8

Анонимен

преди 1 година

Видяха, че ваксините не работят, нито маски, нито ограничения и решиха, че каквото и да правят хората ще си се разболяват.

7

Конунделски Лозунг

преди 1 година

"Всички ковидасти - дружно под земята!"

6

Anonimna

преди 1 година

И в Германия е така, май всички да се наговорили. В Германия даже, ако някой се разболее от "корона"вирус, и ако се чувства добре, може да си ходи на работа, но трябва да е с маска. В случай, че ако не се чувства добре, тогава си взима болничен.Нека всички българи да имат късмет, пари, любов и най-вече здраве. Така да е!

5

Анонимен

преди 1 година

Ще има трибунал за всички участници в ковид цирка. Най-интересни са ми тия, които се качиха на лодката точно преди да потъне, като настоящия сдравен министър.

4

Ай

преди 1 година

стига с тия ваксини! Цял свят разбра колко пазят! Най-голямата измама в световната история!

3

Анонимен

преди 1 година

хааххах трагедия

2

маймунски аденовирус

преди 1 година

"ще се обсъди въвеждане на противоепидемични мерки" - Айде да се обзаложим, че "мерките" в България приключиха! Който държи да налага "мерки", дано е подготвен да си прибере зъбите в шапката! Ако сериозно мислите, че втори път ще се хване някой на гола кука, невероятно се лъжете! А малкото ваксизависими са си с вечни мерки по собствен избор, така или иначе! Закривай пландемията! Няма вече купувачи тук!

1

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

ДА БЕ НЕ ДУМАЙ!