88

Анонимен

преди 1 година

До Г(аня). Ай сиктир.

87

Анонимен

преди 1 година

Трудова злополука на двама полски селяни.

86

анонимен

преди 1 година

Ситуацията е: "Куче влачи диря няма".

85

Анонимен

преди 1 година

Лошото ченге Медведев съобщава. Путин е против война.

84

Анонимен

преди 1 година

Добре де, сега двамата убити цивилни поляци, на чия сметка ще ги пишем?

83

Г(аня)

преди 1 година

Единият свят изпраща ракети към луната, другия взривява невинни и трактори. Очевидно е кой е излишен. Ама българския Г на минимална заплата седи и соли, то и без това културата и акъла му е толкова. Г, другарю, поколението ти старее, ти си заминаваш. На твое място идват образовани и културни млади хора с амбиции. Заради това ли си толкова кисел, Г? Или защото са ти малко паричките и че работиш като роб цял живот? Ех Г, радвам се на какво ниво си и че ще си останеш там!

82

Анонимен

преди 1 година

До Реалист. Много чи е интересно как така избирателно забравяте какво точно се случи в Донбас. Нека напочмя, чи конфликта започна след като в Донбас се появиха едни руски войничета без отличителни знаци. Тогава такива като тебе разправяха, че наемниците от Вагнер са измислица (и това удобно го забравяте). Преди да се появят наемниците от Вагнер, хората в Донбас си живееха спокойно и не знаеха, че има умраза между украинци и руснаци.

81

Пазете пералните

преди 1 година

Ами така става Укрите като не си пазят пералните,ей на, руснаците ги крадват,обезкостяват ги и чипове бол и ракетите им нямат свършване! Изводът какъв е? Укри, пазете си пералните за да не бъхтят!

80

Реалист

преди 1 година

Да наричате Путин антихрист е смешно. 8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!

79

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬ--Защо ЕС се разпада още преди войната , Русия ли е виновна !

78

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬ... С такива примитивни евродепутати , толкова !Да закриваме седянката !

77

Анонимен

преди 1 година

Сега пък запада искал война. Кой нахлу в суверенна държава и се опитва да я унищожи? Кой заплашва света с ядрено оръжие? Кой блокира износа на зърно за другите държави и предизвика световен глад? Чии ракети падат и убиват цивилни на територия на НАТО?

76

ЬЬЬ

преди 1 година

Този "мечкаров" май се е пообъркал-не ЗАПАДА,а рушия върви с твърди стъпки към трета световна война още с окупацията на Крим.Това е допустимо,защото рушия на путин и компания никога не е вървяла във вярната посока на демократичните страни.Тя е и ще си остана в миналото,надминаваща даже диктатурата на сталин. Не друг а тя сама се саморазрушава и разпадът й е неизбежен.

75

Анонимен

преди 1 година

С неандерталци трудно се комуникира - не разбират. Позор за Русия!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Тока и да го има и да го няма все тая- по комунарско в Сф бехме стигнали до 4 има- 4 нема и то без война

73

Муфаса

преди 1 година

До И засвистяха - ами, глупости. Това дето ти свири са ти пилешките гърдички поради евтините папироси дето ги пушиш! Забучала ти е главата от махмурлука причинен от евтината бира. А това дето е изгърмяло - това е последния остатък от мозък взривен от реската пропаганда с която си предозирал.

72

Сълза и смях

преди 1 година

Алкохолик!

71

Македонец

преди 1 година

Колкото повече мъдра русия по дълбоко и влиза

70

Война без ТОК

преди 1 година

В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!

69

Да фъргат АТОМА

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!