63

Пенсионер

преди 1 година

До случаен минувач: Тихи 80 годишни дядовци и баби, построихме активите на МОЩНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ. Заводи, фабрики, пътища, културни сгради,хотели, почивни комплекси и т.н. Оставихме ви база която, днес наготово ползвате. Нашето сме си го дали. Хубавото е, ме всички остаряват един ден., нали?

62

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на България ще отива на още по-зле, ако дебеловратите бизнесмени демократи продължават с тези мизерни заплати. Първият ефект от некадърността на дебеловратите демократи се видя отдавна - демографската катастрофа и 3 милиона български граждани в чужбина.

61

Анонимен

преди 1 година

След 1989 тези 80 годишни бяха на 47 години и бяха най-големите противници на БСП и поддръжници на СДС. Имаше тогава социологически проучвания за това бяха от възрастовата група 45-55 години, които сега са на 78-87 години.

60

Случаен минувач

преди 1 година

Нали тези пари трябва да се вземат отнякъде, бе мъpшo проклета. Ако зависи от вас - ще печатате пари неуморно! За да се харесате на твърдия си електорат - онези все още бодри 80 годишни бабички и дядковци, които гласуват за вас! Ако не са те, няма да имате и 1%!

59

Пенсионер

преди 1 година

Апропо, никой политик, или държавник от служебното. Правителство и дума не обелва за Коледна добавка. Всички мълчат като комунист на разпит.

58

Пенсионер

преди 1 година

Много се говори по СМИ, от кой ли не. Аман от разни приказки иглупости. Истината е, че някой трябва да плати инфлацията, да я изнесе на гърба си и да я носи. Този някой е Народа/масите/. Никакви доходи, никой няма да вдигне, това са празни приказки. За пенсиите още по малко. Каквото вдигна ПП, това беше. Другото е илюзия. Всичко свърши. Това е положението.

57

Ужасия

преди 1 година

Така овеличиха всички доходи че като направиме съпоставка със останалите европейски страни виждаме че не сме европейци. Много ни е мафията!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Вдигайки минималната няма ли да повиши средната Същото е Така че да се прави на божа кравичка Че е Крава е ясно но не и Божа Мислят само за собствения си джоб Еъобще не мислят за населението за райони където няма доти транспорт Така че изводът е един как депутстите да си увеличават заплатата и докога ще ги търпиме

55

Анонимен

преди 1 година

Заплатата на дУпетатите се формира на база средна заплата по три,а не на минимална!

54

Анонимен

преди 1 година

Не бе няма да казваме само дето твоята заплата се вдига с минималната Сега не казвай че е популиско Замразети си депутатските заплати и вдигай минималната това е редно след като замрази потребителската такса при личен лекар и лекар специслист и в болниците на 2.90 т.е когато мин раб заплата беше 290 лева Замразете си депутатските заплати и вдигайте минималната

53

Анонимен

преди 1 година

Тая да каже каква заплата получава нс баьата на мин раб заплата После всеки да отсъди

52

Анонимен

преди 1 година

Заплатите на депутатите зависят от мин раб заплата затова я вдигат Но техните заплати се вдигат много повече отколкото получава българин на мин раб заплата Тая си изчислява нейната заплата не вашите

51

Анонимен

преди 1 година

За да си увеличи собствета заплата Само за това мисли Не вярвайте че й пука за народа или пенсионерите Увеличаваки мин раб заплата се увеличава нейната но не колкото вашите заплати а много повече

50

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече заплатите изостават от инфлацията, толкова по-бързо расте инфлацията. Ако минималната заплата остане 710 лева през 2023 година, то инфлацията ще скочи поне двойно и тройно.

49

Анонимен

преди 1 година

През 2023 година средната заплата ще е 2200 лева, ако минималната остане 710 лева. Ако минималната е 860 лева, средната ще е над 2400 лева. При минимална заплата 1800 лева, средната ще е 3600 лева, т.е. ето ги тези 50%.

48

Анонимен

преди 1 година

При мизерни заплати винаги има по-голяма инфлация. Факт.

47

Анонимен

преди 1 година

И сега какво? Щом Нинова е казала,нче трябва да се увеличат заплатите, вие смятате, че трябва да стане обратното - заплатите да се намалят. Детска работа или формена глyпоcт.

46

Анонимен

преди 1 година

Правителство ще има , но този път без участието на БСП този път нямат шанс да се докопат ко кокала другарите

45

Анонимен

преди 1 година

*** от КРУШОВИЦА Нинова, много нагла бе ...Такава чугунена кратуна , БКП / БСП ,отдавна не са имали ... Егати .....

44

Анонимен

преди 1 година

Няма по противна от крушевишката *** другарката Техноимпексова.