18

D(u)P(i)S(e)

преди 1 година

Абре другарЕ от Дряново и Харманли ,вие какво постигнахте във вашите общини на изборите ?! НИЩО !!! Нула !!!! 00 ,00 Бегом марш да се запознаете с членовете на вашите партийни организации с тези на които ядете членския внос.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво става тука. Социалистите живеещи непосредствено до Бузлуджа се отказват от Нинова. Те така както си се разхождат често по тези поляни да не вземат да основат нова социалдемократична партия. Тогава пустеещия паметник там вече няма да е само на Корни, а тя като вземе, не пуска.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам защо няма партия на ОБИКАЛЯЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ , като Цецка Цачева , Биков , Гърневски , Нинова , ...и подобни които : Ние сме със вас които сте на власт ....

15

Анонимен

преди 1 година

До От хората.. Точно ! От БСП всички от централата се крият в канцелариите си и не слизат при народа , а по места лидерите пък се ПРОДАДОХА на герб ,.... ЗА ПАРИ . БСП ще падне под 3 % съвсем скоро !МЕРСИ !

14

Анонимен

преди 1 година

Нинова ЩЕШЕ да чегърта герб , но н апрактика ПАК залюби Бацето , егати предателката !

13

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е в алтернативата. Или да става нормална европейска партия или да се проваля окончателно. Знае, че само говорене за по-високи доходи няма да и увеличи електората освен на пенсионерите. Залепиха се като пиявици за СССР преди 80 години и си мислят, че така ще илядат. Ами не става така.

12

От хората

преди 1 година

Господа,нима Нинова беше в населените места и тя агитираше.Къде бяхте Вие.Не съм член на никоя партия,но постъпките ви са нелогични. Вместо да работите за сплотяване на редиците си,търсите кусурите извън вас.Засрамете се.Вижте си народните представители.Защо за толкова години не отзовахте нито един ,ако не върши работа.От силна партия позволихте да се нароят партийки и сега всички са слаби.

11

Анонимен

преди 1 година

Те онез са по-зле и от Нинова. Не са мръднали като мисъл от 1965та година. Айде вече да се разформироват както направиха всички компартии в Източна Европа. И ако си мислят, че са ни заблудили, че не са компартия много се лъжат. На следващите избори 5%. А дай боже и под 4%.

10

Нищо ново

преди 1 година

В БСП винаги е имало опозиция, течения и т.н. защото това е демократична партия. Така е навсякъде по света. У нас обаче същото не може да се каже за другите партии. Бойко е единствен и незаменим. Доган също - вечен почетен председател, който дърпа конците. Не виждам как ПП ще сменят Киро и Асен. Все лидерски партии.

9

Анонимен

преди 1 година

До П.К. При това, начело на партия, която претендира, че се бори за да защити интересите на експлоатираните, бедни и ощетени труженици!

8

П.К.

преди 1 година

На крад-лата от Големите Български Външно-Търговски Дружества отдавна и беше време самите подръжници на тая загниваща партийка да я разсъбличат до голо, да я разобличат и да я изхвърлят. Неморално и недопустимо е лице с големи ламтежи през целия си живот за собствено облагодетелстване, за лични облаги и привилегии, да поучава другите, да стои начело на партия.

7

Иван

преди 1 година

Абе няма ли да спрете да ни занимавате със залязващата си организацийка (защото това не е партия отдавна).Банда селянд.ри с промити мозъци,които нямат спечелени избори и никога няма да имат,защото никога за нищо не са ставали,няма и да станат!Скрийте се в землянките и без това сте на изчезване!Аре у лево.

6

Реро

преди 1 година

Да не сте пипнали кака ви корнелия! Със зъби и нокти ще я браня! Тя е човекът, който може да загроби бсп-то!

5

Анонимен

преди 1 година

Не я мислете Нинова. Ако й стане некомфортно в БСП, ще прескочи в някоя друга партия, тя има опит в този вид спорт.

4

модерният ляв

преди 1 година

От кака Корнелия по-добра няма!

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В тези...партийни организацийки,които са свалили...доверието от лидерката Нинова,сега като се...втурнат нови членове и...симпатизанти,ум да ти...зайде. А бе тези не разбират ли,че по...презумпция,партиите опротивяха на народа със всевъзможните си ежби и...скандали вътре в тях. По...добре да е Нинова на върха,че което и да е...пате да сложат,ще ги оплете окончателно в...столетницата.

2

www

преди 1 година

Госпожата захлеби здраво за няколко месеца, министър изнася оръжие през Полша към Украйна, без санкция от Народното събрание - това пари струва! А сега щели да я свалят, не й пука, има си постлано!

1

Анонимен

преди 1 година

Дреме и на Нинова, тя всички ще ги погребе и ще остане тя и чистачката в БСП