електората на средно голяма партия. Най-добре и незабелязано се получава на местни избори, а такива има догодина. :)

105

Анонимен

преди 1 година

Знаем ние, твоят зор е да отървеш Централния...

104

ВИЦА НА ВЕКА?

преди 1 година

ЧЕСТНИЯ БАЦЕ

103

Анонимен

преди 1 година

Като нямате идея как да бутате електронни гласове в огромни количества, докато вече имате изградена схема за печатане и интегриране на стотици хиляди мъртви хартиени бюленити, напълно Ви разбирам!!!

102

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и БСП сън не са спали и комисията е заседавала ЦЯЛА НОЩ, за да прави промени в изборния закон. Това ли е най-важното за България сега? Значи, можело да бачкате, когато поискате. Що не висите по цели нощи, когато става въпрос за бюджета и благосъстоянието на българите? Ама не - бачкате, само когато трябва да си завъртите поредната схема. СРАМ!

101

докато

преди 1 година

гласуват живеещите в чужбина ,незнаещи български и нямащите намерение да се връщат тук млади люде , ни машини ,ни хартии са от значение. И така ,и така всичко е лъжа на тези избори.

100

Диана

преди 1 година

До Ловецът Не знам какво е това "макулатура" и не съм видяла нищо в никаква печатница...Изборите са под друго перо и обикновено хартия за тях не се предвижда у нас, но дори и да не се използва вносна хартия, тази хартия не се получава в деня преди изборите-тя е била изработена и ако не за бюлетини,дръвчетата вече ще са обработени за други цели..Пък дори да приемем,което е крайно невероятно според мен, че дръвчетата са изсечени специално за бюлетините, едно добро правителство си струва това

99

Румен

преди 1 година

До пери Голяма част от българите не искат да ги задължават да гласуват САМО с машини. Нали е демокрация? Защо ме принуждават да гласувам като във Венесуела? Не вярвам, че резултатите от изборите с машини са реални, след като не се броят и засичат резултатите от машинния протокол и разписките. Подозрително е защо ПП и ДБ не желаят хората да имат право на избор. Дали е защото са в НС са само с изборно-машинни измами? Мога, но не искам да гласувам с машина, защото знам как се манипулират компютри.

98

Анонимен

преди 1 година

А г-н Борисов А по-скромно де ! - та вие имате 20% при Ниска избирателна активност 40% ,та Какво сте победили ? като за вас гласува Само герберската клика , и това не ви стига за Никакво мнозинство . Умело раздърпахте другите -пп итн бсп дб ..янев ,коце ,и с дпс напред ....?

97

Диана

преди 1 година

До пери Не е важна хартиената бюлетина за Бойко, но не само той е политик, значи..Бойко изобщо не е политик! Той е държавник! Щом Бойко не вижда вредата от машинното гласуване за политиката в България, това не означава, че такава няма и че другите са толкова слепи като него /слепи или подвластни на Задкулисието - кой знае?/

96

Анонимен

преди 1 година

Тука не са налазили гербидж трoляка дето Кирчо и Кокорчо са им виновни че са се родили, странно.

95

Анонимен

преди 1 година

Нямате зор ? Тъй ли ? Ами защо навсякъде ревете за хартията ? Защо най-важното нещо в парламента ви беше точно това да гласувате ? Лоена буцо ?

94

Ловецът

преди 1 година

До Диана Ти сериозно ли? Нали видя колко макулатура има в печатницата в Костинброд при отпечатването на бюлетини за избори?

93

Едно по едно

преди 1 година

Както са я подкарали, след година ще махнат и банкоматите по селата, защото и там излиза бележка, а човек няма. Ще сложат по един касиер да плюнчи палец и да брои банкнотите, да пише в кочан и да издава белеШки.

92

Анонимен

преди 1 година

Вчера си за Путин.Днес си за Байдън.Утре си за ЕРДОГАН.

91

Диана

преди 1 година

До Анонимен111 Машинките и тяхната поддръжка и консумативи струват много повече от хартиените бюлетини. Освен това, хартията за бюлетините сигурно се закупува от чужбина, доколкото всичко у нас се внася от там по принцип!

90

пери

преди 1 година

Като не искате хартиена бюлетина, ЗАЩО е целия панаир? Вместо да се занимава с тотални глупости, тоя парламент да вземе да работи по нещо смислено.

89

Диана

преди 1 година

До Един Българин Съмнявам се, че си един българин! Повече ми приличаш на кравар, значи...или може би, кандидат-кравар..Мая беше добър омбудсман, значи Бойко я е преценил добре за да я назначи на този пост, а колкото до лаенете й, тя и до сега не се е спряла...Герб са ненавиждани в София само в твойта тик.ва, явно! Софиянци са най-устойчиви на манипулации, трудно ще ги излъже едно БСП!

88

Анонимен

преди 1 година

Ще позволим ли на тоя пак да ни налази?Толкова ли ни е къса паметта или изобщо нямаме такава?