43

Анонимен

преди 1 година

Ама кой казва че сте популисти.Няма такова нещо. Вместо да вдигате заплатите и да ни водите бавно но сигурно стъпка по стъпка към хиперинфлация вземете да спрете непрекъснатото увеличение на цените. Спрете спекулата. Тя допълнително помпа инфлацията. Но явно и вие сте вътре.

42

Анонимен

преди 1 година

Аплодисмети Браво направете заплатата хиляда и петстотин

41

Анонимен

преди 1 година

Браво бе Как дадохте на хората ние за нула време се оправихме бе

40

Анонимен

преди 1 година

В тая държава безработните ги нямат за нищо Те Бсп поне са работари та за тва натегане за тях да гласуват да им ръкопляскат да им кажат БРАВО

39

Анонимен

преди 1 година

Егати осемстотин и педест лева и кой ше я вземе тая заплата как може да е обвързана с здравната осигуровка

38

Анонимен

преди 1 година

Другаре, дайде да дадем

37

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо нашите управляващи се правят на хаамави,има ясно разписани правила от Европа-МРЗ да е петдесет процента от средната?На практика хора като Нинова и Петков си приписват подобна инициатива и да трупат дивиденти от това че голяма част родните управляващи лобират за бизнеса в България и не искат да приемат тоя еврозакон?

36

Анонимен

преди 1 година

До 43 На Нинка заплата се формира от средната а не от минималната,три средни заплати е базовата на депутатите,същата се индексира всяко тримесечие!

35

Анонимен

преди 1 година

Кои заплати минимслните ли щото депутатските Ви заплати зависят от минималните а замразените потребителдки такси при посещения при личен лекар или специалист да са на 2.90 т.е когато мин раб заплата беше 290лв и не казвам хората да плащат 1%при лекар от мин раб заплата а да плаща здравната каса Айде стига си се правила на загрижена за заплатите

34

Анонимен

преди 1 година

Дажафчо ли си ,джаферчо ли си не те знам,ама си свободно да се изнесеш към великите демокрации,Судан,Етиопия,Сомалия и т.н. ЕС прие закон с който предвижда във всички страни членки минималното заплащане на труда да е минимум 50% от средното за всяка една страна,а това че нашите Убавци се ослушват може единствено да направи от *** герой!

33

Анонимен

преди 1 година

За да се направи това трябва първо да се изгонят дърт ченгеджистите които вземат и заплата и пенсия като заплатата им спрямо младите е много по голяма а дъртите няма сили да ,,работят,, по бюрата де . Те така ,,работят,, Да не говорим за прокурорите които прз цялата си кариера не са вкарали нито един престъпник с власт в затвора и ни занимават с кокошкари . Трябва много търмъци да се изрежат а няма коя партия да го направи . Вече и заеми няма кой да дава.

32

Капитан Морган

преди 1 година

Нинова,увеличи ги де ,дай някой друг милион от парите които спечели от оръжието което изнесе не за УКРАЙНА а за ПОЛША.

31

Анонимен

преди 1 година

Всичко,което казва Нинова е така,това трябва да се направи! НО! Това са само приказки,и ДА-популистки, наистина! Тази "другарка" защо не говореше и не направи това за народа докато беше на власт??? Тогава се биеше в гърдите и ни вменяваше колко сме добре,колко сме напред,колко неща е направила за нас,А ВСЪЩНОСТ НИ ДОКАРАХА НА ДЪНОТО НА БЛАТОТО,НАРЕЧЕНО ПП И КОАЛИЦИЯ ! Стига вече лъжи,Нинова,вече никой няма да се върже на ЛЪЖИТЕ ТИ! ЕДНО САМО ЗНАЕМ:ИСКАШ,АМА ИСКАШ ОТНОВО КОКАЛА,И ТО ГОЛЕМИЯ!!!!

30

До33

преди 1 година

Викаш ЕС са комунисти,защото приеха закон,че МРЗ трябва да е 50% от средната така ли?Ако е така,можеш да емигрираш за демократичен Судан а защо не и демократична Етиопия!

29

Анонимен

преди 1 година

Нали като се увеличат заплатите инфлацията отново отива нагоре ,досега в световната история инфлацията никога не е била побеждавана с вдигане на доходи,обратното инфлацията ги изяжда моментално,инфлация се бори с ограничаване на харчовете,и да не се вдигат доходите ,изгонете тези комунисти ,те ще ни докарат глад !

28

Крушовска Комундела

преди 1 година

Искаме хартийки с много нули! Искаме минимална заплата 3000 лв и един долар - 5000 лв!

27

Анонимен

преди 1 година

Нашите родни дупетати с това тяхно упорство и лобиране за бизнеса,бам бадева ще направят от Курнито герой и борец за човешки правдини,така или иначе бизнесът не може да бяга по тъча,има евродиректива която гласи,че минимум заплащането трябва да е петдесет процента от средна заплата.!

26

анонимен

преди 1 година

Ние и не казваме, че сте популисти. Правиш го ти самата, Корнелка!

25

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите партии БСП, ПП и ДБ окрадаха за пореден път плиткоумния народец. Оправиха си децата до трето коляно а за народеца - хиперинфлация, милиарди нови кредити и мазни лъжи по цял ден! Хаааахахахахаххахахахаха

24

?!?

преди 1 година

Преди точно две години тая пак призоваваше да се вдигнат доходите. Обаче вдигна инфлацията с 40% . Други нейни обещания: Ще купим зърно за един милиард, ще има евтини дърва за всички, икономиката ни постига огромен разтеж действителността 1.1% Ръст обявено от националната статистика за 2022г. Безобразна.