33

Българин

преди 1 година

Инфлацията е 15 %, а лихвите на банките за депозитите са 0 %. Е, как след тези цифли човек да им вярва на банкерите и финансистите.

32

Анонимен

преди 1 година

На времето имаше дин ЛАФ : ''При капитализма , човек за човека е ВЪЛК''. Май се оказа вярно !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Всички държавни поръчки , пари , медии , фирми , са в ръцете на герб и дпс , все още .

30

анонимен

преди 1 година

трябва увеличение на минималната заплата на 850 лева задължителноне се опитвайте да лавирате като казвате че инфлацията е намаляла

29

РУМЕН РАДЕВ

преди 1 година

С 12 000 ЛВ. ЗАПЛАТА И 3400 ЛВ ПЕНСИЯ ЩЕ Я КАРАМ НЯКАК ТАКА ОЩЕ 5 ГОД., ПЪК МОЖЕ И ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ДА МИ НАПРАВИТЕ ПОДАРЪК! ВСЕ ЩЕ ИЗМИСЛЯ НЯКОЙ ВМЕСТО КИРО ЗА ИЗБОРИТЕ ФЕВРУАРИ, АКО С ЯНЕВ НЕ СТАНЕ СЕГА? МИТКО ЕСЕМЕСА Е ГОТОВ!

28

Анонимен

преди 1 година

Намаляла е другия път. Всичко се вдига яко нагоре. Само тъпия сайт ДНЕС.бг пише че е намаляла.

27

РУМЕН РАДЕВ

преди 1 година

СИГУРНО ПИЯНАТА, ТАМБУРИТЕ И БАРАБАНИТЕ СА ПОЕВТИНЕЛИ? ПРАЗА 5.50, БЕШЕ 3.00ЛВ. ЗЕЛЕТО 1.30...А БЕШЕ 0.30 ЛВ? ДРЕЕ МИ С 3400 ЛВ ПЕНСИЯ ВСИЧКО МИ Е ЕВТИНО! ПАК ЩЕ ВИ ТУРЯ КИРО И АСЕН ДА ВИ ОПРАВЯТ!

26

Анонимен

преди 1 година

Купувайте само най- необходимото , само това е начина

25

Факт

преди 1 година

Не се отнася за Кауфланд, Билла и Лидл!

24

Анонимен

преди 1 година

Няма ги вече Продължаваме Поскъпването и Корнела и нещата започнаха да си идват на мястото.Газа поевтиня с 45%, а войната си продължава. Олиото поевтиня от 6 на под 4 лева. Бензинът поевтиня с 40 стотинки.

23

Ти гласува ли?

преди 1 година

Всички пишат тук, защото е по лесно, а когато трябва да се гласува, никой не ходи, защото е по лесно да се мрънка в социалните мрежи.

22

Анонимен

преди 1 година

Еха! Пламъците намаля от 460 санта, на 420 санта,защто не остана много за изгаряне!!!

21

до 26

преди 1 година

Инфлацията не се измерва с това какво купуваш ти от магазина, капиш? Например- моите разходи в магазина са малък процент от месечния ми приход. Те са скочили доста, но останалите ми разходи- сметки, кредити, ипотеки, инвестиции, вноски за автмомобили, Каско, ГО, луксозни стоки не са мръднали и процент нагоре.

20

Кире

преди 1 година

А, ко, каква инфлация. Аз си праим пътища и инфлация не ме бърка. С боко сме се разбрали.

19

Анонимен

преди 1 година

Аха, усетих го аз последния път в магазина по сметката че намаля. Преди да платим си говорим с жената че тоя път сме взели малко неща и сме икономични и сметката ни ще е под 100 лева и на касата ми искат 157 лева. Готино а, добре ни изненадаха с намаления!?

18

та така

преди 1 година

кво ни пука за инфлацията бе , нали киро ни вдигна доходите до незнайни висоти , а и корнелия намали хляба . цените били високи , ами ле са високи , то палмовото масло и вноса на месо от Австралия са скъпи :)

17

ПП-на прав път сте!!

преди 1 година

тоя Путин ибъ мамътъ на света - с една нищо и никаква военна операция обърна икономиката на света с краката на горе. . ., а киро разправяше, че Русия е икономическо джудже, като една бензинонстанция с ракетки..... хаха и при това учил в харвард, смех..

16

Зозо

преди 1 година

До в Русия.......Русия спад на БВП - 3 процента за последния месец. До края на годината се очаква да е нула, а от 2023 да започне разтеж....... .......Хахахаааа, хапченцата веднага!!!

15

д-р Исня

преди 1 година

Няма значение, че храната и всякакви стоки от първа необходимост са се увеличили двойно! Инфлацията е ниска. Това е важното. Аз ям инфлация, не хляб. Отивам да си купя малко инфлация, защото е направо мижава!

14

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което се яде, гори, облича, както и комунални услуги е нараснало с минимум 50% на годишна база. Не ми разправяйте колко процента е била инфлацията защото ВИДИШ ли тухлите са нараснали само с 8%. Е*ЕТЕ СИ МАЙКИТЕ!