81

мдаа

преди 1 година

всичко това е театърче на кауня за да се копрометира парламентаризма и да си управлява като царче .Нали неговата партия на учиндолския тиквун иска референдум за президентска република та да се прави на цар фердинанд.

80

Румен

преди 1 година

Очевидно е, че ПП и ДБ са в НС с изборни измами направени с машините. Искат да задължат всички българи да гласуват само с машини, а техните специалисти да нагласяват изборните резултати... За да запазят само машините ПП и ДБ заплашват с бунтове, стачки и протести, защото знаят, че без машините никога няма да минат 4%. Не познавам човек гласувал за ПП или за ДБ, а имат 33-34% подарени им от машините. Готови са пак да счупят България за да са в НС и да крадат. За 7 месеца ни унищожиха, и искат ощ

79

Случаен минувач

преди 1 година

Но сериозно - за хартиената бюлетина. Никъде в Европа не се гласува с машини. Ако това машинно гласуване беше толкова добро, щяха да го прилагат навсякъде.

78

Случаен минувач

преди 1 година

Съгласен съм, всички трябва да бъдат набити. Още по-лесно ще стане от днес, защото НСО е взела решение повече да не ги охранява. Според мене трябва да почнем от бившите управляващи - един kypвap и един пасивен пeдepact. Един хубав бой и на двамата! Да си кажат, колко заеми взеха и колко успяха да присвоят! Бай Ставри ги чака!

77

Без упойка

преди 1 година

Ние да не видим нещо от Сащ.Там ДП нарича опонента си-заплаха за демокрацията.Тук т нар промяна около мафиота Костов нарича Доган и Бойко-мафия.Факт е,че имахте шанс и пак познатите костовистки разграждания и мошеничества,за народа не мислите Факт,че без хартиена бюлетина ще сме във вечна политическа криза.Факт е,че след промените обществото е чалга халтура с турско мутренска олигархия и става това дето каже Доган,а не паразита Иван Костов. А вие си окупирайте СУ другата есен пак ако искате.

76

анонимен

преди 1 година

всички имат нужда от един хубав и градивен бой, ама от къде да почнеш най-напред?

75

Анонимен

преди 1 година

Докато на българина не му дойде акъла и не излезе масово да гласува,ще го управляват етносите,които за 50 лв.са готови и майка си да продадат.

74

хензел

преди 1 година

Тук е България, Венецуела да си гласуват с гълъби, ако искат...

73

БГ реалност

преди 1 година

Да благодарм на всички гризнати мозъци, които гласуваха за ПП-пълен провал както и на Мадуровите машини !!! Дъртите милиционери и членове на държавна сигурност се върнаха във властта, като намърдаха там дрогираните си синчета и внучета!!!

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ПОДМЯНАДИИ

71

Анонимен

преди 1 година

"броят, премахвайки бюлетини толкова, че да им излезе сметката."- ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ГОВОРЯТ ЗА ДАЛАВЕРИ ПРИ ПОДМЯНА НА ВОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ ЗА ТОВА СА СИ ПОДЛИ ПОМЯНАДЖИИ.

70

Анонимен

преди 1 година

Герб, дпс и бсп са 100% доказана машия !!!!!

69

Чоко

преди 1 година

Тези машини бяха приумица на пРезидента с една единствена цел. Преизбирането му. Сега като си получи втория мандат , машините стават излишни. Излишно бреме за съхранение, транспортиране, обслужване. Всицки знем, че и амортизациата на всякакви компютри е е с нисък срок на валидност.Само няколко години. Това означава, че след дведо три години трябва да си купим нови мадуровки. Тези ще са с изтекъл срок и нищо чудно да почнат да излъчват и пор*но в изборния ден.

68

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв проблем гласуването с машини също да е платено. Не търсете под вола теле!

67

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква "хартиена мафия"! Оставете хората да гласуват както искат - с хартия или с машина. Това,че секционните комисии са некадърни и не могат да разделят на 2 магарета сламата не е проблем на "хартиената мафия". В тези комисии има предствавители на различни политически сили, и трябва да се научат да си вършат работата както трябва!

66

Анонимен

преди 1 година

Ако ще желязна БЮЛЕТИНА да въведете пак няма да Гласувам за вас защото всички сте алчни нагли и безочливи слуги на дявола 11.800 лв заплати ядене за 5лв.жилища без пари командировки до зори Никога няма да Гласувам за вас крадци и мародери сте всички политици

65

До 91

преди 1 година

Ха,ха,ха!Пак лъжеш!А моите жаба и дядо с по 100 лв.заплата си направиха къща.Така че,посмали ***.

64

dd

преди 1 година

Нашата демокрация се изкривява по Мадуровски и Путлеровски.Ако нямаше машини Киро-олигоф.ена и Кокорчо-амбриажа нямаше да са в парламента.Мястото на тези двамата е в хотел Белене-Алкатас 4 звезди.

63

Гласоподавател

преди 1 година

С хартията гласуването пак ще стане платено.

62

До 88

преди 1 година

Думата "нефелни" е архаична и се използва само от нефелни пенсионери като теб,които си заработват допълнително към пенсийката,или синчето и дъщеричката са на отговорна позиция в ГЕРБ и не искат да се лишат от благинките на които са свикнали.