25

Анонимен

преди 1 година

Доган още ли го пазят с парите на данъкоплатците. Това национално съкровище.

24

ПроСоТо

преди 1 година

да пратат копие от решението на Сретан !

23

баба мара

преди 1 година

че защо имат охрана какви са те с какво са допринесли за благото на българиятози с пачките си има ипон другият си има парапет а третия самолет не имтрябва нищо избори 2023 г докато случим на хора

22

Тези престъпници

преди 1 година

Трябва да имат охрана във Белене до като се отстрелят.

21

Комунист

преди 1 година

Подобен проблем е и привилегията да се получава максимална пенсия от всеки бивш министър , преидент и ли др.Време е да се промени тази "благинка", защото всеки и ска да е бивш министър с облаги до живот!!!Дайте информация за закони и наредби уреждащи този ПРОБЛЕМ!

20

Икономист

преди 1 година

На този, който ми сложи минусчето ще му кажа, че приходите на НОИ са за 7, а пък разходите им са за 14. Не им знам дали са милиони или милиарди, както и дали са левове или евра. Имат думата финансистите дали това е фалит на пенсионната система или не е. Според мен е фалирала. Бившите като Симеон Дянков, никой не ги пита дали България ще влезе в еврозоната или няма да влезе.

19

Българин

преди 1 година

Така е във фалиралата държава България. Като няма пари, тези, които вече нямат гардове за охрана, да дават дупетата. Както и депутатите от поредното НС с председател мултакът Рашидов. Като си е загубил парите в КТБ, никой не му е виновен. Да си прави скулпторите, а не да се мисли за някакъв си председател.

18

Анонимен

преди 1 година

На почетния прецедател, кога?

17

факт

преди 1 година

В Европа нинистрите ходят с колелета или ползват метро,и не са никакъв ВИП

16

Анонимен

преди 1 година

До България над всичкоВрагове имат достойните и честни хора и Бойко Борисов е от тях. Факт е, че отново спечели изборите и народът категорично го избра!

15

България над всичко

преди 1 година

само престъпник има за врагове престъпници - та и с Борисов е така!

14

Въпроска ?

преди 1 година

Служебното правителство взе доста решения присъщи за редовното ! Как и с какви пари Герб са закупили автомобили ? След като са дадени на НСО значи пак ББ е охраняван от службата?

13

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Борисов наистина е застрашен, и не всички са благородни и ларж като босовете на СИК, просто да му пратят Поли Симитлийски за някое провинение, и с това да се приключи наказателния процес.

12

13 съм

преди 1 година

Тия днес.бг са ми цензурирали прякора на Буци. Да му махнат охраната, да го видим какъв "алфа мачо" е. Ще се нас*ре от страх!

11

Анонимен

преди 1 година

Да му я махнат на ***, да го видим какъв "алфа мачо" е хахаха. Ще се нас*ре от страх!

10

Анонимен

преди 1 година

А защо досега държавата е охранявала Лойко ,нали си има охранителна фирма ?

9

ХАХА

преди 1 година

Освен сръбският ъндърграунд който има зъб на тиквата кого го интересува жалкият му животец!?Едно време дружката му Доганя уж щеше да го убива..Хаха!

8

Анонимен

преди 1 година

А дано! Че има доста народ, дето иска си поговори с тях!!!

7

Село Село

преди 1 година

Защо престъпника Бойко Борисов е охраняван и обгрижван от Държавна Служба, НСО за Организираната Престъпност ли работят!?Знаете ли Европейците кога ще ни приемат за равни, никога!

6

Село Село

преди 1 година

За престъпника Бойко Борисов е охраняван и обгрижван от Държавна Служба, НСО за Организираната Престъпност ли работят!?Знаете ли Европейците кога ще ни приемат за равни, никога!