21

Схемата се повтаря

преди 1 година

"Какво е най-страното нещо, което са ви казвали след секс? - А да видим сега, дали ще крадеш череши" в нашия случай, А да видим сега, дали ще избирате президент популист, руски поклонник. Цирковете в парламента продтлжават, държавата е счупена, догодина ще сме по зле от Гърция. Три пъти ура за преврата, три пъти ура за мaлoyмницитe от ПП. Три пъти ура за Прокопиев, Божков и ПП. Прокопиев само такива простоКиро кадри ли има. Че как е направил бизнес с такива нekaдъpници?

20

До Диана

преди 1 година

E не са ли мафия? ГЕРБ, ДПС и БСП си се връщат с пълна сила, на вас щом ви харесва да ви опъват и дерибействат отново тия...

19

Анонимен

преди 1 година

Защо закриха Обществения съвет към ЦИК. На него заплати не се плащаха. И всички знаем, че от хартиената бюлетина ползва ще имат само ГЕРБ, ДПС и БСП. Знаем защо. Неграмотни хора от махалите, не говорещи български българи от южната ни съседка и някои и друг пенсионер ще определят бъдещето ни. И малко фалшификации като има (които с времето доказаха, че знаят как се правят) и готово. На тези три партии сега рязко ще им се вдигне резултата на изборите.

18

анонимен

преди 1 година

Какво се пените ПП. В цял свят гласуват на хартия. Другите избори няма да вземете и половината проценти. Затова викате много! Манипулатори

17

афроамериканец

преди 1 година

До До 8-афроамериканецТи може да не искаш неможещите да се справят с машина да ти решават бъдещето, но живееш в общество, и си длъжен да се съобразяваш с всичките му членове, иначе изпадате във фашизоидни нотки подобни елитарни персони. Утре други ще ти пречат, алооууу, къде ви отиде либерализъма ???

16

Анонимен

преди 1 година

Сега отново простите пак ще си изберат простия,щото се разбирали,и така ще се въртим в омагьосания кръг до второ пришествие.

15

Зозо

преди 1 година

Чегърт, чегърт...... Ревете ли, а? С хартиената бюлетина ГЕРБ и ДПС ще ви спукат дyпетaтa на местните избори :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Катастрофа.

13

Диана

преди 1 година

Вижда се колко демократично се държи Гюров - за такава обида /"мафия"/ в демократичните страни ще потърсят съдебна отговорност! Не знам защо у нас това не се случва, още сме много зелени в политиката, явно..Не могат да преглътнат загубената си кауза - що за политици са това! Знаем, че им е трудно, толкова пари хвърлиха за разни машинки за резервни части, които кой знае къде се подвизават,а кой знае колко още машинки са пресекли границите ни..Нема как!..Ние сме в ЕС, а там се гласува с хартия

12

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор,на нас всичко ни е на хартия,бюлетини,самолети БГ е тоалетната на Европа,казаха ви го ясно, затова не сме в еврозоната,няма и да бъдем,поне още 100 години,защо натискате за еврото,бре предатели ??

11

Анонимен

преди 1 година

Ясно че си пиян от сутринта ама Герб спечелиха последните избори :)) ти не си "народа". И народа не е едно нещо.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако всички образовани хора не излязат да гласуват,ще продължават да ни управляват неграмотни хора,избрани от неграмотници.

9

Анонимен

преди 1 година

Да се върнем няколко години назад. Слави врякаше шумно ,че Герб фалшифицира избори и неиска електронен вот. Днес Герб ги бие само с електронен вот. Сега обаче пак всички от опозицията говорят Герб това, Герб онова? Малко заприлипахте на безпомощни клоуни :))

8

До 8-афроамериканец

преди 1 година

Не искам хора,които не могат да си купят билет да решават съдбата ми.

7

Анонимен

преди 1 година

Избори за неграмотни. Предлагам на бюлетините да има снимки на кандидат депутатите за неграмотните.

6

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори ще ви управлява хартиената мафия.Сами си го пожелахте.

5

Анонимен

преди 1 година

Да питаме ПП какво става с магистралите? ББ крал, а се строяха.... вие сега уж НЕкрадете значи трябва поне 2 пъти по бързо да правите магистрали? Е? Дайте отчет да видим, какво правите...че ми писна от празни приказки по ТВ

4

афроамериканец

преди 1 година

Виждал съм как млади добре изглеждащи хора не могат да си купят билет от машина в автобус, защо ви е чудно, че има хора, които се притесняват от машините за гласуване, срам ги е да не се изложат, и не отиват. Антидемократично е да им възпрепятстваме конституционното право на глас, и те са български граждани, колкото промянаджиите от Канада.

3

Анонимен

преди 1 година

По скоро на избори че вече усещам парите от герб.

2

Анонимен

преди 1 година

Само в резервата участието в политиката означава лично облагодетелстване, защо мислите герп-дпс се бутат така да управляват, щото им пука за вас ли хахахахах Хвърчащи листчета, подменени изботи и кражба до край, а вие умирате по улици, села и граници. Един политик на запад го бяха питали дали имат проблеми с купуването на гласове - той не разбра концепцията на въпроса и защо някой би купувал гласове, там е разликата с нашата измъчена държавка.