88

Анонимен

преди 1 година

Нито фотоволтаиците, нито вятърната енергия са базвредни за природата. Трябва да се отчитат много фактори. Как,с какви ресуреи се произвеждат, как и колко време се поддържат, какво става след илизането от употреба. ветрегенераторите изпускат силно отровни газове, много силно отровни, но в малки количества. Пречат и с магнити. Отделно на птиците..съвсем отделно, че не са стабилен източник и няма засега сериозна технология за запазване на проузведената енергия.

87

Анонимен

преди 1 година

Евала Бойче! Само не забравяй лубрикантите преди да ги сгънеш.

86

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов винаги е бил с една обиколка преди конкурентите си, независимо дали и с колко е спечелил изборите. Той успя да води процесите в БГ дори когато беше в опозиция, надви на опитите да бъде изолиран и без да е на власт продължава да е лидерът с най-голямо влияние за посоката, в която се движим.

85

анонимен

преди 1 година

Сега по въпроса защо бе свалена властта : Прочетохте ли в novanews от преди 1-2 дена статията за признанията на 10 висши държавни служители за далаверите на ПП и делото 166/05.09.22(с документи)по въпроса с газта? Или ще кажете, че и там са хора на ББ.и завеждат дела по негова заповед!Оправдания колкото искаш, но фактите са върха на следствената пирамида. Малко търпение и ще има резултат.

84

Анонимен

преди 1 година

Значи единия подписал, другите приключили зелена зделка и енергетика! 2024 влизаме в еврозоната, 2025 закриваме всички електроцентрали, внасяме ток и минаваме на режим на тока! Е супер европерспектива!, не зелени, а моравозелени от студ и глад, това ли е перспективата за просперитет! Просто розово бъдеще!

83

До 83

преди 1 година

Защото не искам да съм премиер на прости като тебе

82

хи-хи-хииии.........

преди 1 година

Има си мерак това момченце да е Началник на държавата и това си е!

81

Анонимен

преди 1 година

Борисов преди години говореше, че България имала прекалено много енергийни мощности и нямало нужда да се строи енергоблок, така му втълпяваха западняшките агенти у нас, т.е. най-десните. После поомекна, евентуално за нов блок в Козлодуй. Но никога не е предприемал сериозни мерки в това отношение, предполагам, за да не му се скарат французи и италианци (глеми износители на ток тогава) и германците(щот; там пък се побъркаха да затварят всико).*** ръководител, без перспектива, без знания характер

80

Анонимен

преди 1 година

Защо мислите,че гербавите *** са налазили всички сайтове в защита на простия?Защото преживяват покрай него,но с нашите пари,иначе ще умрат от глад.

79

Анонимен

преди 1 година

Турция е светлинни години пред България! Срещу нея да тичаме, пак не можем да ги стигнем.

78

До 76 срамуващия се

преди 1 година

Ми що не вземеш ти да станеш премиер бе пич, па да се отсрамиш?

77

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету разчита на късата памет на българите с о един пръст височина на челата. Другите знаем, че точно Винету закопа проекта за втора АЕЦ Белене. Каза, че площадката на Белене и било гъол и това е. Сега риве за ток. Лицемерен Винету.

76

Анонимен

преди 1 година

Преди 09.09.1944 г. са ви управлявали чужденци, та що-годе е вървяло. После знаете какво следва.

75

До 77

преди 1 година

А ти Турчино какво правиш в този сайт?Я марш в Анадола!

74

Анонимен

преди 1 година

Даже няма да си губя времето да го коментирам.

73

Анонимен

преди 1 година

Петков и Василев и Борисов и т.н. са българи. Това обяснява всички неудачи.

72

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е,че това нещо ни е било премиер.Срам ме е, че тази нация толкова изпростя,че 12 години си избираше този простоват,лъжлив и крадлив екземпляр и даже му се кефеше.

71

Готин

преди 1 година

А бе, вие докато се карате, що направите "Възраждане" единствена алтернатива за управление, а "Костя" велик водач! "И ди оти"да

70

Анонимен

преди 1 година

Брей тия ПеПета - мислех ги за датска градина, а те били още в яслата - окакаха се до ушите, няма изчистване!

69

Анонимен

преди 1 година

Дали с такива, като Кирчо, Бойко, Христо Иванов и останалите утаечни материали ще успеем изобщо да изкласим?