120

Програмиста

преди 1 година

Тези "5 бона" са достижими, но с поне 3-4 години опит. Аз започнах, когато бях на 20 години като джуниър на 800лв. чисто заплата. Сега, 10 години по-късно, взимам 12к. 5к взимах някъде след 5-6 години опит.

119

Реалист

преди 1 година

Селяците завистници плюят по комплексарите, които се дуят. Смешни и безинтересни.

118

Анонимен

преди 1 година

При всички такива статии започва едно плюене по програмистите, а от тяхна страна започва едно надуване, все едно те са най-важни на света и с най-големите доходи. Еми не сте.

117

Анонимен

преди 1 година

Имаше един, с прякор дето ще ми сложи системата звездички за него. Но, тоя де, с прякора, пребиваше сина ми, щото учителката по литература казала, че синът ми е единственото дете в краса, с което може да си говори, а учителката по математика, казала, че синът ми е единственото дете в класа, което може да мисили. Срещаше го на улицата и крещеше: "Как смееш ти, да мислиш?". Сега, тоя с прякора гние в затвора, а синът ми получава над 6000 евро.

116

Истината

преди 1 година

Колкото повече ИТ-тата с големи заплати, толкова повече ша.ра.ни за хващане. Кой разбрал - разбрал

115

Boto

преди 1 година

Тея статии са ми от любимите. Такива + СофтУни с курсове за 3 месеца са основните са виновници тази сфера да е толкова объркана. Реално идват хора със няма и 1000 реда реален код и "Няма да почнат под 3к опорка", нищо, че според тях малко "масивите" не са ги разбрали.Да 5-7к е напълно достижимо, но много след университета (ако нямаш стаж през това време). Скоро имаше и статия за 15-се, което също е постижимо, но много дългосрочно и при много добри програмисти.

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 - Аз не мога да разбера нуждата, на някой да дойде в случаен сайт, да си каже огроманта заплата и после да се оплаква, какви завистливи и злобни са хората, при положение, че вече му се е случвало 20 пъти, но продължавай да си мислиш, че другите са пробелм.

113

do 98

преди 1 година

тук че сте фантазьори 99 процента ясно.. амаа господин 10 к заплата и колоездач- сАжаляваш ли, че си толкова неграмотен филмиран комплексар

112

Анонимен

преди 1 година

Умните и можещи хора, разполагащи с пари, "не бият тъпан" по сайтовете.Умни са, защото не дразнят хората,а са богати,защото са умни!

111

любопитен

преди 1 година

има ли български фреймуорк или каквато и да е българска автентична платформа за каквото и да е, освен преводачи на български/кирилица ?

110

Инженер

преди 1 година

Едно време деугарката по история - Харизанова яко ми загряваше врата, щото не учех датите и историческите събития. Но ме приеха в Техническия в София и сега изкарвам десет пъти повече, колкото един даскал:)), нека ся пак Харизанова да ми загрява врата:)), само че не е жива вече

109

Прасе Бачкатор

преди 1 година

Като спре тока, като в Украйна ще разберете колко струвате на практика :Д

108

Анонимен

преди 1 година

Соц даскалките да се гърчат. Навремето ми обясняваха ,как нищо не ставало от мен, защото не ки се чело книгите по БЕЛ, а седях на компютъра. Е.... айде сега си яжте книгите за светилника :)) Ние балъците ,които нищо нямаше да става от нас ... взе че стана :)) Към младежите мога само да ви кажа - следете новите тенденции и технологии и се развиваайте в тях. Не оставяйте стари и изостанали хора да ви пречат на бъдещето.

107

Анонимен

преди 1 година

Няма новозавършил, който да взима 5 бона заплата...не знам какви глупости пишете!!!

106

Азбест Агасян

преди 1 година

затова няма кой да пази границата, няма да има кой да лекува, да образова, ще играете игри, ще ви плащат в крипто, няма да притежавате нищо материално, но ще сте щастливи

105

Анонимен

преди 1 година

Дипломиран лекар започва с 1200 лв максимум. Туй то.

104

Моята дъщеря

преди 1 година

завърши английска филология. Работи като преводач и учител, частни уроци дава, в една школа също преподава английски. Докарва си около 8 хиляди лева на месец. От гимназията взима чисто 1300 лв, от школата много й плащат, на частните уроци за 2 часа взима 60 лв, от преводите й плащат много и бая пари докарва

103

Елитен Програмист

преди 1 година

Аз толкова много взимах, че вече няма нужда да работя, станах реститут, въртя наеми и инвестиции. Не ми се занимава с алчни работодатели, човек рано или късно трябва да работи за себе си, а и идеята бачкане до 65 ми се вижда архаична, човек след 40 трябва само да харчи, да пътува и да мисли за себеси, баламите да бачкат!

102

Анонимен

преди 1 година

Зълва ми си хвана любовник IT, зарина я с дрехи и парфюми, она не излиза от козметичните студия, заприличала е на тиранизавар рекс от толкова ботокс и хеорон. Но оня и дава парички и си я глези, а тя му дава дупe.

101

Анонимен

преди 1 година

"В "Последния Печели" (с Орлин Горанов) по БНТ, шампиона с 15 победи е IT специалист от Варна." - Супер, ама да ит кажа, 95% от ИТ-та днес, няма нищо общо с това момче, като знания, държание и обноски.