14

преди 1 година

Ми не... опорочаването на здравната система покрай глобалния Корона проект, намали доверието към институции, здравеопазване и медицина като цяло... за съжаление...

13

Майстора

преди 1 година

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ е че като се инжектираш два пъти и ще си "ваксиниран" срещу ковид. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ е че псевдоваксините са безвредни и безопасни. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ е че експерименталните псевдоваксини са "94% ефикасни". ДЕЗИНФОРМАЦИЯ е че инжектирането създава имунитет. Като си признаете кое точно беше дезинформация, ще си обясните и резултатите. Ама вие си знаете, нали? Само пак се правите на хахави.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз се ваксинирах 3 пъти. Благодарение на чипа който ми вкараха вече говоря свободно английски и знам програмиране. Имам си супер доходоносна работа.

11

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕхехе две години ги гледаме как безсрамно и енергично ни лъжат за "ефикасност", за "безвредност и безопасност", за "имунитет", гледаме как крият и трият и отричат тежките странични ефекти, а после мистерия - "пострадала вацинопрофилактиката". Не е пострадала, от лакомия си унищожихте бизнеса за поколения напред.

10

Анонимен

преди 1 година

Дезинформация та беше от ваксаджиоте, които тръбяйа но стоп, че препаратите пазят. :-)

9

Пич

преди 1 година

Странно ми е как хора с бустерни дози отново се заразиха? И отново го караха тежко? В такъв случай що за ваксини са това? Оправданието в случая е: "ама това не действало на новия щам" :)

8

Анонимен

преди 1 година

Бил Гейтс публично каза, че е разорован от ваксините за ковид. След като спонсорът е разочарован, защо очаквате хората да са очаровани от тях

7

Анонимен

преди 1 година

Ваксина стана *** дума. Всяко действие предизвиква равно противодействие. Толкова насилиха хората да се боцкат с отрови и мутагени, че мнозинството българи до живот ще откажем инжекция дори и с витамини. Бийте си ги вие продажници в бяло

6

Анонимен

преди 1 година

Що хора умряха заради Копейкин и Възраждане. Те самите се ваксинираха, ама бяха против ваксините. Добре че не са на власт. Тогава горко на българина.

5

Анонимен

преди 1 година

Като народът ни е проссст, става лесна мишена за манипулции и дезинформация. Съдба!

4

Анонимен

преди 1 година

Да си припомним приказката за Лъжливото ,много алчно и брутално безскрупулно очарчеМасов убиец

3

кобитъпанар

преди 1 година

Защото политици и лекари се счупиха да лъжат, че ваксините предпазват от заразяване.Това ли наричате дезинформация. ЛЪЖАТА ?!

2

Анонимен

преди 1 година

В нашия офис ваксинираните бяха болни от ковид, някои от тях няколко пъти и то тежко. Ние неваксинираните ги замествамхме, защото не сме боледували. Една от ваксинираните ми колежки, около 30 годишна получи сериозни кръвоизливи след ваксинация и каза, че са и сложили някакаъв ***, а не ваксина. Така, че ваксините сами си правят рекламата хахаа

1

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Точно така. Вече не вярвам във ваксините!