54

Анонимен

преди 1 година

Да, между другото, вацините работят съвършено. Ходи, ходи, пък падне и умре. Бърза и лесна депопулация. Като гледам коментарите на вацизомбитата, не мога да не призная, че Бил Гейц е прав.

53

Анонимен

преди 1 година

Като гледам населението на земята се увеличава, трябваше 7,5 милиарда да са се споминали вече.

52

Анонимен

преди 1 година

Мда. Първо ни предричахте бърза смърт до 3 месеца, после станаха 6 месеца, после 1 година, 3 години, 5 години......ще има да чакате, но няма да дочакате.

51

Анонимен

преди 1 година

Най-интересното при надупчените ковид зомбита е че нищо им няма и изведнъж- умрели. Не натоварват здравната система.

50

От Вселената

преди 1 година

Рeeзaцитe днес и по време на тюpкскoто рoбствo света владеят и който не е с opязaнa чyчyрка зле живей! Скoпцитe по времето на комунизма и днес света владеят и който не е скопен зле живее! Двойният пол днес света владей и който няма едновременно чyчyрка и чoчapкa между краката зле живей!

49

Анонимен

преди 1 година

7,5 милиарда души вече са ваксинирани, а тук още се чудят и чешат езиците за уж "вредата" от ваксините. Не се ваксинирайте, полза от вас за човечеството няма. А пък на мен изобщо не ми пука, че ромските гета не са ваксинирани, че конспираторите ги е страх и са развили параноидна психоза по повод ковид ваксините. Не ми пука!

48

От Вселената

преди 1 година

Парата днес света владей и който я нема зле живей! Ваксината днес света владей и който я нема зле живей! Рака днес света владей и който го нема зле живей! Диабета днес света владей и който го нема зле живей! Грипа днес света владей и който го нема зле живей! Левкемията днес света владей и който я нема зле живей! Химиотерапията света владей и който я нема зле живей! Антибиотиците света владеят и който ги нема зле живей. Маските днеска света влдеят и който ги нема не мое без тях да диша!

47

Анонимен

преди 1 година

Аз съм неваксиниран четири или пет пъти. Колкото пъти се опитваха да ви измамят, толкова пъти съм неинжектиран. Маски нося НУЛА, докато бяха истеричните мерки, слагах една на брадичката под устата, колкото да не ми врякат. Карал съм ковиплашилото веднъж, за три дена с лека температура. БУУУ много страшна болест буу! Ама добре че не се "ваксинирах", та я изкарах леко, а не като излъганите.

46

Анонимен

преди 1 година

Аз съм ваксиниран 4 пъти. Освен че не ме е хващал нито ковид, нито грип , нито хрема, нямам нито рак, нито тромб, нито автоимунно, нито лепя магнити, нито хващам блуто, нито инсталирам Windows. Разочаровани ли сте?

45

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът с ваксини у нас общо взето приключи, особено с фалшивите такива.

44

Анонимен

преди 1 година

Айде някой да направи смислов анАлиз на думата "задължително". Например програмистът, дето ръчичките му са по- нежни от женски ръце.

43

От Вселената

преди 1 година

"Петър пари пере през пет пари препира Пери Петре парите през пет пари" или кое е по-правилно? "Петър плет плете по три пръта преплита плети Петре плета, падна Петре плета"?

42

Анонимен

преди 1 година

Много хора се провалиха на ковид теста за интелигентност но както казваше Ванга, ние сме избран народ, не се вързахме.

41

От Вселената

преди 1 година

На един приятел жена му ми се оплака, че се бил ваксинирал против Грип, миналата година и хванал ковид, ваксинирал се с ковид инжекцията за да се отърве от ковида и се отъвал от живота си на земята и сега ни гледал горе от небето и ни се смеел...

40

От Вселената

преди 1 година

Фалшивата пандемия доведе до планирана изкуствена криза, Резултатът е ясен, ще обеднеят и затрият ненужната им средна класа, ководилията да си седиш в къщи на топло и единствено ти отпускат каишката за излизане до супера за хапване на пластмасови храни. Сега навлизаме във фаза ковидализъм, при който човек за човека е вълк и по-големите риби изяждат по-малките, галопираща инфлация, а те искат и да ликвидират лева, за да могат да ни включат и нас да плащаме дълговете на гърците.

39

Анонимен

преди 1 година

Ще има нов Нюрнбергски процес срещу дезинформаторите.

38

От Вселената

преди 1 година

Трябва да има задължително ваксиниране само на Скопците, *** и Джендърите и след 5 години да изчезнат от лицето на земята.....

37

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно! Аз живея в Швеция. Дъщеря ми и ваксинирана 3 х с Модерна. Аз с файзер.

36

От Вселената

преди 1 година

А защо Норвегия, Дания и Швеция забраниха употребата на ваксината на Модерна за причиняване на миокардит на сърцето?

35

От Вселената

преди 1 година

Много *** от ковид в болниците... ще си рече човек, че най-сигурното място от ковида е извън болниците.. а това е лошо.. защото означава край на обществената здравна система за избиване на хората с кислородни апарати с 100% кислород изгарящ белите дробове.... или с апаратура в която ти вкарват в кръвта глюкоза - ужким за подхранване на организма понеже не можеш да се храниш и след седем дена пукваш!