41

Диана

преди 1 година

До Анонимен57 Може и да е по-трудно, но не може да се хакне, нито да се напечатат допълнителни бюлетини при хартиеното гласуване. Именно сигурността на гласуването е застрашена при машинното гласуване, а не трудността или леснотията е причина за отхвърлянето на машинното гласуване и това е така дори в САЩ, където явно не слушат краварите на БСП!

40

смЕх

преди 1 година

ЕВРОАТЛАНТИКА ЛОЙКО ИМА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ДАСКАЛИЦАТА ПО РУСКИ ФЪНДЪКА !!!

39

Анонимен

преди 1 година

Чух ,че БСП казват добро начало 850 лева минимална заплата .Какво правиме тогава в ЕС 15 г след като е Германия 1300 евро ,Испания 1000 евро ,Италия 1200 евро ?Политици се гаврят с народа а народа е без морал ,ценности и допуска да го ......

38

Анонимен

преди 1 година

Не познавам някой който да не споменава майките на ПП. Как така имат толкова гласове? Защо така истерично защитават машините? Как във Венецуела с тези "безгрешни" машини Мадуро печели с такова болшинство? Не е ли по демократично всеки да реши с какво да гласува?

37

Анонимен

преди 1 година

Сега вече ДПС ще стане първа политическа сила,с любезното съдействие на дългия и гербавите,които им осигуриха 52 секции в Турция,а и тук техния електорат гласува масово и по команда,за разлика от нашия,който ходи за гъби.

36

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ-ДПС са пуснали тролчетата си активно тука днес.

35

Зозо

преди 1 година

Голям кеф. Край на машините на мадуро. ПП, ДБ, ИТН..... и тн. :))))))))))))))))))))))))))))

34

ПРОСТ-о Киро

преди 1 година

Петков и котилото му са доказателство, че простотията, даже и със съмнителни дипломи от Харвард, не се прикрива ...

33

ами

преди 1 година

"дотук със загрижеността за висока избирателна активност". Само за справка: откакто се въведе само машинно гласуване, избирателната активност се срина на ниво,което е най ниско, откакто се води подобна статистика.ПП малко да си сверят часовниците

32

Анонимен

преди 1 година

Нали демокрацията е право на избор, досега нямахме никакъв избор само машина, сега имаме само два варианта което пак не е добре, при толкова ниска избирателна активност трябва да има 10 начина да се гласува, както е в развитите демокрации, останалото са свободни съчинения и популизъм.

31

Георги

преди 1 година

На път сме да възстановим Отоманската империя. Кой-каквото си направи, друг не може.

30

Диана

преди 1 година

До Анонимен32 Това никъде не е доказано! Истинската мафия у нас са БСП - имат пипала навсякъде, само да им свирнат и веднага се задействат под техните лозунги - това не е ли мафия? Никой от бСПарските мафиоти не мисли със собствената си глава, всички там или са *** или слушат задкулисието и шефовете си..БСП наяправи пълзящ преврат с фалшиви обвинения, машинации и манипулации, с лъжи у нас без дори тези *** да подозират нещо...Типична картинка за една мафия! БСП ВЪН от ПОЛИТИКАТА!

29

Анонимен

преди 1 година

По трудно е да се гласува на хартия отколкото машина. А тези които мрънкат че не могат да са оправят с машините са професионални фейсбук потребители.

28

Анонимен

преди 1 година

Аз против хартията. България купи машини за милиони . Защо трябва да плащаме на фирми да печатат хартия ? Значи 2 *** по скъпо избори? Абсолютно ПРОТИВ. Има машини супер лесно е .Не режим дърва , не печатаме мастило ... няма логика да връщаме хартия!

27

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Талибаните на машинния вот всъщност са путинисти, в модерния свят се зачитат правата на всички хора, вкл. и на по-необразованите, в този смисъл правото на избор между хартия и машина е стъпка към евроатлантическите ценности, а машинистите вървете си в Евразия при Дугин и Путин.

26

Анонимен

преди 1 година

Сега ГЕРБ още повече ще си платят в махалите. Ще има малко фалшиви протоколи и мъртви души. Отново. ДПС още повече ще си активизират избирателите, които нито говорят, нито пишат на български. А БСП ще хванат най-възрастните по навик да гласуват. И така ще си осигурят мнозинство на местни и следващи парламентарни избори. Сега ГЕРб са първи само и единствено заради ниската избирателна активност, а те си имат техен твърд и зависим електорат.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако някой неможе да гласува на машина 2022г... изобщо да, не ми гласува. Да не мислите,че ще го съжалявам..... ? Има 3 натискания...

24

До 45

преди 1 година

И какво като се пазят хартийките 5 години,бе?Когато има 500 000 недействителни бюлетини?Когато кмета е заплашил хората,че ако не гласуват за правилния човек няма да получат дърва.Когато шефа е казал на подчинените си да внимават за кого ще гласуват,че иначе....нали?и т.н.

23

До 45

преди 1 година

Пълни глупости пишеш. По същата логика и хартиените отрязъци от машините могат да се отворят и да се преброят ръчно по всяко едно време. Всички знаем и сме виждали снимки как депутати от ГРОБ мъкнат чували с бюлетини. Хартиените бюлетини могат да се направят много лесно невалидни, може да се гласува пак с т.нар. *** нишка - напълно контролиран и купен вот. При машините резултатите се пазят поне на две места - на хартиения отрязък, и дигитално - в паметта на машината.

22

ффф

преди 1 година

Има ли болни мозъци,които още да подкрепят банкянската разбойническата организация?Те вече не се крият,че са ръка за ръка с противоконституционната етно-религиозна партия ЛПС.Правил е казал Гюров,че борбата ще продължи на улицата.Само така ще изметем разбойниците от власта.