100

Митьо Крика

преди 1 година

също е завършил "Нов Български Университет".... какви ги дрънкам, той Киро завършил Харвард!? Погледнете "елита" на обществото ни, доста от тях нямат висше образование, но това не им пречи да ни завличат с милиарди. Като човек с 3 дипломи за висше образование, не мога да кажа, че са ми помогнали с нещо. Заплата ми е по-скоро средна за населеното място, където живея, работа съм си намирал само с интервю на живо и мотивационно писмо. Силно се съмнявам, че някой е прочел какви дипломи имам.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 - Изчакай да дойдет тр0ляците, дето визмали по 22 000 лева.

98

Бъдете по-позитивни!

преди 1 година

Не завиждайте на IT специалистите. Един ден ще ви наемат за слуги и ще трябва да им косите ливадата и да им поливате градината в огромната къща. А ако им се мръщите и цупите, ще ви уволнят и ще назначат някой друг циганьop на ваше място още същия ден.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 - Ами това или напускаш, да бачкаш някдъе другаде.

96

Анонимен

преди 1 година

В *** е трудно да оцелява човек! На две работи трябва да се ходи, за да се преживява

95

Анонимен

преди 1 година

учете блокчейн, за да не блокирате в живота

94

Анонимен

преди 1 година

Аз завърших за учител по физическо. Започнах на 800 лв. Сега на 1400 чисто! Ми не ми стигат! Имам си гадже, планираме бебе, ама с тия финанси ще го отложим.

93

Христо

преди 1 година

Истина е. Работех като достафчик на пици на 4 часа и полочавах чисто 4 хиляди на месец. Реших че са ми малко и записах курс по програмиране и станах ИТ специялист. Почнах на 5000 лева чисто ама на 6естия месец мия вдигнаха на 6000, после стана 8 хиляди и вече 3 години работя като ИТ и взимам 10 хиляди лева чисто. Не сажалявам.

92

Анонимен

преди 1 година

Пене, грабвай мотиката!

91

ер Хамбург

преди 1 година

нормално, на година изнасяме поне 800 млн долара в злато , а нали искат да контролират колиниите си по-ефективно ,че да си траят чрез айти технологиите си за пропаганда и изпростяване основно , как няма да им плащат, наука за данни, за чипиране и за биопрограмиране, само за благото народа, след време всичко ще си дойде на мястото, както 89-та са се радвали, сега не знаят ще изкарат ли зимата ,ако е по-студена, хаха

90

Анонимен

преди 1 година

Стига лъгахте хората. 5 бона не е стартова заплата, а такава след няколко години опит, не от курсове, а от истински проекти, където някой ви е платил за да работите на трудов договор, например. Стартовата заплата за джунки е около 1500лв чисти. В началото, тези пари са чиста загуба за работодателя, но после се отплащат. Съответно и на работника.

89

Анонимен

преди 1 година

Батко ми е майстор в англия построи 3 етажна вила за 5 години като доиде ни дава по 100 евро на сички

88

Анонимен

преди 1 година

Абе ся младите или програмисти или криминалисти. Кво е тва нещо?! Всеки втори програмист или милиционер

87

Анонимен

преди 1 година

Имам приятел, който завърши компютърни науки, искаше да става програмист в някаква голяма софтуерна компания. Еми завърши, ама работи за 1000 лв като даскал по информатика. И за там се иска сериозни връзки. Не можа да Се уреди

86

Анонимен

преди 1 година

Ае стига сте дразнели хората с тея ИТ заплати. Истината е че около 1 програмист който взима 5 бона има още 10 ИТ-та които взимат 2 бона. Не внушавайте че всички в ИТ взимат по толкова. Изисква се доста опит и знания да стигнеш до тази заплата.

85

Анонимен

преди 1 година

Двпутатките, особено младите, ги ползват за обща употреба из партиите. Плащат им и така

84

Митьо курвата

преди 1 година

Аз лесно си докарвам пачки:))

83

5 бона не е много.

преди 1 година

Ето например, безполезна хостеса от Варна взима 8-9 хиляди лева заплата, само защото е депутат от ГЕРБ. А тя не работи абсолютно нищо, освен че си разтваря гъбясалите баджаци на точните адреси

82

Това е истината

преди 1 година

Един новозавършил висшист ,ако няма връзки в БГ, просто мъка ще е за него! Ще се лута като гладна котка! Накрая ще намери нещо за мижави пари!

81

Криминалист

преди 1 година

Аз работя в МВР. Взимам 2000 лв. заплата, но под масата имам още:)))