25

MIKE

преди 1 година

Хубаво е да напишете колко от тези 180 000 души заразени с Ковид са починали от Ковид.Защото по предписание на СЗО всички смъртни случаи(огнестрелна рана, катастрофа, рак и т.н.) ги пишехте починал от Ковид.За първи път в човешката история нямаше болни от грип или други респираторни заболяваниа.Всички те изчезнаха с магическа пръчка-остана само Ковид...

24

Анонимен

преди 1 година

Да направим елементарни сметки. Италия е с 8 пъти повече население от България и са ваксинирани с поне две дози всички. България има по 4-5 смъртни случая и 300-400 нови заразени на ден. В Италия умират по около 100 души дневно и се заразяват по 40-50 хиляди дневно. Е как да вярваш на ваксините, когато цифрите говорят? Ако си убеден, че ваксините работят, тогава си убеден и че земята е плоска.

23

Анонимен

преди 1 година

Сега ли се сетиха, след като болшинството ги надупчиха с по няколко дози!, или те са невинни, предишните са само виновни, а тогава мълчаха, въпреки че са знаели истината! Милиони хвърлени за Бърк очите! Всички хора, повярвали им, живи и здрави!

22

Андрей Вишински

преди 1 година

Нюрнбергски процес 2! А за виновните - бавна и мъчителна смърт!

21

До малоумник 10

преди 1 година

А ми що така кв, ич,иш тогава, явно е, че бая си се разтреперал, опитваш да го изкараш цирк ама няма шанс, *** с едноцифров коефициент на интелигентност толкова.

20

анонимен

преди 1 година

Конспирациите бяха на дъното, но с времето почнаха да изплуват една по една и добиха не конспиративен облик.

19

Анонимен

преди 1 година

"Заместник-министър на здравеопазването, който не се дистанцира от обективната реалност, със сигурност е на грешното работно място" - Ето, оправих го.

18

Майстора

преди 1 година

Не може да се говори против новата международна религия - Ковидианизъм, и нейният пророк - Светата Ваксина. Религиозните фанатици са много нервни и агресивни.

17

Martin

преди 1 година

Марсел Попов, много филми гледате.

16

ЛИЧНО

преди 1 година

НЕ се ваксинирах. На 63 съм. ИЗЛЕКУВАХ СЕ 2 ПЪТИ. ПЪРВИЯТ ПЪТ ПИХ 6 ДНИ АНТИБИОТИК С ПРОБИОТИК, ИМУНОСТИМУЛАТОРИ, ВИТАМИНИ И ХОМЕОПАТИЯ. ВТОРИЯТ ПЪТ - БЕЗ АНТИБИОТИКА. Около мен починаха И ваксинирани, и Неваксинирани. Просто въпрос на правилно и навременно лечение!

15

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между конспирация и истина? Между 6 и 12 месеца! На печелившите честито! В Англия наградите стигат до 120 000 паунда (за момента). А в България наградите са "мерси за участието" и потупване по рамото. А за бота дето разправяше, че геноцидът е конспирация - да хване да погледне статистиките на заднормена смъртност, да погледне и цифрите увеличение на онкологии, неврологии, автоимунни, спонтанни аборти... Дето се вика може да заведеш уфсата до потока, но не можеш да я накараш да

14

Малко история

преди 1 година

Първо беше, ваксинирайте се да не се заразите. Заразиха се. После ваксинирайте се ,за да не заразите други. Заразяваха наред. След туй стана ваксинирайте се за да не влизате в болница. Влизат, че и тръби им слагат. После минаха на ваксинирайте се за да не умрете. Mpат като пилци и без вирус. И сега идва най-интересното. Има зомбита- още им вярват.

13

Марсел Попов

преди 1 година

Според мен трябва да му се потърси съдебна отговорност, заради това изказване сега много хора няма да се ваксинират и ще умрът! Сега най - добре е ЕК да направи ваксините задължителни на територията на ЕС!

12

Анонимен

преди 1 година

След като се появи мутацията Омикрон, всички разбраха че срещу нея ваксините са неефективни, и за това спряха и да ги прилагат... Пълен шок за конспираторите, които ни разправяха че щели да ни дупчат на три месеца! Иначе казано - поредната налудничава конспирация, която излезе пълна партенка

11

Анонимен

преди 1 година

Комунистите и национал - социалистите по антиваксърството ще ги познаете. Бяха против ваксините и първи се ваксинираха.

10

До лаб мишките

преди 1 година

Потърсете отговорност от палачите си, докато още можете!

9

Анонимен

преди 1 година

До 7, ами не, не треперят, както и нямаше никакъв цирк! Ама за неопределено същество като теб, с коеф. на интелигентност под 30, няма шанс да го разбереш

8

Част от заслужилите

преди 1 година

Бойко Методиев Борисов, Ангел Кунчев, Венцислав Мутафчийски, Асен Балтов, Костадин Ангелов, Тодор Кантарджиев, Ива Христова, Любомира Гломб, Радка Аргирова, Радостина Александрова, Аспарух Илиев, Богдан Петрунов, Огнян Кунчев, Мира Кожухарова, Иво Петров, Богдан Кирилов, Геновева Тачева, Георги Момеков, Мирослав Спасов, Чавдар Ботев, Александър Симидчиев, Петър Марков, Мариана Мурджева, Христо Найденски, Христина Бацелова, Стойчо Кацаров, Стефан Янев, Младен Маринов, Николай Витанов, Лъчезар Томов, Николай Денков,Неделя Щонова, Йорданка Фандъкова, Кирил Ананиев, Гергана Николова, Николай Брън

7

Анонимен

преди 1 година

Кунчооо, усещаш ли че дните ти са преброени?

6

хи хи хи

преди 1 година

Треперят ли участниците в ковид цирка, треперят ли?