25

кво лошо?

преди 1 година

платените превратаджии знаят рисковете!

24

Анонимен

преди 1 година

Културни особености. Фанатично вярващи в исляма, мисля че повече не е нужно да се казва, за да ви стане ясно за кой фрийкове с липсващи хромозоми става дума.

23

Анонимен

преди 1 година

При руските партньори е така. Кой не скача и не пей увисва.

22

само

преди 1 година

дето това са терористи, така представено някой ще си помисли, че са обикновени протестиращи цивилни ... в бнт преди месец имаше интервю с посланика на иран, който иска да го слуша и да разбере какви групи са използвани към нормалния протест на хората, за да го превърнат в преврат... точно като в украйна на майдана края на 2013 и началото на 2014... и всички знаят кой плаща - краварите

21

Талибан ерджолан

преди 1 година

Ашколсун кьопоолар! И аз тъй ги трепя мойте! Мохамеданин ли е значи е роб на шейтана до живот ! УДРИИИ!

20

До 25

преди 1 година

Манипулатор. *** в САЩ са БЛМ, Антифа, плюс многобройните ЛГБТ и феминистки организации.

19

Кратко и ясно

преди 1 година

И тук трябва. Прокопиевите жълтопаветни грантаджии защо не са осъдени? Даже в щатите ги съдят като правят золуми в капитолия.

18

Анонимен

преди 1 година

Отново кюрдите замесени... Досаждат на цяла Мала Азия, то не бе в Ирак, то не бе в Сирия, то не бе в Турция, Иран... Отвратително племе... От на Херо Мустафа хората...

17

Fox

преди 1 година

Bravo n'a Iranskoto Pravitelstvo ! S predatelite ..brutalno !

16

Анонимен

преди 1 година

Отвратителен свят, в който човечеството е безчовечно!

15

АНГЕЛ

преди 1 година

За съжаление към момента е по наложително да се изтребят Англосаксонците . Скоро след това ще дойде реда и на Ислямистите! Жалко е това разделение между християни но онези диваци вредят най-вече на тях самите а САЩ вреди на целия свят !

14

до 13

преди 1 година

Лошо е когато пишеш без да си чел а се осланяш на гола пропаганда. Отвори Гуглето. "ПОЛСКО-СЪВЕТСКА ВОЙНА - февруари 1919та- март 1921."Руснаците стигат до Варшава, но там са спрени от поляците и ядат един хубав Бой. Не е приятно за русофилите, но фактът си е факт.

13

Анонимен

преди 1 година

Време е американците да тръгнат да ги спасяват...Да върви бизнеса с оръжието .

12

Гадняр

преди 1 година

Персия (старото име на Иран) престана да съществува след намесата на САЩ и Великобритания в средата на миналия век. Те организираха ислямската революция, за да отстранят шаха на Персия, който забрани на Бритиш петролеум да изпомпва нефта на страната за жълти стотинки. Останалото го виждаме днес. Няма и помен от величието на тази държава. Само бурки, шалвари и екзекуции...

11

Анонимен

преди 1 година

Тия са фанатици, няма такива ограничени хора.

10

Анонимен

преди 1 година

И тука трябва. Прокопиевите жълтопаветни грантаджии защо не са осъдени? Даже в щатите ги съдят като правят зулуми в капитолия.

9

Анонимен

преди 1 година

"В Русия 10 години лагер ако вдигнеш празен лист в центъра на Москва." ---------------------------- поредните фалшиви новини и пълни лъжи на дрогираните сopocoдни пpocтаци, подобно на "руското нападение срещу Полша" от вчера.

8

Анонимен

преди 1 година

А пък в С. Корея изобщо не протестират. Да не са луди - повече жив никой няма да ги види. В Русия 10 години лагер ако вдигнеш празен лист в центъра на Москва. Всеки диктатор с номера си.

7

Анонимен

преди 1 година

В Саудитска Арабия и Катар и до ден днешен заравят живи жени до вратът и само главата им стърчи.... После цялаттта паплачч започва да замеря с камъни главата до смъртт!!!! И забележете - не е нужно жената да е изневерила, а е достатъчно мъжа И да е казал, че му е изневерила и без доказателства жената е обречена.... Кво ще напишете за това бе евроджендерасти?!?! А за еврейския геноцидд над Палестина що не пишете?!?

6

Анонимен

преди 1 година

Ислям. А русофилите е нормално да подкрепят екзекуциите. Нали любимецът ию Путин използва мюсюлмани да избиват православни.