127

Щ vi + Щ

преди 6 месеца

ПП и ДБ мечтаят с мадуровските машини да бъдат като Чавес и Мадуро несменяеми. Според тия две групировки, като се прави предателство към избирателите с връщането на хартиените бюлетини, какво правим ние сред европейските страни-"предатели" гласуващи с хартия. Според тяхната логика трябва да излезем от ЕС , защото кой общува с предатели? Тия са напълно не-аде-кватни.

126

МПС углу

преди 6 месеца

Хейбари опрашвам по наш Табиет.Да са бършат с хартия отзад...

125

ПроСоТо

преди 6 месеца

тоя дали НАИСТИНА страда от амнезия и не помни какво е казал,или заради мръснотоси подсъзнание се подиграва с нас ?..Обаче ей това отначало ме вбеси,но много бързо ме разсмя:..-Вижте какъв бисер е изакал дончевия :-""В никакъв случай колаборация с партиите на статуквото, ние трябва ясно да се определим, че сме част от реформистките сили"...?!?! ..Как ви се вижда ?..ПАРТИЯТА НА СТАТУКВОТО нарича ДРУГИТЕ "партии на статуквото"..Имат ви ЗАИДИОТИ тия от герп,хора !!!..Не се ли чувствате неудобно?

124

Анонимен

преди 6 месеца

Сретан Йосич , брате , отърви ни !

123

Анонимен

преди 6 месеца

Утре на протест !

122

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха, най големия лъжец в цялата история на Българската държава !Групата ГЕРБ-ДПС-БСП узакони фалшифицирането на изборите !

121

Анонимен

преди 6 месеца

Честност за тебе ще има само като легнеш с букета в ръце мутро нагла лъжлива

120

Анонимен

преди 6 месеца

"Борисов: Ние зор за хартиена бюлетина нямаме" Ааа ,имате ,как да нямате .Как иначе избирателите ви дето им раздавате кебапчета на корем преди избори ,ще гласуват за вас .Те от машините се плашат :)

119

Анонимен

преди 6 месеца

Този парламент е нелигитимен и колкото по-рано се разпусне, толкова по-добре.

118

Ха, ха,хА ...ФАКТ

преди 6 месеца

ТЕ ВИ "ПРОМЯНАТА "----ЯКА ИНФЛАЦИЯ , СТУД , ГЛАД , ВНОСЕН ТОК И СКЪПИ ГОРИВА....ДА ТИ Е ЗДРАВЕ , НАРОДЕ....ха,ха,хаааа..../ПО ЗДРАВ--от дечицата и внуците на БКП/БСП/дс.../!!!!

117

ЙОРДАНОВ МС

преди 6 месеца

Баце е голям шегаджия, само майтапи пуска! :)

116

Анонимен

преди 6 месеца

Приказки от 1001 нощ...

115

СМЕХ...

преди 6 месеца

ТОВА ВИ ЧАКА ----ИНФЛАЦИЯ , СТУД , ГЛАД , СКЪП ВНОСЕН ТОК И СКЪПИ БЕНЗИН ГАЗ И НАФТА ---БЛАГОДАРЕТЕ НА КИРЧО И КОКОРЧО ЗА ТИЯ ЧУДЕСА...ХА,ХА,ХАААААААААА....ТЕ ТИ "ПРОМЯНАТА" БАКЕ.....!!!!

114

СМЕХ...

преди 6 месеца

ВИДЕХТЕ ЛИ КАК ---КИРЧО И КОКОРЧО ВИ ОСТАВИХА НА СТУДЕНО , С ВНОСЕН ТОК И СКЪП БЕНЗИН И НАФТА ----ЕТО ВИ "ПРОМЯНАТА"!!!!!-Сега безработните от МАРИЦИТЕ -1,2,3, --пак да ГЛАСУВАТ ЗА ТИЯ ЛЪЖЦИ , НЕКАДЪРНИЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИИ...!---ДЕЧИЦАТА НА БКП/БСП---толкова си могат...!

113

До ДИАНА

преди 6 месеца

Засрами се , говориш като Борисов !

112

СМЕХ...

преди 6 месеца

ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ , ЧЕ С ХАРТИЯ ИЛИ МАШИНИА......5-тото МЯСТО БСП НЯМА ДА НАДМИНЕ ....ГАРАНЦИЯ / А , даже и ПП може да изпадне , като ИТН...ЖАЛКИ СА И ЛЪЖАТ ЯКООООООООО....НАПРАВО НАДМИНАХА КОРНИ..!

111

Анонимен

преди 6 месеца

До Случаен минувач... Бройката е следната : През 2009г. , броят на държавните служители бе 340 000 , а след управлението на ГЕРБ , е нараснало на 628 000 служители , т. е. , Борисов си е НАПАЗАРУВАЛ ОЩЕ ТОЛКОВА ИЗБИРАТЕЛИ , И ТО СЪС СОЛИДНИ ЗАПЛАТИ !

110

Анонимен

преди 6 месеца

Като искате честност защо не искате да се броят разписките от машините? Ей ви хартиена бюлетине, и ей ви честност. Лъжци!

109

Анонимен

преди 6 месеца

До Диана !Имам питане , защо герб раздуха държавният апарат , от 340 000 служители през 2009г. , до 630 000 през 2021г. ?????

108

Случаен минувач

преди 6 месеца

(продължение)Накарай го да коментира международното положение - ще говори с часове! Кажи му, че трябва да яде варени моркови - ще ги яде с килограми! Плесни му шамар - ще се ухили! Ами ако му вземеш чантата? Ох, само чантата му не се опитвай да вземеш! Ще изреве като мълния през юли и ще изчезне, ще се разтвори в пространството. Той без чантата е нищо.