11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 : Още ли си я караш?

10

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига сте лъгали. Аз си си купих леката кола през 1986 година на 12-ия ден след като си направих вноската за кола. Кола да купуваше при първа доставка, а доставки имаше няколко пъти в годината. Само за Лада се чакаше малко повече. Сега се чака минимум 6 месеца за нова кола. Преди 1989 всеки, който искаше да има кола си в купуваше след кратко чакане. Същото беше и с цветните телевизори, когато се появиха и всички искаха да си сменят черно-белите телевизори с цветни.

9

Анонимен

преди 1 година

Умниците дето плюят по старите коли.., един ден и вашите ще остареят, да видим тогава какви извинения ще имате

8

Анонимен

преди 1 година

Тези 2,4 милиона лични леки коли, означават, че само около 50% от домакинствата в България имат лек автомобил, според НСИ са 56%.

7

Анонимен

преди 1 година

През комунизма жигулите бяха безсмъртни, постоянно кърпежи и на старо струваше два пъти от чисто нова такава,защото за да си купиш кола чакаш 20 години. Беше както в Куба сега, коли от 50 те години се търкаляха и се кърпеха, защото нови няма. Комунизма беше най лошото което се е случвало на България.

6

Анонимен

преди 1 година

През комунизма жителите бяха безсмъртни, постоянно кърпежи и на старо струваше два пъти от чисто нова такава,защото за да си купиш кола чакаш 20 години. Беше както в Куба сега, коли от 50 те години се търкаляха и се кърпеха, защото нови няма. Комунизма беше най лошото което се е случвало на България.

5

Анонимен

преди 1 година

За 5 години леките автомобили в България са намалели с 400 хиляди и това при сериозно изоставане по брой на колите на човек от населението от средните нива в Европа..

4

Анонимен

преди 1 година

През 1987 година в България имаше 2,5 милиона леки коли и то купувани нови, а сега имаме 2,8 милиона леки коли, в голямата си част докарани от автоморгите на Европа.

3

Въпрос към МВР

преди 1 година

Защо МВР служители имат такова неистовото влечение към гейове та ги наблюдават със СРС техника!?

2

Защо УБИВАТЕ

преди 1 година

МВР е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, забрави автомобилите!

1

Тотален Колапс

преди 1 година

Дерменджиев виж си МВР служителите - изтезават, убиват, работят с мутри от Перник, ексос хора, подслушват(да подслушват жените си бе), масово влечение към гейове, наблюдават с Полицейска техника, пускат говорители за тормоз, слугуват на банди!Това не е полиция, а Терористична Организация, а ти се занимавай с автомобили! Тотална деградация е МВР !