67

Е?

преди 1 година

Ко стана натовчета ? И днеска имаше бам бам по у руина 404 е и?

66

Анонимен

преди 1 година

Защо Киев отрича ? Защото така им е изгодно.. Очакваше се да направят това нещо в началото , на войната и да разпалят целия ЕС ! Но не им се получи.. всички знаем , че ракатата е изтреляна от Украйна. Искат просто войната да продължи и всички да са срещу Русия ! Време е зеленски да увисне на въжете заедно със всичките си генерали !

65

Fena

преди 1 година

До 90. Разбрахме, че знаеш какво е "утилизирана". Сега да видим това "ако" как се вписва в доклади, сателитни снимки и проследяване на траектория от съюзниците и САЩ?

64

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Шубето е голем страх ! НАТО са "баси яката работа" само и единствено в Сомалия, Ирак и Либия

63

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм учуден от реакцията на Зеленски и другите от хунтата. Те свикнаха поне от 9 месеца насам всички на запад да ръкопляскат и на най-голямата им простотия. Реалностите обаче са такива, че Зеленски и шайката му ще трябва да отвикнат от аплодисментите. Вчера им бе дадено първото показно, дано да са го схванали.

62

Анонимен

преди 1 година

Ako е утилизирана С 300, такива използва Русия! Знаем че изчерпват запасите си, и е напълно възможно да ползват утилизирани С 300 за поразяване на наземни цели!

61

Х

преди 1 година

Украйна ,си поварваха ,че нато ще се върже на тяхната провокация за ракетите уж изстреляни от Русия.Така си мислеха ,че нато ще се включи във войната пряко,но не би.

60

Ракетата

преди 1 година

Е на Нинова.

59

Зе

преди 1 година

Значи, от 2014 г киевските власти планират да си върнат Донбас и Крим със сила. Нито Порошенко, нито Зеленски, както се оказа, нямаха намерение да спазват минските споразумения. Е, желанието им се сбъдна на 24.02. Имат перфектната възможност да си изпълнят намеренията и да отвоюват загубените територии. Ако не сега - кога?Сега се вижда какво щеше да се случи, ако бяха нападнали първи Донбас или Крим.Зеленски прие да воюва в първите часове на "операцията". Бъди мъж, бе. Стига рива.

58

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти мpaт, като мyxи еднодневки през зимата. По 500-600 на денонощие. Скоро пак ще има мобилизация. Ха-ха-ха.

57

Анонимен

преди 1 година

Злината е руска. Украйна се отбранява и е възможно ракетата да премине на Полска територия. Полша няма да нападне Украйна. Така че джуджите да ходят на майната си.

56

Анонимен

преди 1 година

Пак за елементарниците ми е думата. Когато на Путин му избият предните зъби, тоест руската армия доближи 30% загубен ресурс / засега са 10%/ то държавите финансиращи Украйна ще си намалят военните бюджети с 30%, а това е огромна сума и ще бъде създаден прецедент че е невъзможно по силов начин да се наложиш в региона или света. Ако не сте го разбрали - бистрете си политиката в кварталното кафене

55

паднала ракета

преди 1 година

Преди 8 години младата майка Кристина Жук и нейната 10 месечна дъщеря Кира се разхождат с количка в парка, в самия център на родния си град Горловка, когато пада първата ракета на укронацистите. 10 месечната дъщеря Кира умира на място а Кристина е с откъснати крака, окръвавена, умираща в нечовешки мъки лежи на зелената трева притискайки с усилия най-скъпото което има - нейдата дъщеря. Дошлите на помощ се опитват да и помогнат, а Кристина само шепти умирайки "Кира, моя Кирочка..."

54

111 милиарда

преди 1 година

Украйна: САЩ 60 милиарда долара, ЕС 40 милирада евро. Русия: ЕС 111 милирада евро. 111 МИЛИАРДА ЕВРО получи Русия от износ в ЕС за за периода от февруари 2022 до днес.

53

Единственият начин!

преди 1 година

Единственият начин САЩ и ЕС да загубят десетките милиарди - общо ЕС и САЩ към 100 милиарда - инвестирани до момента в Украйна е незабавно да поискат от Путин преговори на условията на Русия. В противен случай ще загубят много повече.

52

Анонимен

преди 1 година

Ох, писна ми от елементарници дето вярват в мощта на съветската армия и в руската техника. Ами вярвайте си. То човек ако не е грамотен насила не можеш да го образоваш. Светът е технология и търговия с технологията. Който има акъл - се бори да се включи в тая система. Останалите - слугуват за едно коматче. Погледнете кои са богатите страни и защо и грамотните руснаци гледат да офейкат там. Може би от мерак да унищожат капитализма?

51

Анонимен

преди 1 година

от къде му е "явно" на този некой си!

50

Европеец

преди 1 година

Преди да имаме хляб и отопление, трябва да имаме F-16 и оръжия, защото иначе ще ни отнемат и хляба и топлото които имаме! ЕС ще увеличи бюджета за въоръжения.

49

Анонимен

преди 1 година

Е къде тогава е паднала руската ракета в случая щом тези две като насрещни са се разминали с нея и като такива трябва и те да са паднали някъде в Украйна,но не в Полша инак се получава,че по траектория 2-те ракети са в продължение на траекторията на руската паднала неизвестно къде в Украйна в тази посока по туй направление,но руснаците са знаели накъде са се целели по всички зададени геодезически данни като координати на стрелбата докато украинците не са знаели как са уцелили в бързината руската

48

Анонимен

преди 1 година

Зеленото наркоманче няма ли да се извини поне?? Е нали е по-готин от Путин? Къде му е достойнството? Щом затова лъже представете си само!