28

Анонимен

преди 1 година

След ВСВ , СССР подари на Полша германска територия , затова Германия повдигна този въпрос . Действително Германия поиска своите територии !

27

?!?

преди 1 година

Тоя вече има план къде ще бяга. Дали ще успее ще висим

26

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на евроатлантиците ни , че докараха България и народа до най-бедни и най-корумпирана държава ... СЛАВА ВАМ , ПАСИ-та , БАЦЕ-та , КОСТОВИСТИ , ДОГАНОВЦИ и подобни величия , новите ''будители'' в Бг ...

25

Анонимен

преди 1 година

Тоя алкохолизиран плyжек няма какво да коментира, ами да дава ряз на психясалия си началник за незабавно напускане на Украйна на всички руски окупатори и започване на преговори за изплащане на репарации. Само това е пътят за предотвратяването на войната надвиснала над света.

24

Анонимен

преди 1 година

Половината от територията на Полша е Германска , не случайно германците загатнаха че си искат немските територии от Полша !Някой да не е разбрал ?

23

до 34

преди 1 година

хихихих, пращай челядта на фронта...кат се върнат без крака и ръце че ги раниш със сламка

22

Анонимен

преди 1 година

Айде пияндето се развълнува... Не разбра, че НАТО ще помете Русия за часове. Буквално за часове... Въпросът е, че имат 2-3 ядрени съветски ракети и може да направят някоя беля голтаците руски.

21

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на Украйна, че унижи Империята на злото Русия!

20

FAKT

преди 1 година

Русия е велика и всички се съобразяват с нея ...факт....ни нато смее да пипне....ни сащ....само дърдорят по разни срещички и те тава е :)

19

Анонимен

преди 1 година

Личи си от къде са парите на прасчо за тази медия и за списвачите на коментари под статиите.Явно все още идват копейки за платени трл4ета.Както върви скоро с държавата русия ще е свършено.Друго освен ядрените ракети не им остана.Но след първата изстреляна ще бъде избито цялото мирно население заради робското си мислене. Толкова безропотно се кланят на шепа крадци които са ги поробили за да живеят богато на техен гръб все едно са роби. Няма как да просперира тази държава. Робите у нас са същите.

18

Анонимен

преди 1 година

Тея жалки руснаци за каква световна война бълнуват? Видя се че Русия е слаба регионална сила, скоро всичко приключва с загуба за пияниците.

17

ЛЕпа Брена

преди 1 година

ИИИИ хааааааааа ! Нато с еоказа безполезно....едни търговци на оръжие и нищо повече...даже Байдън би задна и подви опашлето ! хахахахаххахахахаха

16

Най-малкото зло

преди 1 година

При локален ядрен конфликт, ще настане ядрена зима и ще загине 80% от населението на Земята. При глобален - между САЩ и Русия, ще загине 99% от населението през първите месеци, и останалоя 1% през следващите години

15

Браво

преди 1 година

Браво на Русия. Дано изчисти един ден и безмозъчните форумци барабар с целите им семейства...за жендърите никой няма да скърби...реда се сменя жендърчета :) дерзайте....мир на праха ви ! Слава Русия !

14

Анонимен

преди 1 година

НАТО да напада Укрия и да се свършва. Делкаме я на две половини - Западна Укрия и Източна Укрия. Руснаците да си вземат изтока, ние да вземаме западната част. Нашата част я правим кoнцлaгер за нaцистите от Азов и ги извозваме там.

13

Анонимен

преди 1 година

Този скоро ще гушне букета

12

Много е просто

преди 1 година

Байдън да каже "Украйна няма да бъде приета в НАТО" и войната спира

11

Анонимен

преди 1 година

И пак хиената на Европа - Полша. Иска още една световна война. Никога не и стига на Полша.

10

Anónimo

преди 1 година

Руската шайка барабар с нашата не могат да се примирят,че техния американски агент-ид.от е пътник. Губят яко почва под краката и решиха да спретнат един саботаж с тези ракети. Така могат на воля да плюят по Байдън, САЩ и НАТО. И да убеждават безмозъчните си поддръжници, какъв миротворец е Дончо ф.шиста. То от това по-ясно....?!?

9

Сандо

преди 1 година

украинците трелят по Полша, Полша задейства вече точка 4 от договора с НАТО - играят си с огъня ама накрая ние ще горим