22

Анонимен

преди 1 година

Стига сте прали пари с Вашите фирми с тия сканирания.Хората на СЕЛО немогат да си купят ДЪРВА и ВЪГЛИЩА от Вашите кражби.

21

Анонимен

преди 1 година

Вашите факти не говоят а показват как Вашия ВОЖД спи гол и са го заснели.ТОВА Е КАТО В ПРИКАЗКАТА ЦАРЯ Е ГОЛ.най охраняваната резиденция и вече 3 година ЦАРЯ не казва как е бил заснет.Та той себе си неможе да защити ка ще защитава БЪЛГАРСКИЯ народ.

20

Анонимен

преди 1 година

Тия централи са проектирани от нацистка Германия, много ясно че им е време да се закриват. Няма да дишам мръсния въздух, докато Ковачки си прави пачките. Закривай.

19

Херо Мустафа :

преди 1 година

Булката и младоженеца не искат сватба,но сватовете чакат! Ще се дърпат още малко, но ще се оженят в името на евроатланДическите ценности :)

18

Анонимен

преди 1 година

И тая и тя -12 ГОДИНИ мо како Оправлявахте и ни докарахте до просешка тояга -най-бедни,най-смъртни,най-нещастни ! Направихте си камора от верни крадливи феотдали по градове и села - милионери ,та и милиардери ,а Народа смърт и отчаяние

17

Анонимен

преди 1 година

Доколкото приказваха има газови турбинни генератори,водни турбинни генератори,парови турбинни генератори,атомни водно-парови турбинни генератори като чисти производители на електрическа енергия,но за въглищни турбинни генератори още никой не е споменавал,че толкова да спорят и като факти да оспорват.

16

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не спряха да очернят другите партии. Най- корумпираната партия в Бг постоянно сочи другите с пръст. От ден на ден стават по-противни.

15

Щ vi + Щ

преди 1 година

В България се очерта планетарен нон сенс. При тези , които ни "крадяха" 12 години , народа се замогваше и живееше спокойно, а при тези, които "не ни крадяха"6-7 месеца народа изнемогва и живее неспокойно. Бре, бре, бре, каква антиенергия сътвори изчегъртването- нещо като черна дупка.

14

Анонимен

преди 1 година

Живеем в страшен филм. Можем да му сложим работно заглавие "На ръба на утрешния ден", но без Том Круз. Всеки ден се надяваме да дойде новото утре, ама то все не идва.Трябва да се преборим и да продължим напред. Изглежда все по-трудно. Късата памет ще ни струва много. Нихилизмът ще ни затрие.С тези (ГЕРБ) на маса се сяда само и единствено по време на трибунал.....

13

Анонимен

преди 1 година

Все едно на Делян Добрев семейството му не е санирало за стотици милиони и нямаше скандала "Кумгейт" и "Дрийм тийма" от Хасково или "Апартаментгейт 2", заради който той уж подаде оставка и се оттегли от политиката. Ама само УЖ.Все едно фалшивата ограда по границата с Турция за над 200 милиона е построила ПП.

12

Анонимен

преди 1 година

Унищожителите (ГЕРБ) на българската енергетика, земеделие, здравеопазване, спорт и изобщо на цялата държава са вдигнали гребен все едно нищо не е било. Все едно нямаше протести. Все едно ги нямаше кюлчетата, "Ало Ваньо", "Ти си го избра", къщата в Барселона, "Мата Хари", "Суджукгейт" и още, и още, и още. Все едно, пътната карта не е изчезнала заради откраднатите 3 милиарда от българските граждани за строителството на Северен поток, по времето на Теменужка Петкова.

11

Мнение

преди 1 година

Това да кажеш, че някой трябва да мълчи, е пълна простотия. Всеки има право да изщаже гледната си точка. А колкого до това какви са фактите, трябва да се гледат наистина фактите, а не манипулираните от ГЕРБ факти, така както на тях са им изгодни, без да се отчита вината на ГЕРБ. Явно Теменужка Петкова не блести с много ум.

10

До 6

преди 1 година

А ти с пръднята на Теменужка.Завиждам ти,даже два апартамента можеш да отопляваш.

9

Анонимен

преди 1 година

Режим на тока? Изнасяме 30% от произведения си ток ... после взехме да изнасяме и 200 мегавта за макеяята.

8

Теменужка

преди 1 година

Счетоводителката даже не казва,че сделката за въглеродни емисии с ЕК я подписаха ГЕРБ.Но ние помним.Така че да замълчи.

7

Помня

преди 1 година

До Нагло 5 Кой каквото да говори при Борисов си живееше най добре. Инфлация 3 %, лудо строителство и държавата вървеше напред.Ех спомени , спомени !

6

До оня с теца

преди 1 година

Разбира се ,че тецовете трябва да се затварят. Още реди 10 г. Бе изчисленче ако се пенсионират всички работещи там и до края на дните им се дават пожизнено огромни пенсиипак загубата ще бъде нищожна за България в сравнение с това, което става. Тези тецове работят само защото са хранилка за тиквата, за синдикати и ковачки.... но България плаща и ще плаща много...

5

?!?

преди 1 година

Тия които защитават Петков ще се топлят с прръднята му, тя само ви остана.

4

Lina

преди 1 година

Лелята боковка е права за съжаление. Лично си спомням как кики и санди ( еко министъра ) им ходиха да затварят ТЕЦ ( на ковачки, май). И въобще все още помним какво е било преди 6 месеца . Кикчо се излага . Да спре пицата.

3

toti

преди 1 година

ХАЙДЕ ВРЪЩАЙТЕ МАНДАТА И НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО НА ХОРАТА !!! НИКОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ С ВАС НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ !!! ОТИВАЙТЕ СИ С ДОБРО !!!