34

От Вселената

преди 1 година

Освен това Шипестия протеин от ваксините влиза в тялото на клетката (а лъгаха, че не влизал, от СЗО лъгаха, че не влизал) Там той възпрепятства поправката... ремонта на клетките. Което е важно, защото клетките изискват поне 70 000 поправки на ден. А това нещо за дофтрската наука кат не моеш да се възстановиш означава измислената дума "РАК"...Та отгоре на проблема с миокардита ще можете да се поздравите и с едни малки рачета....

33

От Вселената

преди 1 година

Библията, Свещеното писание на Новия завет, книга 27. Откровение на Йоана Богослова, глава 13:16. И той (Звярът) ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата ум, 17, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му, 18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е числото на човек, и числото му е 666!

32

Корекция на редактор

преди 1 година

Да се чете "Информацията намали....."

31

От Вселената

преди 1 година

В Ковид инжекциите има плоски нано частици на атомно ниво "Графен Оксижен". Червените Кръвни Телца пренасящи Кислорода от белия дроб до Лимфата, чрез капилярите от Артериите и от Лимфата, чрез капилярите и вените обратно до белия дроб, Въглеродния Двуокис си мислят, че "Графен Оксижен" е Кислород или Въглероден Двуокис, залепват се за него, стават огромни кървави кълба - Тромби и бух в Сърцето или Мозъка и след това бух трупове за опяване в църквите. Бог да ги прости. Амин!

30

От Вселената

преди 1 година

Един отищъл при доктора и искал да го излекува... Разсъблякал се пред доктора и доктора онемял: Защо имаш толкова много спринцофки по тялото си? Ми щото сестрите дето ми набиваха инжекциите не ми ги изваждаха, понеже като и аз им го набучех, от инжекциите не можех и аз да се изпразня и те затова ми оставяха инжекциите да ми се изпразнят върху тялото от години! Та моля ти се докторе извади ги ако можеш, да мога да отида и аз да ги набуча на сестрите оплождащо, за да правиме род славен народ!

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Общата смъртност във ваксинираните държави се върна на нивата отпреди пандемията" ---- абе клооун, хвани отвори сайта на юростат и тогава пиши! над 16% повишена наднормална смъртност за европа! Над 30% повишена смъртност за малта, гърция, кипър... по над 1000 човека всяка седмица над нормата умират в англия! Радостното е, че скоро и сиропираните като теб ще влезете в тази статистика!

28

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно! Цялата тази дезинформация и пропаганда, която се лееше денонощно от медиите успя да задейства червената лампичка на хората, които все още имат някакво критично мислене... та напълно нормално е всичките тези хора да проимат недоверие към престъпната фарма индустрия и продажните "лекари"!

27

Анонимен

преди 1 година

Каква дезинформация? То всичко по принуда. Личната нищо не казва, нито странични ефекти, нито за какво са тези ваксини. Само че си длъжен да си дупчиш детето. Праскат по 2 каъо н поточна линия като животинки. Ако има странични реакции-такъв му бил късмета. Пародия.

26

Anonimen

преди 1 година

То през 2023 ще се разбере доколко са вредни ваксината тогава излизат ре,ултатите от изследванията на ваксините

25

До 23

преди 1 година

Опорките ти се изтъркаха. Проф. Люк Монтание не беше маникюристка, а световно признат учен вирусолог, открил вируса на ХИВ. И много други учени, които такива като теб не са чували.

24

Италиански евродепут

преди 1 година

Официално поиска разследване на Урсулата и мъжа й. Оказа се, че той е в управит. органи на Модерна, а жена му поръчва милиони ваксини за милиарди евро. И да им вярваме!?

23

Анонимен

преди 1 година

прилепите са виновни

22

Анонимен

преди 1 година

Не четат фейсбук, не са маникюристки или бакшиши, не пускат за копейкин-шлюхин, затова пишат такива статии.

21

Читател

преди 1 година

Пишещите такива статии не четат ли чужди медии, не чатат ли медицински проучвания, не чатат ли изказвания на авторитетни медици по света? Как е възможно след всички известни вече факти, да се пише подобна статия?!

20

Анонимен

преди 1 година

Лъжеш! Общата смъртност във ваксинираните държави се върна на нивата отпреди пандемията. България и други подобни излъгани камилчета изпъкват с повишена смъртност. Засега сме " само" със 150 000 умрели отгоре.

19

Анонимен

преди 1 година

Генерал Мутафчийски няма ли да даде пресконференция по въпроса? Липсва ми тоя юнак...

18

Витаминозен

преди 1 година

Как бе?! Ваксинките са супер, ама супер шит се оказа! Внезапно умрели спортисти, младежи със сърдечни болести, заболяли от рак, квото ти душа иска откъм здравословни проблеми. Най-голямата измама и престъпление в историята на човечеството. Как да не повярваш на чичо Бил, който ни мисли доброто и иска да намали популацията?! Или на биг фарма дето един лев не спечелиха, а прибраха милиарди?! Овцете свършихаили по-скоро вие ги затрихте

17

Анонимен

преди 1 година

Аз като потребител, няма да ви удостояеам с внимание за подобен тип статии, очевидно е, че пишете без никакъв нюанс и не правите разлика между кон и кокошка, продължавате да упорствате с пропагандата си и да бълвате не истини, ако трябва да обвиняваме, някой за дезинформация, то това сте вие медиите. Превърнахме професията си от стремеж към истина и истинска информираност, към стремеж за удобство към властта и парите, не може да се наричате журналисти, защото не сте такива

16

ПорЦелан

преди 1 година

Държавите които бяха отличници по варксинация срещу/за корвид, сега имат около 15% по-висока смъртност. Факт. Варксините срещу гриБ са от същият тип - уж пазят ама май не.

15

Анонимен

преди 1 година

Време е прокуратурата да повдигне обвинения за всички, "лекари" които лъгаха по медиите и самите "журналисти" които ги канеха и разпространяваха дезинформация, че "ваксините" пазят от ковид, но също и властимащите, които наложиха фашистки мерки и погазиха човешките права на гражаните.