204

пуйката

преди 1 година

Разумът надделя.И от руснаците да е изстреляна никой не иска глобален конфликт с Русия.Дори когато ядрените оръжия бяха пеленачета и градовете на Запада извън обхвата им помогнаха ли на Унгария 1956?Е,сега украинците побеждавали.Побеждават,но както винаги с Русия ще е до времето,в което ще дойде реалността като яхне Путин бял кон и викне - напред,пред мен..

203

2 = ?!

преди 1 година

1 ракета е взела две жертви и това ще се разглежда като повод да се започне 3-та световна война. Докато се обсъжда това, по пътищата на всеки няколко минути падат жевртви, а мерките срещу това са да слагаме зимни гуми на 20 градуса.

202

Българин

преди 1 година

Според мене требе да задействаме петата и да ги почваме рашките.

201

Анонимен

преди 1 година

Полша снощи говори за член 4 но не знам защо всички във форума спрягат член 5. Това са два различни члена. Полша вече веднъж е задействала член 4 през прословутата 2014 г.

200

Анонимен

преди 1 година

фишеци и у храсталаците

199

Анонимен

преди 1 година

Политиците обещаха да дадат оръжие и да мислят за задействането на члан 5. Но Русия няма да воюва с НАТО без ядрени оръжия така, че дали се каланят на Путин или Байдън и колко оръжие дават и какви артисти се явяват няма значение.

198

Пригожин

преди 1 година

До Анонимен 215, много елементарен опит, Альоша. Можеш и по-добре от това.

197

Анонимен

преди 1 година

Храни куче - да те лае! Дай на Зеленски ракета - да ти я изстреля по твоя територия! Хахахахаха. Дали не е изплувала още някоя укра без крайници по нашите плажове?

196

aZ-ът

преди 1 година

Ох, много им се насъбра на либераслъка последните две седмици... Дали ги съжалявам? Не кефя се, как им се пълни джигеря ... :)))

195

Анонимен

преди 1 година

Полша първа от натовските държави падна жертва на тази война- и то откъм приятелската страна, която подкрепя. Аз се чудех защо полският премиер не обяви тревога, а призова за спокойствие - знаел е, че са украинци и сега ще изпадне в тежката ситуация да обяснява защо не обвинява Украйна.

194

Чичи

преди 1 година

От изстреляните 100 ракети вчера, нито една не е уцелена и свалена от ПВО- Укрия, всички са поразили целите си! Затова нийде няма ток! Случката в Полша само доказва това. Колко некадърни са. На 7 водки праща в Полша, на 8 в Унгария.

193

Анонимен

преди 1 година

Ракетите се движат по траектории дори които падат с отклонение от зададените координати на назначени цели за поражение,метериологичните характеристи с параметри за влиянието им за полета на ракета коригиращи траекторията им както технически характеристики за състоянието на ракетите от съхранението в сравнение с производствените им данни за далекобойност и данните за променящи движението си цели при полет по координати прихващани от радари за курс на летене,тез 2 насрещни или преследващи 1са били

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 211, пише се "предвид". Аман от неграмотни руснаци. И спокойно, ние нашата сметка сме си я направили и тя не включва Путин.

191

Анонимен

преди 1 година

До 207 дядо йоцо гледа Не знаеш колко си прав, като ползваш името на героя на Вазов. Хаха! Също можеше и "слепеца Колчо"! Зеления е "смел", защото, освен някой от Азов, друг никой няма да му обърне внимание. От изстреляните над 80 ракети само четири не са стигнали до целите си, контактни трафопостове из цяла Украйна. Някои от свалените ракети са попаднали в жилищни блокове. Та, пробвай пак с внушенията.

190

Анонимен

преди 1 година

5-ти член на НАТО ни приближава към Армагедон! Имайте го впредвид. Украйна ползва безкритичното към нея НАТО за ваша сметка!

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 197 Ти да си чул елитни руски части и оръжия да са в Украйна? 120хил.човека са в Украйна. Наемници и наборници. Сега вкараха и резервисти. Да си чул, че в началото на септември тази година руските войски провождаха учения с китайски, индийски и сирийски военни в Далечни Изток? И им бяха предоставили образци на последните си модели оръжия? В момента Русия си утилизира техниката от Студената война в Украйна. Наемници и милиции от ДНР и ЛНР се бият при Соледар и Бахмут, основната цел!

188

Анонимен

преди 1 година

Смешни са глупендерите възхваляващи някоя от страните при наличието на член 5 и възможността за ядрено възмездие. Тогава дали са ударени САЩ, Полша или Русия няма значение. Всички ще умарат!

187

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Вчера ген. Суровикин, известен още като ген. Армахерсон, изстреля 100 крилати ракети за да убие един цивилен. В същото време Зеленски беше сред войниците си в Херсон. От 27 паднали ракети - 5 са ударили енергийни обекти, които ще се възстановят до събота.

186

Анонимен

преди 1 година

"Искам някой да ми докаже с цифри, че реално доставената военна помощ за Украйна е на стойност по-висока от военния бюджет на русия." - Реалната стойност не е толкова важна, защото за производството на една ракета в Русия харчат примерно 50 долара (образно), а в САЩ за същата ракета харчат 200 долара. Това е така заради цената на труда и много други неща. Същото е с БВП. Една стока за да се произведе в Китай и Германия например струва различна стойност и добавя различна стойност към БВП. И така.

185

Споко

преди 1 година

Споко, НАТО има 5та статия, ще задействаме пета статия и с Путин е свършено.